Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

özkan

beyler toplu bir nokta belirlememiz lazım polis eşliliğinde girmemiz lazım yoksa büyük sıkıntı olacaktır

Burak

Bende aldırdım bilet hayırlısıyla c bloktan MİY liler kimmişte kimlik kontrolü yapacakmış :)

Sadece Samsunspor

Miylilermi kontrol yapcakmis o kimlik isteyen agizlarin bi koyariz gorurler yildizlari havada

muzaffer4

Sadece Samsunspor

Ben smdi kiz arkadasimla gelcektm hadi geldik girdik snra polis mudahale ederse hep sikinti yazik yani gercekten yazik butun sene lige cikmayi bekle mac istanbula verilsin 2 haftadir finale kalirsak gtcz maca diye plan yap sonra ceza ya. Sizce alayimmi bilet sknti olur mu

GençKozluklu

TFF den telefona cevap verenler Tahkim Kruulu kimse kalmadı dedi. Federasyon tarafında ise bu kondua çok telefon ve mesaj alındığını ilerleyen saatlerde açıklama yapılacak diye geçiştirdi.

Yetkiliye kesinlikle aktarmıyorlar mealesef.

ask55

fenerium tarafından girdikten sonra farketmez.
istediğiniz bloktan girin.
stat içinde yerinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

55ertan

16 May 2014, 14:33:58 #292 Son düzenlenme: 16 May 2014, 14:39:39 55ertan
Süper lige çıkma final maçı nerde türkiye ve süper kupası final maçı nerde. Bence kıyaslanamaz bile böyle adalet olmaz. Biz çıkamasak büyük ihtimal büyük sıkıntılar bizi bekliyor. Gs fb yenemese bi kupadan olacaklar sadece.

germencisse

Fenerium alt b bloktan 6 kisi aldik bilet bilginize

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 16 May 2014, 14:19:00
Ben smdi kiz arkadasimla gelcektm hadi geldik girdik snra polis mudahale ederse hep sikinti yazik yani gercekten yazik butun sene lige cikmayi bekle mac istanbula verilsin 2 haftadir finale kalirsak gtcz maca diye plan yap sonra ceza ya. Sizce alayimmi bilet sknti olur mu

arkadaşını  getirme dostum,büyük ihtimalle polis müdahelesi olacak o gün ve hepimiz dayak yiyecez gibime geliyo.biz kaçarız felan ama kadınlar için sıkıntı tek gel sen

sosaka

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=20612

Basın toplantısı düzenlenecek
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantının ardından TFF'nin İstinye'de yer alan merkezinde bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantı saat 17:30'da başlayacak.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: sosaka - 16 May 2014, 14:47:10
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=20612

Basın toplantısı düzenlenecek
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun bugün yapacağı toplantının ardından TFF'nin İstinye'de yer alan merkezinde bir basın toplantısı düzenlenecek. Toplantı saat 17:30'da başlayacak.

basın toplantısı canlı verilcek mi acaba

Shane_Falco

Fenerium tribününde geniş bir kitleye sahip olacağız orası kesin. Şunu öğrenmek istiyorum tam olarak düşünce nedir.

Tamamen atıyorum formanın üstüne polar, molar bir şeyler giyip bir süre sonra üstekiler mi çıkarılacak ?
Sivil giyinip düzgünce oturup maçı izleyeceğiz gol yedik yada attık fazla belli etmeden duygumuzu mu yaşayacağız ?
Farklı herhangi bir düşünce ?

Bunlardan hangisini gerçekleştireceğiz ? Ona göre münferit olanlarda bilir o şekilde hareket eder ?

germencisse

Beyler benim kisisel olarak soyle bir fikrim olacak,hic bir sekilde Samsunsporumuzun atkisi ve formasi ile maca gelmeyelim giriste ciddi sikintilara yol acar,biz normal sivil gelelim adam gibi stada girisimizi yapalim macimizi izleyelim.bir allahin kulu birsey diyemez

Theofanis Gekas

Sivil gidelim maçta bağırıp bağırmayacağımıza orada karar veririz