Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: germencisse - 16 May 2014, 14:57:08
Beyler benim kisisel olarak soyle bir fikrim olacak,hic bir sekilde Samsunsporumuzun atkisi ve formasi ile maca gelmeyelim giriste ciddi sikintilara yol acar,biz normal sivil gelelim adam gibi stada girisimizi yapalim macimizi izleyelim.bir allahin kulu birsey diyemez

kadir55ist

tff yi aradım tahkim 2. kez bizim konuyu görüşüyormuş toplantı halindelermiş sonuş tff sitesinden bildirilecekmiş. inşallah bu kez hatadan dönerler.

tff tel: 0212 362 23 40

ChucKeR

a, b, c, d bitmis samsunlular h den aliyomus biletleri arkadasim da aldi 3 adet. stadda bi turlu toplancaz artik.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: kadir55ist - 16 May 2014, 15:10:39
tff yi aradım tahkim 2. kez bizim konuyu görüşüyormuş toplantı halindelermiş sonuş tff sitesinden bildirilecekmiş. inşallah bu kez hatadan dönerler.

tff tel: 0212 362 23 40

Hocam lafım sana değil ama o telefonu açan kimmiş acaba ? Hane nerden biliyor bizim konunun görüşüldüğünü ?

kadir55ist

yetkili biri ile görüşebilirmiyim dedim tahkimden yada tff den , yetkili benim dedi toplantı devam ediyor sizin konunuz görüşülüyor dedi bende biraz serzenişte bulundum haksızlık yapıyorsunuz fenere gs ye ayrı bize ayrı kararlar çıkıyor diye , toplantı bittiğinde tff sitesinden açıklanır dedi ayrıca benim görüşüm dedi 1 kez itiraz reddedilirse 2 kez de büyük ihtimalle red kararı çıkabilir dedi ama siz yinede siteyi takip edin diye söyledi . bende sizi ALLAH a havale ediyorum  diyerek kapattım

berusa55

Batman Petrolspor'a da bize verilen cezanın bir benzeri verilmiş ve Tahkim onların da itirazını aynı şekilde reddetmiş bugün...

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=20624

Bizim kararı tekrar görüşüyorlarsa değişen ne olacak bakalım. 17.30'daki basın toplantısında anlaşılır...

Theofanis Gekas

tahkim cezayı kaldırırsa ki hiç sanmıyorum bizim biletler boku yemişişko  :) olsun yine alırız

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 May 2014, 15:34:20
Batman Petrolspor'a da bize verilen cezanın bir benzeri verilmiş ve Tahkim onların da itirazını aynı şekilde reddetmiş bugün...

Bizim kararı tekrar görüşüyorlarsa değişen ne olacak bakalım. 17.30'daki basın toplantısında anlaşılır...

bizmki görüşülse aynı haberde yayımlanırdı bence

sercan5592

Theofanis Gekas

toplantıdan sonra maça girerken kimlik kontrolü yapılcak gibi bi karar felan çıkarsa hiç şaşırmam yani

muzaffer4

samsunum

Alıntı yapılan: berusa55 - 16 May 2014, 15:34:20

Tahkim kurulunun 2. kez toplanıldığını duyduğum zaman çok sevinmiştim kesin bu karar ertlenecek diye . ama ; batman petrol ofisi sporun cezasının itirazına red kararı almışlarsa, bu saatten sonra bizim içinde birşey değişmez, değişirse batman taraftarı için haksızlık olur bu seferde onlarla aynı durumdaymışız çünkü..

samsunluhakan

Alıntı yapılan: samsunum - 16 May 2014, 15:55:11
Tahkim kurulunun 2. kez toplanıldığını duyduğum zaman çok sevinmiştim kesin bu karar ertlenecek diye . ama ; batman petrol ofisi sporun cezasının itirazına red kararı almışlarsa, bu saatten sonra bizim içinde birşey değişmez, değişirse batman taraftarı için haksızlık olur bu seferde onlarla aynı durumdaymışız çünkü..

yanlız arada 1 fark var
bizim cezada   1 resmi müsabakayı kendi sahasında seyircisiz oynama
onlarınkinde    1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama

ask55

toplantı e-bilet ile ilgili olur veya soma ile ilgili olabilir.
bizim için toplantı yapmazlar.
geçti bence o iş.
ama yinede hayırlısı.

samsunum

Lan bunlar kafamı buluyorlar anlamıyorum. yarım saat  önce tff yi  aradığımda şuanda sizin için 2. kez toplantı halindeler dedi şimdi aradım tahkim kurulunu, gündemizde böyle birşey yok dedi kadın. Peki şuan da samsunspor taraftarının mersin idman yurdu tribününde bilet aldğının farkında mısınız dedim. kız pişkin pişkin biletleri ben satmıyorum dedi. çıkacak olaydan kim sorumlu olacak dedim pazar günü olsun bi göreceğiz dedi. allah belasını versin alayının  :kafa: :kafa: :kafa: