Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

özkan

bizimkiler acayip yükleniyor biletlere beyler inşallah güzel bir kalabalık olacağız orada.

Jnr.Serkan

Emniyet bunu biliyor hatta burayi bile okuyor muhtemelen,kimlik kontrolu yapilmasi ihtimali nedir.Olaydan vs. korkacak degilizde tek cekindigim gelipte girememek olur

Sercan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 16 May 2014, 11:53:45
Emniyet bunu biliyor hatta burayi bile okuyor muhtemelen,kimlik kontrolu yapilmasi ihtimali nedir.Olaydan vs. korkacak degilizde tek cekindigim gelipte girememek olur

Samsun'da yaşayan hatta Samsun'da doğan bir Mersin İdman Yurdu sevdalısı olamaz mısın Serkan? Ben o yörenin oyunlarını bile biliyorum mesela :) Kaşıklarıma gideceğim tribüne :))

55.hakan

evolution55

bende bugün stada gidip oluyorum inşallah 3 kişilik,kimlik sormuyorlar değil mi arkadaşlar

55.hakan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 16 May 2014, 11:53:45
Girerken kimlik kontrolü yaparlarsa yandık zaten.

serkancengiz

brigand

Girerken kimlik kontrolü olmamasını bekliyoruz. Olursa da artık üzerimde kimliğim yok denecek, bahane üretilecek. Ayrıca Fenerium tribünü A'dan başlamak üzere tüketene kadar D bloğa kadar alınabilir. Çünkü A ve D bloklar arasında kalan yer protokolün sağ tarafı ve normalde bize verilen kale arkasına bakan taraf. Eğer düşünülen gibi olursa bir deplasman tribününe benzer şekilde doldurabiliriz orayı. Dikkat edilmesi gerekenler belli. Girişte Samsunspor'a ait hiç bir materyalin üzerinizde bulunmaması gerekir. Aramalar sıkı olacaktır. İstanbul emniyeti anlayışlıdır, samimidir bu konularda ama baya da tecrübelidir. İyi bir organizeyle girişte sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Mümkün olduğunca münferit gezmemeye stad etrafında yerinizi alana kadar belli etmemeye çalışılması da gerekecektir. Artık yapacak birşey kalmadı. Buna zorlandık !

muzaffer4

Mersinliler aciklama yapmis fenerium giselerinin orada kimlik kontrolu yapacaz diye metsinli haricinde kimse giremeyecek diye

evolution55

onlar kimmiş pardon :) kolluk kuvveti mi olmuşlar başımıza :D

Theofanis Gekas

kuzey55

Alıntı yapılan: ekigho55 - 16 May 2014, 12:34:58
Mersinliler aciklama yapmis fenerium giselerinin orada kimlik kontrolu yapacaz diye metsinli haricinde kimse giremeyecek diye

onlar kim yahu.emniyet dışında kimse kimlik kontrolü yapamaz

Theofanis Gekas

pazar günü orda polis kimlik kontrolü yapıp almazsa o zaman acayip büyük olaylar çıkar işte çok sayıda polis orda olacaktır.biber gazı yemeyenler bu deneyimi orda yaşamaz inşallah

GençKozluklu

Ben 11 gibi aldırdığımda sadece A blokta kaldı demişler. A bloktan aldık. Sonuta oralar bize ait diyebiliriz.

ask55

sabah gittim 15 tane aldım.
fenerium alttan veriyorlar.
girişte kimlik kontrolü fln yapamazlar.
sanki fb maçına giren herkes kadıköylü mü ?
o bileti satıyorsan o stada da alıcaksın.
yalnız takılmayın stadın etrafında yeter.
vapurla gelip kadıkoy ıskelesınde bulusup boğanın ordan stada yürümek en mantıklısı.
doğruca bizim tribün tarafına gidiliyor ordan.
bugun test yürüyüşünü yaptık biz.  :)