Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

King1965

‪#‎SamsunsporTaraftarıAdaletİstiyor‬  Twitterde yazalım https://twitter.com/TFF_Org buraya

Olabildiğince tweet atalım Bu nasıl adalettir !

Mert

Nasıl bir mantıktır bu? Açıkça söyleyin mersinin çıkması mı isteniyor? Bizim bayan taraftarımız olacak onların erkek şaka gibi ya.Lan tüpçü yarması kimin taşeronluğunu yapıyosun sen? Sana da ekibine de Samsun kaysın it oğlu itler.

ali ihsan

*** çocukları.İnsanı dinden imandan çıkarır bunlar...

özkan

yeter lan artık çektiğimiz bu kadar çile.bu rantçıları başımıza getirene sebep olanlar Allah bildiği gibi yapacak sizi merak etmeyin.

samsunmania

2011-12 sezonunda dilim dilim doğranmamıza ses çıkarmayanların bugün de doğranmamıza ses çıkarmamaları hiç garibime gitmedi. Her seferinde masaya yumruğunu vurunca ortalığı titrettiğini iddia edenlerin bu durumlarda neden kuzuya döndüğünü anlamak güç. Allah öyle büyüktür, öyle büyüktür ki asıl o ol dediği zaman her şey olur. Bu yapılan adaletsizliğin hesabını sormayı da ona havale ediyoruz. Kalbi gerçekten bu takım için atan, geceleri heyecandan uyuyamayan nice Samsunsporlu'nun gücü futbolcularımızla olacak ve o stadtan zaferle ayrılacağız.

furkan5534

Samsunspor taraftarı mersin a,b,c tribünlerinden bilet almaya başlıyor

Mert

Bu işte melih ibnesinin parmağı var gibi geliyor bana.

samsunum

Fenerbahçe de bugün 1 maçlık ceza almış.. Yazın süper kupa finali olacak değil mi ? HADİ BAKALIM FEDERASYON BU MAÇA DA FENERBAHÇE  TARAFTARI ALMADA GÖRELİM !!

GurbetciFanatik

Cagatay Kilic a yüklenmek lazim, TFF degil onlarin cokta umrundaydi zaten Samsunspor.

Millet cezasini hemen ertiliyor , bu kadar kolay bir isi halledemiyorsun ne isime oturuyorsun o koltukta.

Yaziklar olsun.....

Sonuc degismeyecek yinede dösüyecegiz Mersine

Ahmeti

ne yazacağımı bilmiyorum yazıp yazıp siliyorum sizin yaptığınız adaletin ***

King1965

GurbetciFanatik

furkan5534

Bu arada iddaa oranları 300   Mersin İdmanyu - Samsunspor       2.60 3.20 2.00

samsunmania

Mahkeme kararlarına rağmen şike sahaya yansımamış deyip milyonların gözlerinin içine baka baka yalan söyleyenler başımıza adalet timsali kesildiler ya. Ben ona yanıyorum işte.

Mert

Şimdi ne olacak peki? Samsun taraftarı mersinlilerin tribününe girecek.Bunu engelleyemezsiniz.Büyük bir şevkle girecek.Peki soruyorum olası bir çıkan kıvılcımda bu araftar birbirine girmeyecek mi? Biz gol attığımız zaman bizim taraftarımız odun gibi oturacak mı orda? Oy veren ibineler bunu düşünemiyor musunuz? Hadi güvenlik güçleri önlem alsın bakalım.İyice işin bokunu çıkardınız yok passolig yok e-bilet avrupadaki uygulamayı buraya kolay kolay getiremezsiniz kardeşim.Burası Türkiye insanlar belli bir kalıpta yaşayamazlar ve buna göre hareket edemezler.Lig biter yeni sezona reklamını yaparsın tanıtımını yaparsın sonra ne zıkkıma geçiyorsan geçersin.Ligin bitmesine ramak kala yeni sisteme geçiyorsun tüm zevklerin içine ediyorsun.Ama tüm bu olanlara inat mersini kadıköye gömeceğiz.