Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

muzaffer4

Lütfen maca gidecek bayan kardeslerimizi uyarip maca gondermeyelim bunun icin facebook ve sosyal medyada kampanya baslatilsin

ChucKeR

Kadir ÇELEBİ

iyide biri açıklasın bunların gerçekte ne yapmaya çalıştıklarını sinirden kafam basmıyor benim (KENDİ SAHASINDA ) derken kadıköydeki maçı kast ediyorlarmı etmiyorlarmı ?

havzalı55

ask55

arkadaşlar stattaki görevliyle konuştum.
mersin tarafı satılıyormuş.
10:00-17:00 saatleri arasında satış varmış.
bana hangi taraf için soruyosunuz dedı mersın dedım.he tamam o zaman dedı.
bızımkılere satmıcaklar demekkı.
ona gore ayık olun.

ve şöyle bir durumda var.
illa da fenerium a-b-c-d tribününden bilet alıncak diye bir durum yok.
fenerium tribünü olduktan sonra istediğiz bölümden alın.
sadece kapı girişi farklı olur.içerde zaten en sağ tarafta hep beraber olunur.

tek sıkıntı kapı girişinde kimlik kontrolü yapmak isteyebilirler.
orda da bir yalan bulun artık.

öyle tff ye böyle taraftar !

edit : ayrıca fenerium alttan değil üst tribünden almak lazım eğer illaki a-b-c-d alıncaksa.
alt tribüne geçip adamların üstten bize yağdırmalarına göz göre göre sebep olmayalım.

isa55

Gurbetçilerden yarın biletleri bitirmesini bekliyorum. Arkadaşın dediği gibi Mersin diyerek alın, beşer onar alın. Sizinle buradan ya da diğer forumlardan irtibata geçilip biletler alınabilir.

ismail

1 kişi 4 bilet alabiliyormuş istanbulda tanışınız varsa bilet aldırabilirsiniz. hem maça girilecek hem de tff görecek hatasını. en az 5 bin samsunlu olacak mersin tarafında

Raqua55

Zorla olay çıkartıcaklar İnsanları gaza Getirmede üstlerine yok :(

Kadir ÇELEBİ

15 May 2014, 17:19:00 #158 Son düzenlenme: 15 May 2014, 18:06:32 Kadir ÇELEBÝ
 samsunspor_x

evolution55

o zaman fenerium tarafından bilet alıyoruz değil mi arkadaşlar?

samsunmania

Akli selim bir federasyon bu maci seyircili oynatip parasini da Soma faciasini yasayan insanlara gonderir. Aklim almiyor neyin cezasini veriyorsunuz. Futbolcularimiz bunun cezasini kesecekler eminim. Tipki anparaspora yaptiklari gibi.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ask55

yalnız şimdi aldığım bir duyuma göre kimlik fotokopisiyle maç bileti satıyolarmış.
inşallah doğru değildir.

onur özgen

İstanbul'daki akrabalara bilet aldırmak gibi bir lüksüm var dostlar..Kimlik fotokopisi ile bilet veriyorlarsa bunlar girişte de kimlik kontrolü yaparlar mı sizce ?? Nasıl yapsak da girsek..??

berusa55

Bayan ve çocuk taraftarlara kimlik fotokopisi ile satılıyor yani bize; MİY tarafına değil...

Shane_Falco

Arkadaş bu Fenerbahçeliler geçen sene UEFA maçlarında cezalıyken stad etrafından destek vermişlerdi. Maçı büyük ekranda izleyebileceğimiz bir alan bir meydan varsa oradanda bir nebze olsa takıma destek verebiliriz. Maça kimlik kontrolü ile alınma gibi bir durum yoksa bile artık bu dedikodulardan sonra kesinlikle kontrol yapılır diye düşünüyorum.