Kadıköy'deki Finalde Seyircisiz Cezamız Mı Olacak?

Başlatan berusa55, 13 May 2014, 16:53:23

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

TFF bir kerede yanilt bizide , adam gibi davranin.
Yuhh size bee herkes erteltdiriyor cezasini final macina birakilirmi.

Aklimda su soru var cevabini bilen varsa aciklasin.

Diylemki taraftarlar cezayi takmadi stada girdi diyelim artik ne kilikta önemli degil girdi diyleim.
Ve Samsunspor maci kazandi ceza olarak bize hükmen bi maglubiyet yazilabilirmi. Bu soru cok önemli simdi denizi gecip derede bogulmayalimda.

adige73

iyi ki spor bakanımız var yoksa tahkim cezamızı 2 maça çıkarırdı :kafa:

ChucKeR

15 May 2014, 16:12:41 #137 Son düzenlenme: 15 May 2014, 16:16:17 ##kdc##
ya söven bi taraftar topluluğu olsa içim yanmıcak. ne tribunler görüyoz en ufak şeyde başlıyorlar.

karşıyaka maçındaki vakaada bi kere sakatlık var. boş stadda ne oldu da kapandı.

kayserispor-rizespor maçında hakeme ana avrat sövdüler 100 koltuk kırlıdı kapandı mı stad. yollarını s*kim

berusa55

Bu karardan sonra sözüm tüm topçulara! O gün çıkacaksınız, bu yapılanlara inat o kupayı Samsun'a getireceksiniz; o kadar!

O kupa gelecek! Ölümüne oynayın; ötesi yok bu işin.

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 May 2014, 16:14:31
Bu karardan sonra sözüm tüm topçulara! O gün çıkacaksınız, bu yapılanlara inat o kupayı Samsun'a getireceksiniz; o kadar! O kupa gelecek! Ölümüne oynayın; ötesi yok bu işin.

lato

Ben biletimi çoktan aldım gidiyorum. Toplu bir şekilde yapılacak bir tepki varsa ben de varım. Olmazsa rakip tribünden izleriz

kumköylü ahmet

Bir kendini Bilmez kisinin Yapdigina bak simdi...Kac kisinin Hakkini Yemis Oldun nasil ödeyeceksin milletin hakkini ayip yaaa ayippp

55.hakan

Kötü tezahürat değil o atılan madde sebebiyle ceza yedik muhtemelen.Bu arada kadın kılığına girip gitmekten başka çare görünmüyor.Boşuna zorlamayın.

Nuri Asan

biraz aklı vicdanı olan bir kurum bu karari vermezdi. hangi final maçında seyircisiz oynama cezasi alan takim vardir?

bu ceza önümüzdeki sezonun ilk macina ertelenemez miydi?
bu kadar mi zordu?

ankara olaylarının bir benzerini de tff yapmistir. ankarasporun 400 tl bilet uygulamasina ses cikartmadigi gibi final maci seyircisiz olacak diye skandal bir karara imza atmıştır.

bir taraftar o macta üzüntüsünü ve mutluluğunu o tribunde yasamalidir.  bu hakki elinden almak günahtır. 

çıkacak en ufak olayda tek sorumlu tff ve spor bakanligidir ki bakanlik istese idi bu olayi cozerdi.

bu saatten sonra anladim ki bu tur ufak ayak oyunlari yapilarak Samsunsporun super lige cikmasi bir takim kisiler tarafından engellenmek istenmektedir.tipki kumeye dustugumuz malatya ve sivas macinda ki gibi.

futbolcularimiza yalvariyorum. o kupayi Samsun a getirin.

Siz şampiyon olun, şehri biz yakalım.

ult55ras

Theofanis Gekas

Rakip taraftan aldak kimlik kontrolü yaparlar mı

isa55

Ankara pislik yaptı, geçtik.
Şimdi federasyon pislik yapıyor, bunu da geçeceğiz inşallah.

_SoN_

İstanbulda olan taraftarımız örgütlenerek mersin tarafından bilet almalılar,adaletin olmadığı yerde şiddet başlar,bunun sorumlusuda bu saatten sonra TFF olur.

isa55

Taraftarımız doğal olarak Mersin bileti alacak, içeri girecek. İçerisi saatli bomba gibi olacak.
Bilet alamayanlar dışarda polisle çatışacak.
Olaylar, olaylar...
Bunun sorumlusu TFF dir.
Fatih Terimin cezasını ertelemişlerdi. Bu başka konu ama istenirse yapılabilirdi.

isa55

Karar çıktı, değişmez artık.
Yapılacak şey İstanbul'daki Samsunluların biletleri hemen alması ve Mersin tribününde olabilecek en büyük sayıya ulaşmasıdır.