PTT 1. LİG 38. HAFTA | Samsunspor'umuz - Kahramanmaraşspor

Başlatan berusa55, 27 April 2014, 19:05:04

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

berusa55

KAHRAMANMARAŞ GELMİYOR MU?
Ekonomik sıkıntı yaşayan Kahramanmaraşspor'un Samsunspor maçına çıkmayacağı öne sürüldü. Başkan Emin Kar, "Böyle bir söylenti var. Ancak biz işimize bakıyoruz ve hazırlıklarımızı yapacağız" dedi. Kar, Play-Off'ta kendi sahalarında oynayacakları maç için kombine bilet uygulaması başlatmayı düşündüklerini de söyledi

PARA SORUNU
Samsunspor'un sezonun son haftasında oynayacağı Kahramanmaraşspor maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Küme düşmesi haftalar önce kesinleşen Kahramanmaraşspor'un ekonomik sıkıntı yaşadığı ve bu nedenle Samsunspor maçına gelmeyeceği öne sürüldü. Bu haberler gündeme bomba gibi düştü. Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Rakibimizin maça çıkmayacağı yönünde bize de bilgiler ulaştı. Ancak hafta sonuna daha çok var. Biz işimize bakıyoruz ve hazırlıklarımızı yapacağız" diye konuştu.

Kaynak

korayxyz

13 Mayısta Ankarada oynayacağımız playoff maçına giriş nasıl olacak? Pasolig almak zorunda mıyız yoksa bilet gişesinden alınan biletlerle girebilecek miyiz? Bu konu bir aydınlığa kavuşsa artık fethiyeden maça gelicem işten izin alıp, o kadar yolu gelip kapıda kalmak istemiyorum :( :(

Shane_Falco

King1965

ChucKeR

Alıntı yapılan: korayxyz - 29 April 2014, 15:48:19
13 Mayısta Ankarada oynayacağımız playoff maçına giriş nasıl olacak? Pasolig almak zorunda mıyız yoksa bilet gişesinden alınan biletlerle girebilecek miyiz? Bu konu bir aydınlığa kavuşsa artık fethiyeden maça gelicem işten izin alıp, o kadar yolu gelip kapıda kalmak istemiyorum :( :(

henüz rakip bile belli değil şu hafta sonunu atlatalım da önce. e-bilet yetişmez diye çekiniyosan başvuruyu yaptığın anda geçici bir bilet alabiliyomuşsun.

muzaffer4

Bu hafta mac yapmadan gecirsek iyi olur mac  oncesi mac gunu sonrasi zaman kaybi futbolcularimiz dinlenir

ngonge

Alıntı yapılan: ekigho55 - 30 April 2014, 22:02:23
Bu hafta mac yapmadan gecirsek iyi olur mac  oncesi mac gunu sonrasi zaman kaybi futbolcularimiz dinlenir

Aslında gençlerle, yedeklerle çıkarız, onlar için hoş bir jest olur.

berusa55

YEDEKLERLE GELİYOR
Kahramanmaraşspor Başkanı Feridun Kolat, Samsunspor maçına gelmeyecekleri iddialarına cevap verdi. açıklamalarda bulundu. Kolat, "Balıkesirspor maçında takımımız 1-0 öndeyken taraftarlar oyuncularımıza tepki gösterdi. Ben de bu tepki nedeniyle taraftarlara kızdım ve oyuncularımıza izin verdim. Samsunspor maçına yedeklerle ve gençlerle çıkacağız" dedi

KIZDIM, İZİN VERDİM
PTT 1. Lig'den düşmesi haftalar önce kesinleşen Kahramanmaraşspor'un Samsunspor ile oynayacağı maça çıkmayacağı söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Kulübün ekenomik sıkıntı içerisinde olduğu ve futbolculara izin verilmesi nedeniyle ortaya atılan iddia şok etkisi yaparken Kahramanmaraşspor Başkanı Feridun Kolat, açıklamalarda bulundu. Arkadaşımız Muhammet Çavuşoğlu'nun telefonla görüşme gerçekleştirdiği görüşmede Başkan Kolat, "Kahramanmaraş'ta dedikodu çok olur. Balıkesirspor maçında takımımız 1-0 önde, tribündeki taraftarlar oyuncularımıza tepki gösteriyor. Ben de bu tepki nedeniyle taraftarlara kızdım ve oyuncularımıza izin verdim. Samsunspor maçına da geleceğiz. Ancak yedeklerle ve genç oyuncularla maça çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak

samsunum

bu maçta serkan oynar  2 gol birden atar.  .:.:.

muzaffer4

Alıntı yapılan: samsunum - 01 May 2014, 06:42:52
bu maçta serkan oynar  2 gol birden atar.  .:.:.

serkan in 2 gol attigini goren kalpar play off maclarinda da oynatir :evet:

yirmiuc

mehmet yılmaz

Gençlerle çıkalım derken kimler kastediliyor?
Profesyonel sözleşmeli olan gençler belli zaten.
Burhan, Canberk, Doğan, Furkan..
Canberk sakat, Doğan A takımda değil.
Alperen profesyonel değil.
Serkan Çalık, Turgay, Zafer vs. oynar.
Kazanalım bu arada.

beşnumara

Bir de harun var abi :)

Musti

Burhan oynar umarım. Kupa maçında beğenmiştim.