PTT 1. LİG 38. HAFTA | Samsunspor'umuz - Kahramanmaraşspor

Başlatan berusa55, 27 April 2014, 19:05:04

« önceki - sonraki »

Aslankaya

burhan'dan yeni bir turgut doğan olabilir.
doğan'a da yazık oldu.

red_white

Ellibeş Numara

Gençler mi? Ne gençleri kardeşim.. Gençlerin kimi sakat, kimi a takımda bile yok. Yedeklerle çıkacağız.

King1965

SAMSUNSPOR MAÇINA ÇIKAMAYABİLİRİZ
Kahramanmaraşsporlu Futbolcu Kendi Twitter Hesabından Samsunspor maçına çıkamayacaklarını söyledi.

Evet 3 yılı önce ayak bastığımız bu şehirde acısıyla tatlısıyla bugun 3 yılı doldurmuş bulunuyorum.Maraşspor 2 sene şampiyon olurken neler yaşadığımızı kimse bilemez tahmin dahi edemez. Bu süreçte malzemecisiyle,aşcısıyla,masörüyle vs herkesle bir bütün olmuştuk. Biz iyisiyle kötüsüyle sahada mücadelemizi son ana kadar verdik. Yarınki samsunspor macına cıkmama durumumuz var K.marassporun bundan sonraki yıllarda K.marasspor ve gercek K.marasspor taraftarına başarılar diliyorum.Cok söylenecek seyler var aslında ama benden bukadar.Selametle

Söylemeden geçmek istmdm Kutsal formamız sahaya çıkamayacak geçen hafta yere koyulduğu için ortalığı ayağa kaldıranlar bugün sessiz kalıo.

Kaynak

Ahmeti

SON DAKİKA: BİRAZ ÖNCE VERMİŞ OLDUĞUMUZ HABERİN ARDINDAN K.MARAŞSPOR ONURSAL BAŞKANI
FİKRET FINDIK İLE YAPMIŞ OLDUĞUMUZ TELEFON GÖRÜŞMESİNDE SAMSUN'A KESİN OLARAK
GELEMEYECEKLERİNİ AÇIKLAMIŞTIR.

Selamet Atlı az önce paylaştı.

##kdc##

Gelmesinler. Ne kadar dertlilermiş anasını satayım bizi de futbolculara boş yere maç başı parası vermekten kurtarırlar  :)

Raqua55

Geleydiler iyiydi play off öncesi Hazırlık iyi olurdu aslında

Ellibeş Numara

Kafanızı yormayın yarın pafla çıkar maraş..

ChucKeR

gelmezlerse maç olmaz maç olmazsa ceza çekilmez. o zaman nolcak play-off ta mı çekecez cezayı  ???

berusa55

Maç oynanmış sayılır ve 3-0 bizim lehimize tescil edilir; seyircisiz oynama cezası da çekilmiş olur...

beşnumara

Maraş sahaya çıkmasa da mac normal mac statüsü uygulanır diger takim ve hakemler sahaya çıkar.

eprianu

He he  :D

AlıntıYok maça çıkmayacaklarmış yok son anda fikir değiştirip yola çıkmışlar yok paf takımla çıkacaklarmış. Adamlardaki havaya bak sanki Barça geliyor, final maçı oynayacak. Altı üstü küme düşmüş takım gelecek. Gelirse 3 tane basarız gelmezse 3-0 hükmen alırız. Olay bu kadar basit  ;)

https://www.facebook.com/BuAskinRomani/posts/635371243211414?stream_ref=10

CurvaSs

Alıntı yapılan: eprianu - 03 May 2014, 20:14:51
He he  :D

https://www.facebook.com/BuAskinRomani/posts/635371243211414?stream_ref=10

ne iğrenç bi' yorum olmuş bu ya? adamlar parasızlıktan gelemiyor, bu postu yazan hangi kafayı yaşıyor onu anlamadım ben.

beşnumara

Gülersen gülünecek duruma gelirsin. Sanalda çok var bu tipler burda da var

eprianu

Ankaragücü de zamanında parasız kaldı. Donuna kadar haciz geldi. Ama her maçına da adam gibi çıktı.
Para yüzünden oyuncular şehri terkediyor ise gitsinler zaten. Söylediklerinize katılmıyorum  ;)