Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Yok; sadece final maçı tarafasız sahada. Onun da yeri henüz belli değil. Yarı final maçları takımların sahasında çift maç eleme usulü...

furkan5534

tarihler nedir biliyormusunuz playoffun

furkan5534

ChucKeR

özkan

Taraftarın kaç puan kazandırdığını gördünmü kalpar !

Sadece Samsunspor

Suan bjk fb macini izliyorum agir denen Almedia deli gibi topa gidiyir aliyor yeri geliyor kosuyor. Bizim adilde haftalardi toto buyutsun agir vasita

mehmet yılmaz

Rize'yi ayakta tutan isim Ümit Korkmaz, Samsun, Çarşambalı.
Avusturya milli takım oyuncusu.
2008'de Avusturya'nın en iyi futbolcusuydu.
E. Frankfurt'ta oynuyordu. Ağır bir sakatlık sonrası kendini bulmuş tekrar.

beşnumara

Özetlerde dikkat ettim de abi 55 giyiyor.

brigand

Alıntı yapılan: beşnumara - 20 April 2014, 23:29:04
Özetlerde dikkat ettim de abi 55 giyiyor.

Beşnumero, bizim liseden Ömer hoca vardı bilmem hatırlar mısın? Onun yeğeni. Birkaç kez sormuştum ona.

beşnumara

Bilmem mi ömer hocayı şimdilerde müdür :)

mehmet yılmaz

55 giyen sadece o değil. Gurbetçilerde var epeyce.
Bursaspor'daki Yasin Pehlivan 55. O da Avusturya milli takım oyuncusu ve o da Çarşambalı.
Kasımpaşa'daki Tunay Torun da 55 giyor. Salıpazarlıydı sanırım.

samsunmania

K.maraş 8 futbolcusunu bu hafta gönderiyormuş. Aklıma Adanaspor'un 9 futbolcusunu getirmeyip bizimle 1-1 kaldığı ve ikili averajla ligde kaldığımız günler geldi. Tövbe tövbe.
İBB de visca ile dokayı memlekete erken gitme bonusu ile ödüllendirmiş. Balıkesir çıkacak herhalde.

eprianu

Antalyaspor da PassoLig'e geçici çözüm bulmuş.

AlıntıFutbol Federasyonu'nun uygulamaya koyduğu Passolig sistemi, bugün akşam oynanacak Medical Park Antalyaspor-Sivasspor maçına yetiştirilemediğinden karşılaşma için geçici bilet bastırıldı.

http://www.antalyasporum.com/haberlerim/item/2968-passokart-olmadan-maca-girilebilecek.html?utm_source=tribunn.com&utm_medium=urlshort

beşnumara

Passolige istesen gecmezsin. Karşılığında tffye para cezası ödersin o kadar. Duruma göre playoff icerdeki maçta geçmeyiz tffye para cezası öder tribünü fulleriz.

##kdc##

Bizim de play offlarda bir şekilde taraftar sorununu çözmemiz gerekiyor.

Dün sahadaki kadroyu taraftar olmadan 2.Lig B'ye koysan PTT 1. Lig'e çıkamaz.