Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yirmiuc

120bin tl cok iyi para. mukemmel bir anlasma olmus :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

özkan

120bin olayının gerçek olacağına inanmıyorum.detaylı bir açıklama eğer klüp menfaatlerine zarar vermeyecekse bilgi verilmeli.

Duško Milinković

120 bin lira değildir inşallah. Buradan alınacak iyi bir parayla futbolcu alacaklarının bir kısmı ödenebilirdi. Süperlige çıkaracak moral kazanılabilirdi.

furkan5534

way be kumeye oynayan antalya sımdı uefa ya gıdecek he  :rulet:

maviay55

Alıntı yapılan: furkan5534 - 17 April 2014, 21:32:26
way be kumeye oynayan antalya sımdı uefa ya gıdecek he  :rulet:
MS Antalya 1:3 Eskişehir

Es-Es finalde aynı zamanda UEFA Avrupa Liginde..adam gibi adam Ertuğrul Sağlam  >l< >l<

Stoper

Ebedi dost Karabük.
Hahahahaha.
Dostmuş.
Ebedi dostmuş hem de.
Hadi ordan be.
Düştüğümüz sene tüm stadın hep birlikte kümeye diye bağırmasında içim içimi yemişti.
Karadeniz'in en antipatik takımı,tribünü.
Resmi sitemiz bir olaya daha imza attı.Artık kim yönetiyorsa kusura bakmayın ama koyayım onun kafasına.

##kdc##

Bence bunda bir sıkıntı yok.
Her iki kulüpte kendine yakışan şekilde açıklama yapmış.
Bize böyle kibar ve seviyeli bir açıklama yakışıyordu ki öyle yapmışız. Karabük de kendine yakışanı yapmış.

Erdem abi kazançlı bir anlaşma yaptık dediyse yapmışızdır, daha 120 bini 1 milyonu karıştırmaya gerek yok bence.
Bu dar zamanda hiç hesapta yokken personel maaşları ödenmiş oldu, hayırlısı olsun..

furkan5534

Alıntı yapılan: maviay55 - 17 April 2014, 22:26:39
MS Antalya 1:3 Eskişehir

Es-Es finalde aynı zamanda UEFA Avrupa Liginde..adam gibi adam Ertuğrul Sağlam  >l< >l<

aynen cevırdı eskısehır.taraftarı olmayan takımlardan nefret edıyorum.eskişehirin en azından taraftarı var.ınsallah basarılı olurlar.darısı bızım basımıza.

Sene 2017
Uefa Avrupa Ligi 2.Tur
SAMSUNSPOR-Paok  :deli: :-[ 

##kdc##

18 April 2014, 11:37:37 #40328 Son düzenlenme: 18 April 2014, 11:50:35 ##kdc##
Bursa'da oynanan kupa maçı sonrası çıkan olaylarda bir Bursasporlu taraftar polisin attığı plastik mermi sonrası gözünü kaybetmiş. Allah yardımcısı olsun, acil şifalar.

http://www.maratonplatformu.org/mac-sonunda-ortalik-karisti-video/

Shane_Falco

İBB Spor belediye bünyesinden ayrılacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, PTT 1. Lig'de mücadele eden futbol takımını İBB Spor Kulübü bünyesinden çıkartacaklarını açıkladı.

Kaynak: http://spor.mynet.com/futbol/ptt-1-lig/66186-ibb-spor-belediye-bunyesinden-ayrilacak.html

Şu işi 1 sezon önce yapsaydınız yada tamamen kapatsaydınız bari...

brigand

Gelen para cukkalandıktan sonra ayarlarlar onu.

kamuri

2013 sbs sınavı iptal edilmiş :-X

berusa55

18 April 2014, 16:41:36 #40332 Son düzenlenme: 18 April 2014, 16:57:31 berusa55
Minik kardeşlerimizin Samsunspor sevgisine helal olsun. >l< >l< >l<

SAMSUNSPOR'A DUYGULANDIRAN BAĞIŞ

Abdullahpaşa İlkokulu ikinci sınıf öğrencileri harçlıklarından biriktirdikleri parayı Samsunspor Kulübü'ne bağışladılar.

İlkadım ilçesinde bulunan Abdullahpaşa İlkokulu 2 A sınıfında okuyan öğrenciler, kendi aralarında yardım kampanyası başlattı. Kampanyanın bitiminde ise parayı Samsunspor Kulübü'ne bağışlama kararı aldılar. Sınıf öğretmeni Hüseyin Soytürk, öğrencilerini ve velilerini alarak Samsunspor Başkanı Emin Kar'ı ziyaret etti. Öğrenciler bir ay boyunca harçlıklarından biriktirdikleri parayı kumbarasıyla birlikte Başkan Kar'a teslim ettiler.

"ONLARA SÜPER LİG'İ HEDİYE EDECEĞİZ"
Bu örnek davranış karşısında duygulanan Başkan Emin Kar, öğrencilere Samsunspor bardağı hediye ederek, "Gerçekten duygu dolu bir an. Çocuklarımızın bu davranışı her şeye değer. İnşallah bu sezon onlara Süper Lig'i hediye edeceğiz" dedi.

Sınıf öğretmeni Hüseyin Soytürk ise, "Ders programı içinde yardım konusunu işliyorduk. Öğrencilerimiz harçlıklarından para biriktirip bir yere bağışlamayı teklif ettiler. Bir ay boyunca çocuklarımız harçlıklarını kumbaraya attılar. Sonunda ise bu parayı nereye bağışlayalım diye sınıfta anket yaptık. Hemen hemen hepsi Samsunspor'a yanıtını verdiler. Biz de velilerimizi alarak kentin en önemli markası olan Samsunspor'umuzu ziyaret ettik ve parayı buraya bağışladık. Çocuklarımız kulüpte kısada olsa keyifli bir gün geçirdiler. Umuyorum ki bu tür etkinlikler çocuklarımızı ileride iyi birer Samsunsporlu yapacaktır. Samsunspor'umuza Süper Lig yolunda başarılar diliyoruz" diye konuştu.
Başkan Emin kar, Abdullahpaşa İlkokulu'na bir de Samsunspor forması hediye etti.

Kaynak

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kaynak

binikalamadım

bize kumpas kurdular diyen bir kulüp için ebedi dost diyebiliyorsak...Samsunspor'a süper lige çıkma garantisi verilmiş olması lazım...yani bu kadar iyi bir anlaşma yapılmış demek ki  :-X

brigand

Akhisar'da etkilenmiş e-bilet'ten. Bir kaç maçlarını izlemiştim. Karşı tribünde iyi kalabalık olurdu. Kimse yok ! Saha içi sesler çok net duyulabiliyor. Ayrıca klasik tezahüratta yeniden revaçta. '' Yönetim uyuma taraftarın dışarıda ! ''