Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Bu halde bizi baska bir klup yakalasaydi kim bilir ne kadar koparirdi. Neyse umarim temliklere gitmezde bir nebze de olsun klubun eline para gecer...

Sadece Samsunspor

1 milyon euro 3 trilyon ediyordu anlasilan para 120.000 biz ne dersek vermeye mecburlardi 2 sene yasak demek kume dusmekti onlar icin. Bize olsa en az 1 trilyon alirlardi. Yazik

maraton

o öyle değil.. içiniz rahat olsun hukuki şartlarda iyi bir anlaşma oldu diyebilirim.. bu yoklukta ne kimseye kıyak ve hatır yapacak durumumuz var ne de bakşa bir şey.. başka hususlarda bu anlaşma ile halledildi.. sıkıntı yok..

Levent ÖCAL

Süper Lige çıktığımızda Eneramo yu mu vericekler yoksa abi bize  :D

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 17 April 2014, 13:27:40

aynen süperliğe çıkarsak sağlam bi futbolcuyu bize versinler ;)

Stoper

BAL ligine yükselme maçı Samsun da.

cakir55

Alıntı yapılan: maraton - 17 April 2014, 13:00:38
o öyle değil.. içiniz rahat olsun hukuki şartlarda iyi bir anlaşma oldu diyebilirim.. bu yoklukta ne kimseye kıyak ve hatır yapacak durumumuz var ne de bakşa bir şey.. başka hususlarda bu anlaşma ile halledildi.. sıkıntı yok..
süper lige çıkmamız adına bir anlaşma yapılmış tff ile ben öyle duydum :D

# tapatalk #

cakir55

Alıntı yapılan: Levent ÖCAL - 17 April 2014, 13:27:40
eneramo beşiktaşin oyuncusu istersek alabiliriz.

# tapatalk #

Sadece Samsunspor

AlıntıKAMUOYUNA DUYURU

Selim Teber konusunda açıklama

Ebedi dostumuz olan Kardemir Karabükspor ile eski futbolcumuz Selim Teber'in transferiyle ilgili olarak ortaya  çıkan uyuşmazlığı karşılıklı iyi niyet ve dostluk çerçevesinde çözmüş bulunmaktayız. Ayrıca, Kardemir  Karabükspor kulübüyle hazırladığımız ortak metin ile Tahkim Kurulu nezdinde cezanın kaldırılmasına yönelik  gerekli başvuruyu yaptığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

SAMSUNSPOR KULÜBÜ
http://www.samsunspor.org.tr/haber_detay.asp?id=1444

Ebedi dost nedir ya direk Karabük yaz kardeşim şu siteye.

özkan

şu ana sayfadan yazıları yazanada ne demeli.Maşalah ya  :-*

mehmet yılmaz

Ebedi dost????

Bu da sevgili dostlarımızın resmi açıklaması

AlıntıKamuoyuna Duyurulur

Samsunspor Kulübü, Uyuşmazlık Çözüm Kuruluna kulübümüz aleyhine yapmış olduğu sportif ceza başvurusundan feragat etmiş olup, taraflar arasında yapılan anlaşma gereği kulübümüz ve Samsunspor kulübünün TFF nezdinde cezanın kaldırılmasına yönelik başvuruları işleme konulmuştur.

Kamuoyuna duyurulur.

Kardemir Karabükspor Kulübü

samsunmania

İyi para aldık demek ki. ebedi dostluk mertebemize ulaşmışlar. Parayı verenin de içi sızladığı için dümdüz bir duyuru yapmış.

Ollivanders

Roller değişik olsaydı neler olurdu sizce ?

Musti

Şu tür açıklamaların ve  iletişim eksikliğinin başta sosyal medya olmak üzere taraftarlar arasında kötü etki bıraktığının farkındadır umarım yönetim.

Bu anlaşmada Samsunspor'un haklarının tamamen korunduğunu şeffaf şekilde açıklamadıkça bu olay yönetim hanesine bir eksi daha yazacaktır.

beşnumara

Şu para olayı doğru mudur? Vazgecilip 120 bin istendiği doğru mudur?
Ben bu tür dedikodulara inanmıyorum ama en azından karı gibi dedikodu yapanları susturmak için resmi siteden iddiaların doğru olmadığı şeklinde açıklama metnine bir cümle daha eklenebilirdi.
Ciğeri beş para etmez adamların boş boş konuşması açıkçası beni rahatsız ediyor.