Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

Karabük'ün başkanı NTV'ye bağlandı.
Samsunspor bizi oyaladı,kumpasa geldik dedi : )
Selim Teber'e iyi salladık.Böyle sonuçlanırsa takımını büyük zarara uğratmış olacak.
Allah büyük.

yirmiuc

Cok iyi olmus.
Hele sukur, transfer konusunda hep kazik yiyen biz oluyorduk..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

beşnumara

Selim teber alacağını alamadığı için başvurmuş ve serbest kalmıştı diye biliyorum aynı bahia gibi ve toplam 3 yıllık garanti paraya imza artırıldı diye biliyorum. Bilen abilerimiz aydınlatsın ;)

ercan0655

Herifin adını duyunca tüylerim diken diken oluyor hala herkes ahh etmiştir sanıyorum acısı çıkacaktır diyordum ahanda patladı..... :oyun:

samsunmania

16 April 2014, 00:08:34 #40265 Son düzenlenme: 16 April 2014, 00:14:43 samsunmania
Biz ligden düşünce leş kargaları gibi üzerimize saldırmayı bilen tesenin köy şubesi kerebükspor bunun diyetini nakit olarak ödesin. Acıma yok bunlara. 2011-2012 sezonunda 2-1 yenildiğimiz maçtaki Samsun kümeye sesleri hala kulaklarımda. Antipatikler.

samsunum

kalpar 12 de basın toplantısı düzenleyecekmiş. hayırdır acaba  :o :o

mehmet yılmaz

celebi

brigand

Zlatan bildiğim kadarıyla hiçbir dine inanmadığını açıklamıştı. Ama ailesi müslüman diye biliyorum. Zaten babası Boşnak. Cenazede Malmö'de müslümanlardan oluşan bir dernek tarafından kaldırıldı.

kamuri

south_london

bosnak diye konmus sanirim haberi buraya  :-*

mehmet yılmaz

Zlatan İbrahimoviç diye koyduk birader :)

Zlatan, Boşnakçada altın demek. Kuyumcularda 'zlata' yazıyordu.
Babası Şefik 1977'de İsveç'e göç etmiş ve Hırvat bir kadınla evlenmiş. Yani Zlatan'ın babası Boşnak, annesi Hırvat.
Kendisi de babam müslüman, annem katolik, ben ise bir dine inanmıyorum demişti yıllar önce.
Ancak biliyorsunuz bizim ateistler bile müslüman kültürlü ateist oluyor :)
Yani, inşallah, kısmet, nasip, bayramın mübarek olsun, Allah rahmet eylesin vs. der. :)
Neyse, en azından Zlatan'ın rahmetli kardeşinin müslüman olduğunu görmüş olduk.
Darısı onun başına....
Belki de başındadır.

south_london

adam parisde gunde 5 kiz goturuyor  ne basinda olacak  :holey:

##kdc##

Zlatan'ın kardeşi bizim de kardeşimizdir. Acın acımızdır Zlatan  :'(

Zlatan Ibrahimovic 2011 - The Bad Boy