Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

lato

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26212792.asp

FB'nin kardeş takımına Sırbistan'da ırkçı saldırı yapılmış.

Musti

Ya sırf bayan falan değil ki. İnsan utanır biraz. Hani anlık sinir diyeceğim de bu ağızdan çıkmıyor ki anlık olsun. Maçı izliyor sonra oturuyor klavye başına oraya buraya küfür yazıyor. Ben okumak zorunda değilim.

lato

##kdc##

kuzey55

Ahmet Aras ve Barış Örücü bizde olsaydı keşke dedim özetleri izleyince.

##kdc##

Ohh mis gibi kokuyo forumumuz. Bahar temizliği vardı heralde bugün kapalıydı tüm gün.

beşnumara

Lan cingo ne adamsın yaa :)
Belediyeden geldiydiler. Sağolsun Erdoğan tok böcek ilacına sponsor oldu. Böcek ilacı sıkılmış aksama kadar kapalıydı ;)

brigand

Alıntı yapılan: ##kdc## - 15 April 2014, 00:48:15
Ohh mis gibi kokuyo forumumuz. Bahar temizliği vardı heralde bugün kapalıydı tüm gün.

Bir ara senden şüphelenmedim değil. Tüm araziyi satıp Pensilvanya'ya taşındı diye düşündük ama yine bu güzel cingo kardeşimizin günahını almış biraz daha hafifletmişiz : )

5trawberry

Selamlar sevgiler, mutlu bir Samsun sabahindan herkese günaydınlar :)

Askerliği bitirdik geldik çok şükür, darisi diğer kardeşlerimizin başına inşallah.

##kdc##

Alıntı yapılan: brigand - 15 April 2014, 08:39:25
Bir ara senden şüphelenmedim değil. Tüm araziyi satıp Pensilvanya'ya taşındı diye düşündük ama yine bu güzel cingo kardeşimizin günahını almış biraz daha hafifletmişiz : )

Benim günahım çoktur alın alın bakalım napacaksınız  :P

Ertuğrul Sağlam

AlıntıKarabükspor'a transfer yasağı... Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, kırmızı mavililerin, Selim Teber transferi ile ilgili uyuşmazlık nedeniyle 2 yıl transfer yasağı getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Karabükspor'un, Selim Teber transferi ile ilgili uyuşmazlık nedeniyle 2 yıl transfer yasağı getirdi.

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, Samsunspor'da sözleşmesini feshederek Karabükspor'la sözleşme imzalayan Selim Teber'in transferiyle ilgili Samsunspor'un başvurusunu karara bağladı.

Kurul, Karabükspor'un transfer talimatnamesine uymadığı gerekçesiyle kırmızı mavili kulübe iki yıl transfer yasağı getirdi.

33 yaşındaki oyuncu 2012-2013 sezonunda Samsunspor ile sözleşmesini feshetmiş ve Karabükspor'a transfer olmuştu.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/105839/karabukspora-transfer-yasagi

Duško Milinković

Bunlarla anlaşıp iyi bir para karşılığında bu cezalarını sildirme imkanımız olur mu ki?

cakir55

Shane_Falco

Şu Selim ismini duydukca deliriyorum. 2 mac oynadi cekti gitti. Ne kadar yokuş varsa yapalim

Ertuğrul Sağlam

Emenike'den aldiklari paranin yarisina fit olurmuyuz acaba ;)