Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

evolution55

amisos5506

arkadaşlar resmi sitede habere alınan hakkı tomaç ın da katıldığı yöneticilerimiz ve teknik direktörümüzün de olduğu bir yemek düzenlenmiş yelken kulüpte.yönetici mehmet abimizin iyiniyetli konuşmaları basında çarpıtılmıştı ve hüseyin hoca da bundan az çok üzülmüş doğal olarak.demek istediğim hakkı tomaç yine büyüklüğünü gösterip arabuluculuk yapmış bana göre ve şimdi daha çok birlik beraberlik olacak demiş hüseyin hoca.fazla uzatmadan şunu demek istiyorum.hakkı başkan yaşını aldı doğal olarak bu insanın samsunspor sevgisi benim için örnek alınabilecek düzeyde.hem gönlünü alalım hem de yaşarken bu şehrin en büyük değerine karşılıksız sevgi beslediğine inandığımız insanları onure etmek bizim görevimiz olduğunu düşünüyorum.kendi imkanlarımla bir pankart yaptırmayı düşünüyorum.1461 ts maçından sonraki hafta ki maçta maratonda açarız diye düşündüm sizce de uygunsa ve yazılacak söz ortak bulunursa sevinirim.saygılar...

amisos5506

umut kardeşim bazı konularda haklı olabilirsin ama bu sitede her görüşten insan olabilir.bizim burada tek ortak yönümüz kesin olan samsunsporluluk.diğer konularda bazı şeyler içimizde kalsın.ben de siyasiler için neler düşünüyorum neler ama aşırıya kaçmamak şartıyla tabiki.birbirimizi kırmaya gerek yok.ben şunu düşünürüm burada.samsunspor.biz e üye olan hiçbir arkadaşımızın arasının şu anki siyasetçiler yüzünden tartışması arasının açılması inanınki değmez.derdi millet olmayanlar için birbirimizi üzmeye veya birilerini çok yüceltmeye değmez.benim de görüşüm var.hayatının 33 yılını atakumda geçirmiş bir insan olarak.metin burmayla işim olmaz veya diğerleriyle.metin burmanın samsunspor a uzaklığı ve atakum a birşey katmadığından benim oyum samsunda olsam mhp ye olurdu atakumda.ilkadımda necattin demirtaş samsunspor dan dolayı.

furkan5534

Beyler kareo da farkli renkler var nasi bisi olcak bilen varmi

fındık

Alıntı yapılan: furkan5534 - 18 February 2014, 23:04:49
Beyler kareo da farkli renkler var nasi bisi olcak bilen varmi

Söylersek çanak ÇÖMLEK patlar 😃

furkan5534

furkan5534

Arkadaşlar facebook Aşk-ı (1965) SaMSuNSPoR sayfasında "61.dakika showunu ne olursa olsun yapacağız diyen arkadaşlar ceza yemek istemiyorsanız pazartesi akşamı maske getirin yanınızda " diyordu.Gerçekten böyle bir şey yapılsa nasıl olur.Değişik enteresan görüntü ortaya çıkmaz mı  :) :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: furkan5534 - 19 February 2014, 12:30:58
Arkadaşlar facebook Aşk-ı (1965) SaMSuNSPoR sayfasında "61.dakika showunu ne olursa olsun yapacağız diyen arkadaşlar ceza yemek istemiyorsanız pazartesi akşamı maske getirin yanınızda " diyordu.Gerçekten böyle bir şey yapılsa nasıl olur.Değişik enteresan görüntü ortaya çıkmaz mı  :) :)

Maske değilde ts taraftarının bir simgesi var kafaya siyah poşet geçirip ''Hepimiz Zokora'yız'' diye siyah poşet onlara güzel mesaj olur aslında

furkan5534

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 19 February 2014, 13:13:38
Maske değilde ts taraftarının bir simgesi var kafaya siyah poşet geçirip ''Hepimiz Zokora'yız'' diye siyah poşet onlara güzel mesaj olur aslında

:D :D :D harika abi >l<

Aslankaya

samsunum

tavşanlı mersin maçında tavşanlı iyi oynuyor bence bu maçta miy puan kaybedecek

ChucKeR

Alıntı yapılan: samsunum - 19 February 2014, 14:48:12
tavşanlı mersin maçında tavşanlı iyi oynuyor bence bu maçta miy puan kaybedecek

şimdi onu yazacaktım ben de

kamuri

samsunum

samsunum