Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Demek ki "etikmiş" Helal olsun Çağatay Kılıç'a  :ok

amisos5506

en azından başkaları gibi trabzonsporlu değil bu bakan.

Ellibeş Numara

Çağatay Kılıç şuana kadar maddi anlamda katkı sağlamadı. Suat Kılıç görevde olduğu süre boyunca, maddi anlamda büyük katkılar sağladı kulübe. Ancak bu ts olayı Suat Kılıçtan soğuttu beni.. Hadi bakalım, Çağatay Kılıç maddi anlamda katkını da görürüz inşAlah.

Furkan

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 15 February 2014, 22:14:06
Çağatay Kılıç şuana kadar maddi anlamda katkı sağlamadı. Suat Kılıç görevde olduğu süre boyunca, maddi anlamda büyük katkılar sağladı kulübe. Ancak bu ts olayı Suat Kılıçtan soğuttu beni.. Hadi bakalım, Çağatay Kılıç maddi anlamda katkını da görürüz inşAlah.

Bence  bakan maddi anlamda bi klube katkı sağlamamalı sağlama zorunluluğu da yok ki suat kılıc yuzunden diğer takım taraftarlarının ağzına epeyce laf verdik suat kılıcın takımınızın manevi olarak ağırlığına hicbir katkısı yoktu bence. Olsaydı sivas macında o ibneyi bi daha macımıza veremezlerdi zaten.

Ben yeni bakandan umutluyum maddi olarak hicbişey yapmasını da istemiyorum manevi ağırlığını koysun hakkımız yendiğinde tepkisi olsun en azıncan 2. Kere kimse hakkımızı yeme cesaretini kendinde bulamasın yeter.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

amisos5506

süleyman abay şerefsizi bugün karabük maçını yönetti.samsun a yanlış yapan ödüllendiriliyor.diğerleri ise düdüğü asıyor.

lucarelli

trabzonun ilk golü ofsayt, karabükü verilmeyen bir penaltısı var. Bir poziyon da trabzonun, vardı o da sanki penlatı gibi geldi. Saçma sapan bir hakem.

##kdc##

Hem Karabük'ün hem de Tsnin penaltısını yemiş

mehmet yılmaz

Daha evvel de demiştim, Abay'ın bize kastı yok. Adam doğuştan mal. Berbat bir düdükçü. Hakem diyemiyorum kendisine.

evolution55

##kdc##

Atakum'daki Teoman Taş Parkı'nın bakım ve onarımı için Metin Burma'ya twitterdan mesaj yazıyoruz. Katkı vermek isteyenler @metinburma55 e mesaj atabilirler.

fanatik samsunsporlu

mersin-İBB 1-1 oldu.ilk 10 dakikada

Ahmeti

Arkadaşlar mersin , ibb maçını trt 1 vermeyecekmiydi ?

fanatik samsunsporlu

Burak

kuzey55

berabere bitsin şu maç.mersin 10 kişi