Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

city ultras

Mert

Kim koyarsa koysun.... geçmedimi hala  :kafa:

city ultras

berusa55

AlıntıPuan silme riski kalktı

Geçmişte takımlarında forma giyen Phiri ve Ben Ofoso'nun alacaklarını ödeyerek FIFA'nın küme düşürme ya da puan silme riskini ortadan kaldırdıklarına işaret eden Kar, "Sadece burada o dönem kulüp başkanlığı yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a yüklenmenin manası yok. Çünkü Yılmaz'dan sonra da bir sürü başkan Samsunspor'a geldi ve bu sorun çözülmedi. Bunun için geniş kapsamlı basın toplantısı düzenleyeceğim" dedi.

Kaynak

samsunum

Yeni salonun  koltuk ihalesi ocak ayında olacaktı. şubatın ortasına geldik  herhangi bi haber göremiyoruz. unutuldu galiba

kuzey55

balıkesir trbünleri güzel görünüyo

Ertuğrul Sağlam

Cenk Isler ligtv 2'de ki Ceyhun Yilmaz'in programinda genlik yillarimda en buyuk halim Samsunlu olarak Samsunsporda oynamakti o hayalimi gerceklestirdigim icin cok mutlu oldugunu belirtti. Altyapidaki genclere guzel bir ornek.

isa55

balıkesirin kaçıncı penaltısı bu ya?

furkan5534

Ne balli bi takimdir bu balikesir ya kafayi yicem

King Of The North

Bu Balkes'in balını biz keseceğiz inşallah, acık beklesin...

Ahmeti

Galip Öztürk Antep ve 1461 maçlarından 6 puan alınması halinde 100 000 TL pirim verecekmiş.

##kdc##

Atakum'da bulunan ve Teoman Abi'nin ismini taşıyan parkın son hali uzun süredir malesef aşağıdaki vaziyette..
Yaklaşık 2 aydır Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya konu hakkındaki şikayetlerimizi iletmemize rağmen duymazdan gelmeye devam ediyor.
Twitterda bir kaç kez mesaj atmamıza rağmen büyük bir çoğunluk sağlayamadığımız için tepki oluşturamadık.
24 Ocak'ta profil fotoğraflarını Teoman Abi'nin resimleriyle donatan abilerimiz ve arkadaşlarımızdan @metinburma55 'e twitterdan tepkilerimizi iletmenizi rica ediyoruz.

##kdc##

Yok abi konuşarak halledilir bu mevzular ne adam alması  :)
Yine twitterdan söz verdi, inşallah bu sefer tutar..

brigand

Forum da herkes dümdüz geçiriyor. Burada Umut'u hedef almıyorum yanlış anlaşılmasın. Ama artık her başlıkta hatırlatacağım bu konuyu. Ben de düştüm birkaç kez bu hataya. Ancak kendi futbolcumuzdan yöneticimize herkese saydırıyoruz. Denmeyen laf kalmıyor. Burayı bayanlarda olmak üzere üye olmayan birçok kesimin takip ettiği biliniyor. Herşeyden öte bu sitenin geçmişine yakışmıyor şuan kullanılan üslup. Eleştirmek, bazen yermek, dışlamak bile belli bir üslupla yapılır. Bu sitenin benliği gereği genel çercevesinin hoşgörüden ve anlayıştan oluşması şart. Umarım forum üyelerine yakışır şekilde hareket edilir.