Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: utb 55 - 13 February 2014, 14:38:04
Şimdi en çok İstanbullular mı memleketleri dışında yaşıyor ya açıklama yanlış yada bu bilgiler yanlış.

istanbullu diye bişey olduğunu bile sanmıyorum. istanbulluyum ne ya memleket mi istanbul. istanbulda yaşıyorum ama burdan bişe olmaz hengame koşuşturmaca full trafik lanet ediyorum her gün

cgr

AlıntıSamsunspor'un hiç bir maçını kaçırmayan Kavaklı Şirinler'in, Kavak Belediyesi tarafından tahsis edilen dernek binası Başkanımız Emin Kar, İkinci Başkanımız Recep Hun, futbolcularımız Şaban Özel, Zafer Özden, Furkan Köse ve Hasan Ali'nin katılımıyla açıldı.

Kalecisinin adını bilmeyen resmi site yöneticisi...  :( :(

utb 55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 13 February 2014, 15:32:30
istanbullu diye bişey olduğunu bile sanmıyorum. istanbulluyum ne ya memleket mi istanbul. istanbulda yaşıyorum ama burdan bişe olmaz hengame koşuşturmaca full trafik lanet ediyorum her gün
yanlış olduğunu oradan anladım zaten gerçekten ara ara İstanbul'a gidiyorum harbiden yaşanacak yer değil.

furkan5534

Futbolcularda 5 yildizli otellerde kalmasin abi ya ://

Duško Milinković

Klüplerin bu borç batağından kurtulmasının bir yolu var aslında. SAdece bir kanun çıkması gerekiyor. Federasyondan klübe ödenen isim hakkı parası artırılıp bu paraya temlik yada herhangibir haciz uygulanamaz diye bir kanun çıkacak ve bu iş çözülecek. PTT 1.ligde 5 milyon lira isim hakkı parası ödense ve bu paraya kesinlikle haciz yada temlik konulamasa hiçbir takımın sorunu kalmaz. Spor bakanına önerilir.

Furkan

2003-4 sezonu gibi yanlıs hatırlamıyosam veya o civarlar stadımızda golden sonra calan sarkının melodisi dolandı dilime bi iki gündür. O şarkıyı bilen var mı ya :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Ayberk

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 13 February 2014, 19:57:23
Klüplerin bu borç batağından kurtulmasının bir yolu var aslında. SAdece bir kanun çıkması gerekiyor. Federasyondan klübe ödenen isim hakkı parası artırılıp bu paraya temlik yada herhangibir haciz uygulanamaz diye bir kanun çıkacak ve bu iş çözülecek. PTT 1.ligde 5 milyon lira isim hakkı parası ödense ve bu paraya kesinlikle haciz yada temlik konulamasa hiçbir takımın sorunu kalmaz. Spor bakanına önerilir.

İyi de bu sefer temlik koyduran adamlarla icralık olacaksın.  Ee sonuç, kayyum? tesislerin icraya gitmesi?

Duško Milinković

Alıntı yapılan: Ayberk - 13 February 2014, 20:44:43
İyi de bu sefer temlik koyduran adamlarla icralık olacaksın.  Ee sonuç, kayyum? tesislerin icraya gitmesi?

Şuan ki durumdan farklı birşey olmayacak borçlar için.Sadece bir kalem gelire ne temlik ne icra hiçbirşey yapamayacaklar. Ayrıca tesisler zaten bize ait değil,belediyeye ait diye biliyorum.Sadece belli bir süre kullanım hakkı bizde.

Ayberk

o zaman futbolcuların satılacak, kulüp otobüsün elinden alınacak vs vs vs. Yani bence bir borç varsa bunun temlik yoluyla alınması daha mantıklı. Ha, temlik koyduranlar kaldırsın temliğini en temiz yolu bu ama olmuyorsa bırakın temlikle ödensin. Yoksa o ele geçen para bir şekilde harcanır. Burada kişisel veya dönemsel konuşmuyorum ama realite bu. 5 milyon lira derman olur mu Samsunspor'a? Zaten birikmiş borcun var. Söz gelimi şu 200 bin lira zamanında İddaa gelirlerinden temlik yoluyla alınmış olsa uğraşmazdık şimdi değil mi? Çözüm yasada falan değil. Senin sözde "Samsun sevdalısı" "Büyük Samsunsporlu" diye kendini lanse eden işadamın, eski yöneticin vs temlik koydurmayacak. Olay bu kadar basit.

Duško Milinković

SAnırsam bir yanlış anlaşılma söz konusu. Klübün diğer gelirlerine temlik konulacak zaten. İddia geliri,bilet geliri vs. FAkat birtek isim hakkına temlik konulamayacak.Şuanki durumla aynı.Sadece klübün düzenli bir geliri olacak ve klüp 1 yıl boyunca gelirini bilecek ve kimsenin kapısında para için dolanmayacak. Böyle düzenli gelir olursa ve profesyonelce yönetilirse bir klüp hızla yükselir.

Duško Milinković

Bu konu bugün mecliste klüplerin kurtuluşu olabilecek bir kanun olarak tartışıldı zaten. Yakında gündeme gelebilir.Milletvekilleri kendi şehirlerinden gelen yardım taleplerinden ve çaresizliklerinden gem vurup duruyorlarmış.

since1965

Emin kar'ın genel menajer dobi hasanın hoca oldugu zaman Mazhar başoğlu başkan oldugu sezon yapılan transferler katalogdan oyuncu seçmeler,yapılan onlarca balon transfer ondan sonra gelenler o hovardalıkları ödemişti gazetelerde birazda onlardan bahsetse.27.haftada şampiyon oluruz diye yapılan kadrolar harcanan milyon tller

Furkan

Alıntı yapılan: Furkan - 13 February 2014, 20:10:10
2003-4 sezonu gibi yanlıs hatırlamıyosam veya o civarlar stadımızda golden sonra calan sarkının melodisi dolandı dilime bi iki gündür. O şarkıyı bilen var mı ya :)

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2004-2005/6/samsunspor/cenk-isler-8251 burada fonda calan parca  bi yardım edin da

mehmet yılmaz

cgr