Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Furkan

Teşekkür ederim ben niye uzaklarda arıyosam hiç türkçe bi şarkı olacağını düşünmemiştim  ;D ;D

mehmet yılmaz

Tribünde de söylenir zaman zaman

Şampiyon Samsunspor ne istersen iste benden
İstersen donatalım dört bir yanı bayraklarla
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla,
İstersen eğlenelim davullarla zurnalarla!

Furkan

Eyvallah Mehmet abi. Bu arada bizim borç ne oldu kaldı 1 gün.

cgr

Alıntı yapılan: Furkan - 14 February 2014, 02:21:17

Buna da cevap ver Mehmet abi :)

##kdc##

O değil de Cenk'e asisti yapan Musa Aydın topa vurduktan sonra yine mi yere düşüyor  :hnk: ?

Furkan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 14 February 2014, 02:25:08
O değil de Cenk'e asisti yapan Musa Aydın topa vurduktan sonra yine mi yere düşüyor  :hnk: ?

Haha ben kaçırmıçım onu tekrar izleyince farkettim aynen öyle :D

Alıntı yapılan: cgr - 14 February 2014, 02:23:18

Kendimi  sorguluyor gibi hissettim dışarıdan da öyle hissedilmemiştir inşallah.

mehmet yılmaz

14 February 2014, 02:31:21 #39411 Son düzenlenme: 14 February 2014, 02:59:24 mehmet yýlmaz
Alıntı yapılan: Furkan - 14 February 2014, 02:21:17

Alıntı yapılan: cgr - 14 February 2014, 02:23:18

Elektrik, doğalgaz, adsl ve su faturamı dün yatırdım. Telefonlar otomatik ödemede :)

Borç deyince aklıma bunlar geldi.
Kulüple ilgili bir bilgim yok.

cgr

Alıntı yapılan: ##kdc## - 14 February 2014, 02:25:08

Burda da yerde kardeşim :) hayatı yerlerde geçti adamın :)

2002 2003 samsunspor fener maçı ve musanın ilk golü

##kdc##

İsmail Başkan nasıl da koymuş Aziz'e  :)
Allah'ım bu sene çıkmamızı nasip etsin de Musa yine kayarak gol atsın =)

Sercan

Şırnak'tan sevgiler selamlar herkese. Vatan emin ellerde ;) Bu arada rahat olun Bolu'ya her türlü çakarız...

##kdc##

Alıntı yapılan: Sercan - 14 February 2014, 15:33:52
Şırnak'tan sevgiler selamlar herkese. Vatan emin ellerde ;) Bu arada rahat olun Bolu'ya her türlü çakarız...

tin tin tini mini Bolu diyorsun yani Sayın Müzik Hocam =)

özkan

arkadaki gri takımlı abi ammada gayretli koydukmu yapmış haa  >l<

King1965

Deplasman Tribününün yerınde bizimkiler varmıs o dönem

özkan

BORÇLAR ÖDENİYOR

Phiri, Ben Ofosu ve menajerine olan 68 bin dolar ve 15 bin 500 İsviçre Frankı tutarındaki borcun bugün ödeneceği ifade edildi. Böylece Samsunspor, ilk etapta 6 puanının silinmesi daha sonra ise küme düşürülme tehlikesinden kurtulmuş olacak

Samsunspor'da 2001-2002 sezonunda forma giyen Phiri, Ben Ofosu ve menajerine olan borçların ödeme süresi bugün doluyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın kulüp başkanlığı yaptığı dönemden kalma 68 bin dolar ve 15 bin 500 İsviçre Frankı tutarındaki borcun ödenmesi için yönetim yoğun çaba harcadı. Başkan Emin Kar ve kurmaylarının yoğun görüşmeler sonucunda gerekli maddi kaynağı buldukları ve bugün ödemenin gerçekleştirileceği ifade edildi.

PARAYI TOPLUYORUZ
Bilindiği üzere borcun ödenmemesi halinde Samsunspor'un ilk etapta 6 puanının silineceği daha sonra ise küme düşürüleceği belirtilmişti. Ekonomik sıkıntıları sahaya yansıtmamak için uğraştıklarını ifade eden Başkan Kar, "2001 yılından karşımıza çıkan borçların ödeme günü geldi. Borcu ödemek için çalışıyoruz. İnşallah halledeceğiz. Parayı toplamaya gayret ediyoruz ve herkesten destek istiyoruz. Maddi anlamdaki sıkıntıları futbolcularımıza yansıtmamaya çalışıyoruz" dedi.

Levent ÖCAL