Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Bizde çürüyeceğine gitsin cocuklar geleceklerine mani olmayalım bari

King1965

Şirinler Denizli maçında 3D koreografi yapacakmış nasıl olacak kale arkasında merak ediyorum.. Helal olsun ama düşüncelerine.

Lusage

Alıntı yapılan: Ekrem - 30 January 2014, 01:47:51
Bizde çürüyeceğine gitsin cocuklar geleceklerine mani olmayalım bari

Niye Gençleri gönderiyoruz ki. Onlar bizim geleceğimiz Sir Yaşlı Bunak değil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent ÖCAL

Mardinli Orhan'ın Samsunspor sevdası

20 YILDIR RÜYALARININ TAKIMI
Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde yaşayan Orhan Özel, tam 20 yıl önce rüyasında Samsunspor'u gördü. Bunun bir işaret olduğuna inanın Özel, o günden bu yana Samsunspor'a gönül verdi. 38 yaşındaki Orhan Özel, Tavşanlı Linyit maçının 20 Ocak Samsunsporlu Şehitleri Anma etkinliklerine denk gelmesi üzerine 935 kilometrelik yolu teperek Samsun'a geldi.

'KIRMIZI-BEYAZ'A AŞIK OLDUM'
Orhan Özel, "20 yıl önce Samsunspor'u rüyamda gördüm. Uyandığımda kulüp hakkında bilgiler öğrendim. Kırmızı-Beyazlı renklere aşık oldum. O günden bu yana Samsunspor'a gönül verdim. Tek 20 yıldır tek tuttuğum takım Samsunspor oldu. Bugün de takımımı Tavşanlı maçında desteklemek, hem de futbol şehitlerimizi anmak için Samsun'a geldim" diyor.

Kaynak: http://www.haber1919.com/haber/mardinli-orhanin-samsunspor-sevdasi-4256.html

Ertuğrul Sağlam

Silopili Muhsin Bordoğan, Mardinli Orhan Özel'in ardından Dubai'li Khalifa bin Zayed Al Nahyan'ı da Samsunspor'lu olarak görmek nasip olur inşallah! :)

Ekrem

Alıntı yapılan: Lusage - 30 January 2014, 09:14:35
Niye Gençleri gönderiyoruz ki. Onlar bizim geleceğimiz Sir Yaşlı Bunak değil.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orda sitemkar yazdım hani istemem tabi niye gitsin çocuklar geleceğimiz onlarda oynatmaya oynatmaya da nereye kadar

isa55

Bu sene mutlaka süper lige çıkmalıyız. (Tabii önümüzdeki borçları ödeyebilirsek.)
Kötü futbola rağmen halen ilk 6 nın 2 puan gerisindeyiz. Biraz kıpırdasak olacak. Play-off ise taraftarı olanın karlı çıkacağı bir uygulama. Stresli olsa da başarırız Allahın izniyle.

desperate1

adana nın Kasımpaşa ya kaybettiğini düşünürsek play off un sadece taraftarla olmayacağını düşünüyorum

55ertan

Kralfm e trabzonlu baglandi. Sorusu samsunsporlular 61 dakkika niye bize küfür ediyor. VJ samsunsporlu baglansin soracam diyor.

55ertan

Ahaa samsundan gs li baglandi ona sordu

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: 55ertan - 31 January 2014, 12:28:37
Ahaa samsundan gs li baglandi ona sordu

Ne cevap verdi çok merak ettim.  :hnk:

55ertan

Bi kismini duydum sirinler cok küfür ediyor zaten dedi sakin sakin. Sonra haraletlendi gs baskani fenerlimi ...

cgr

Mersin enteresan goller kaçırıyor... Penaltı bile kaçtı...

cezayir55

King1965

Mersin Acayıp gol kacırıyor Mersin - Manisa TRT 1 ' de suan ..

her atakta gol olmasın dıe dua ediyorum mersinin kacırdıklarına guluyorum  ;D