Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

##kdc##

Abi geçmiş olsun. Çağrı ve Uğur'dan sonra seni de beklerim. Imzanı at hemen store'ye gel, deplasman maçlarını beraber izleyelim :)

WT19i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Furkan

Orospu çocukları yine 55 de çingene samsun diye bağırıyo *** evlatları

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

samsunum

Alıntı yapılan: Furkan - 03 February 2014, 22:20:49
Orospu çocukları yine 55 de çingene samsun diye bağırıyo *** evlatları

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

bakalım onlardan kac kisi ceza alacak

utb 55

Bugün oynanan Rize-Trabzon maçında 55. Dakikada yapılan tezahuratlardan dolayı eğer 1 kişiye bile ceza verilmezse öyle adaleti...

cembaba

Bence Çömlekçi Çocukları diye bağıralım. Efsane Efsane diye bağırınca ceza kesiyorlar. Ararım sorarıma da kesemezler.

orucreis

TAK da olabilir ince ve kısa girdiği yeri pardon gittiği yeri bilir ;)

jurista

Biz yapınca suç onlar yapınca normal karşılanıyorsa bu işe artık birilerinin dur demesi gerekir.Samsunspor taraftarını Trabzonda,Rizede provoke eden zihniyetin Samsun'da bizi yöneten Trabzon sevdalısı siyasilerin zihniyetiyle  tabandan aynı paralelde olması rastlantı değil kuşatıldığımızın tezahürüdür.

Bu knetin caddelerine store açabilecek kadar özgürlük içinde insanca medenice bu kentte yaşayan öküzler ,hayvanlar,yobazlar ! bir gün hepinizin suratına haykıracağım gün gelecek ömrümün sonuna dek o günün hayali ile yaşayacağım ...

cgr

Geçen gün Denizli maçı için karakola imzaya gittim. Bi baktım Akan abi ve Gürkan da orada.

Tabii hemen misafirperver olarak karşıladım, yolu yordamı gösterdim...  8)

Erkut abi, karakollar benden sorulur :) gel bi çayımızı iç ırmak karakolunda :) he yok illede rus pazarının oradaki karakola imza atıcam dersen de cüno'ya gider yimek yeriz :)

Duško Milinković

Davut güloğlunun TAk TAk Tak kapinu çalacağum diye şarkısı vardı. Bu şarkıyı stadda çalabiliriz.Bunlar farkedene kadar baya süre geçer.

Ahmeti

kamuri

tribunde kımse kalmayacak boyle giderse :(

teksas3455

Tüm bu içeri almalar bizim Samsunsporluluğumuza laf etme cesaretini kendinde bulan pek muhterem
ESKİ bakanımız Suat Kılıç'ın eserleri, Sporda Şiddet Yasası felan... bi bitmediler arkadaş!  >:(

Desiqner

Abiler Adana'ya deplasman olacak mı ? Bir heveslendik ama ?

cgr

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamaya göre, ligde 25, 26 ve 27. hafta maçlarının programı şöyle:

25.HAFTA

15 Şubat Cumartesi: 19.00 Samsunspor-Boluspor (Samsun 19 Mayıs)

26.HAFTA

20 Şubat Perşembe: 19.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Samsunspor (Kamil Ocak)

27.HAFTA

24 Şubat Pazartesi: 20.00 Samsunspor-1461 Trabzon (Samsun 19 Mayıs)

berusa55

05 February 2014, 02:15:31 #39284 Son düzenlenme: 05 February 2014, 02:34:40 berusa55
Antep Bld. maçının deplasmanda hafta içi olması iyi olmuş; bir haftada iki maç izleyeceğiz evimizde. Şu malum maçı da Pazartesi akşamına koymasaydılar iyi olacaktı...