Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

utb 55

Maç biter bitmez soyunma odasına koşan Soner'i anlarım üşüdü,ıslandı...ama diğerleri niye gidiyor lan ne olur yani 2 dakikanızı ayırsanız taraftarla galibiyeti kutlasanız.

brigand

Her maçtan sonra çağırmasan öyle gezerler saha içinde çağırırlar mı diye? Bence fazla şımartıyoruz. Her maç takım mı çağrılır? Ya alkışlarsın ya ıslıklarsın. Takım şampiyonluğa oynasa kafada gitse hep anlarım belkide. Her maçtan sonra birkaç kişi dışında neredeyse sülalesine sövülen adamlar her maçtan sonra çağırılıp kutlama yapılıyor. Benim bildiğim ekstra birşey varsa çağırılır takım.Takımın formasını taşımak bile lütufken bu kadar götlerini kaldırmamak lazım.

mehmet yılmaz

03 February 2014, 17:13:28 #39257 Son düzenlenme: 03 February 2014, 18:25:03 mehmet yýlmaz
Hey yavrum şu mesaj sayısının güzelliğine bak  :)
5555

emre

Sabitlensin bence 5555'den büyük sayı mı var  :D

doðan

Şimdi daha msj da yazmazsın Mehmet YıLMAZ

King1965

Baksana doğan abi cevap yazmıor begenıor sadece  ;D

doðan

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 03 February 2014, 17:13:28
Hey yavrum şu mesaj sayısının güzelliğine bak  :)
5555

eskilerden sil birkaç tane ...   :) :) :) :) :) :)

ChucKeR

bence bu çağırma işi çok abartılıyo.

stada ilk geldiklerinde bi çağır, ısınmaya çıkınca bi çağır sonra ısınırken toplu çağır, maç önü toplu bi çağır , maçtan sonra bi çağır. adamın en az 5 turu var maratona. ne var sanki sırtında yükle mi geliyo diyebilirsiniz tabi. bilmiyorum valla bence bişey ne kadar tekrarlanırsa o kadar değerini kaybeder. ayrıca bu tekrarlar maç önü konsantrasyonu da bozabilir ya da ben uçtum :D

hatta eskiden daha beterdi , oyundan çıkan oyuncu maç devam ederken tüm tribunu dolanıyodu. maçın birinde burhan maratona gelirken gol yiyp maçı veriyoduk az daha :D

uzaktan alkış en iyisi  >l<

erkutdem55

1 sene men yedim.Çok uzun yıllardır iç saha maçı kaçırmamıştım.(Üniversitede okurken hariç)Belki 15 sene olmuştur üst üste maça gittiğim.1 sene gidemeyeceğim,maalesef elden bişey gelmiyor.
İlgili savcı malum şehirden.Maçlarda 61de sövmeyin arkadaşlar hiç affı yok adamın,üstüne de güzel dalgasını geçiyor.1 sene benim yerime de tezahürat yapın  :( :( :( :(

Atakumlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 03 February 2014, 20:40:59
1 sene men yedim.Çok uzun yıllardır iç saha maçı kaçırmamıştım.(Üniversitede okurken hariç)Belki 15 sene olmuştur üst üste maça gittiğim.1 sene gidemeyeceğim,maalesef elden bişey gelmiyor.
İlgili savcı malum şehirden.Maçlarda 61de sövmeyin arkadaşlar hiç affı yok adamın,üstüne de güzel dalgasını geçiyor.1 sene benim yerime de tezahürat yapın  :( :( :( :(

Erkut abi geçmiş olsun , inbeler harbiden işi sıkı tutuyolarmış  :(

erkutdem55

Alıntı yapılan: Atakumlu - 03 February 2014, 20:50:44
Erkut abi geçmiş olsun , inbeler harbiden işi sıkı tutuyolarmış  :(

Sağolasın kardeşim :(

sercan5592

kameralar çok net çekiyo dikkat etmek lazım

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 03 February 2014, 20:40:59

nasıl oldu?tebligat mı geldi?yoksa polisler mi?

erkutdem55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 03 February 2014, 21:00:24
nasıl oldu?tebligat mı geldi?yoksa polisler mi?

telefonla arıyolar ırmak karakoluna çağırıyolar,tüm gün bekleyerek geçiyor,sonra da bileti kesiyolar.

fanatik samsunsporlu