2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Hop dedik orda kal portakal.
Trabzonda Kavaklı , Termeli yada Çarşambalı herhangi bir partiden delege göstersene dıvıra?

mehmet yılmaz

İlkadım'da oy vereceğim kişi ve partiyi belirledim ama zaten Erdoğan Tok'a karşıyken sırf bu yazıdan sonra birden bire içim kaynadı İhsan Kurnaz'a ;)

altunay

Ollivanders

Irkçılık yapmam diyor ama en büyük ırkçılığı kendisi yapıyor. Madem ırkçı değilsin adnan bahadır neden bu kadar takıyorsun bu oluşuma. Neden saygı duyamıyorsun olan bitene. Kendinle çelişme.

Tufan

o değilde Akp seçime girmiyor herhalde Samsun'da 2 ay kaldı aday yok ilçelerde.

lato

Bugün trabzonlu bir komşumuzla uzun uzun muhabbet ettikten sonra ve her yerde HEMŞERİCİLİK yaptıklarını bastıra bastıra anlatmasından sonra kesinlikle trabzonlu bir adama oy vermem..

##kdc##

AK Parti
Atakum - İshak Taşçı
İlkadım - Erdoğan Tok
Canik - Osman Genç

Havza - Murat İkiz
Salıpazarı - Halil Akgül
Tekkeköy - Hasan Togar
Çarşamba - Hüseyin Dündar
Kavak - Salih Çelik
Ondokuzmayıs - Osman Topaloğlu
Vezirköprü- İbrahim Sadık Ediz
Bafra- Zihni Şahin
Asarcık-İbrahim Yüce

##kdc##

Malum lobiye karşı elimizden geldiğince mücadele etmek istiyorsak buna yerel seçimlerden başlamamız lazım

Ayberk

İlkadım'da kesinlikle ve kesinlikle bu trabzonlulara prim yaptırmamalıyız

mehmet yılmaz

19 January 2014, 02:45:32 #115 Son düzenlenme: 19 January 2014, 02:56:22 mehmet yýlmaz
İshak Taşçı nereli bilmiyorum.
ama İlkadım hiç şaşırtmadı. Gerçi tesadüftür, biz art niyetliyizdir.
Ben İlkadımda oturan bir Samsunsporlu olarak oyumu başka sebepler de olmakla birlikte Mete Adanır Spor Salonunun adını İlkadım Spor Salonuna çeviren E.Tok yerine, yanlışı düzeltip yeniden oraya Mete Adanır'ın adını verdiren N. Demirtaş'a vereceğim.

özkan

nereli olmasından ziyade ben Necattin başkanın store konusunda olsun samsunculuk konusunda olsun yaptıklarını 5 yıldır samsunda yaşayan biri olarak hiç bir siyasiden görmedim.Necattinin ilkadımda seçilmemesi hem samsunculuk hemde belediyecilik adına ihanet olur.Gavahlı olmasıda cabası  >l<

55_samsun_55

cgr

Fuat Köktaş, çıkan haberleri yalanlamış...

özkan