2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Uğur Yıldız

Gram haz etmiyorum kendisinden. Ki Balçiçek Pamir'in sorduklarını geçiştirerek ve zorla cevapladı. Yayın canlı olmasa eminim cevap bile vermezdi.

lato

Sioux

Tarık Cengiz'in söyledikleri çok doğru ama bunu söyleyecek en son adamlardan biridir Cengiz.
Ne zaman adını duysam Pal Lazar kazığı gelir aklıma.  :kafa: :kafa:

FaTiH_HaN

Benim anlamadığım nokta bu konuşmadan çoğu kişi Yusuf Ziya Yılmazın destek sözü vermiş gibi bir pay çıkartması. Adam programda açık açık benim işim olmaz dedi aslında, ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Spor sadece futbol değildir, Samsunsporun senede harcadığı 30 milyonla şunlar yapılır bunlar yapılır falan.. Adam seçim yatırımı olarak bile görmüyor Samsunsporu o derece.

Ayberk

Tarık Cengiz Samsunspor sevgisi parayla pulla ölçülemez demiş de, Macar Ligini komple satın alabilecek paraya Pal Lazar'ı getirmiştin hatırlatırım  Sayın Cengiz! Haklısınız, parayla pulla ölçemiyoruz kulübe olan zararınızı :evet:

lato

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 07 December 2013, 00:02:58
Benim anlamadığım nokta bu konuşmadan çoğu kişi Yusuf Ziya Yılmazın destek sözü vermiş gibi bir pay çıkartması. Adam programda açık açık benim işim olmaz dedi aslında, ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Spor sadece futbol değildir, Samsunsporun senede harcadığı 30 milyonla şunlar yapılır bunlar yapılır falan.. Adam seçim yatırımı olarak bile görmüyor Samsunsporu o derece.

Çok doğru anlamışsın. Seçim arifesinde bile gevşek gevşek aradaki sorunlarımız zamanla hallolacak diyebiliyor. Soruşturma yediysen ve temizsen sana bu soruşturmayı açtıranlara cephe al. Yıllardır o koltukta oturup taraftardan öc almak da neyin nesi? Ama Çiço reisin düşüncelerini mantıklı buluyorum. Kimseyi kırmadan güzel bir dille bütün makam sahiplerini Samsunspor'a destek vermeye mecbur edelim diyor. Olması gereken de şimdilik bu galiba. Yıkamıyorsan egosunu tatmin edeceksin az çok kulübe faydası olsun..

amisos5506

Yzysozunde durmaz bu büyük taraftar sana oy kullanmaz.

Emin Aslantuğ

Ben Yusuf Ziya Yılmaz hakkında bir şeyler yazmak istiyorum. Şu anda siyasilerin içinde Samsunlu dediğimiz tek insan o. Samsunspor'a küstüğü söyleniyor. Bir de farklı açıdan Yusuf Ziya Yılmaz'a bakalım:

Yıllar önce İsmail Başkan Samsunspor'u bırakıyor. Yerine Yusuf Ziya Yılmaz getiriliyor. Bu da şehrin zenginleri ve siyasileri tarafından yapılıyor. (Trabzon Lobisi) Daha sonra ne oluyorsa(!) takım başarısız oluyor. Yusuf Ziya Yılmaz, zorla(!) bazı insanlardan para aldığı söyleniyor. Ve A Takımı operasyonu başlatılıyor. Daha sonra Yusuf Ziya Yılmaz Samsunspor'u bırakıyor.

Düşünsenize takım başarılı olsun, başkan olayım diğer belediye başkanları gibi yapıp ben de şehrimin takımını kalkındırayım deniyor. Sonra bu adam Samsunspor'a küstürülüyor. Adına savcılıklara belgeler gidiyor. Samsunspor ile Yusuf Ziya Yılmaz uzun yıllar bir araya gelmiyor.

Mahzar Başoğlu başkan seçiliyor, Adnan Ölmez Başkan seçiliyor. Fakat Samsunspor o kadar büyük paralara rağmen başarılı olamıyor. İdareci yeteneği olmayan insanlarla başarı bir türlü gelmiyor.

Daha sonra Samsunspor potaya giriyor. Şehir bayraklarla süsleniyor. Kırmızı - beyaza boyanıyor. Samsunspor'a otopark veriliyor. Süper Lig geliyor.

Sonra Metrocularla&Kazımcılar Süper Lig'de farklı bir yönetim oluşturuyorlar. Daha sonra ne olduysa(!) Kazım yalnız kalıyor. Her türlü oyunlar oynanarak otoparkımız da elimizden alınıyor. Süper Lig'den düşüyoruz.

Bakın bu süreç içinde Samsunspor için bir tane bile çivi çakılmamış. Kurumsallık adına bu kadar büyük paralara rağmen bir adım atılmamış.

Daha sonra yeniden Fuat Köktaş ve AKP'ye yakın bir yönetim seçiliyor. Otopark geri veriliyor. Yardımlar geliyor. Hatta 2. otopark geliyor.

Anlatmak istediğim bir şeyleri bir kimseler istediği için bu işler yürüyor. "Samsunspor'a otopark verdim" diyen Osman Genç'e, "sanane" diyen olmamış mıdır? Bence olmuştur. Adım gibi biliyorum.

Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuşmasını bir de bu açıdan bakalım. Adam diyor ki: "Ben daha sonradan da yardım ettim. Süper Lig'e çıkarken de yardım ettim. Fakat bunu açıklayamıyorum. Beni farklı yerlerden vururlar" demeye getiriyor. Bana kalırsa YZY'nin yanında olduğumuzu göstermeliyiz tüm şehir olarak.

Çünkü sürekli kendisi bundan bahsediyor. A Takımı Operasyonu'nda yalnız kaldık, suçlandık, yıprandık diyor. Gerçekten para aktarılmışsa bilemem fakat, ben bu adamın böyle bir iş yaptığını düşünmüyorum.

Yıllarca Samsunspor'a yardım etmemesinin tek sebebi bu lobidir. Bu lobi yüzünden rahat konuşamamaktadır. Hareket edememektedir. Bugün parkomatları Samsunspor'a veriyorum dese, parkomatları şikayet edecek kaç bin kişi vardır bir düşünelim derim.

Bir de bu olaya buradan baksak...

mimar55

Ben Y z y sadece fenerbahçe maçından hatırlıyorum başka bir şeyi gelmiyor aklıma kemdi sahamızda dayak yedik yeni yapılan wcler kırıldı üstümüze atıldı büyükşehir otobüslerinden ünen fenerbahçe taraftarı linç edecekti bizi köfteciler ellerindeki bıcaklarla kurtardı bizi maç 1-2 iken maçtan cıktık tribünlerden başımıza atılmayan cisim kalmadı bu sırada fener 3 attı. Biz staddan cıkmış ağlayarak eve gidiyorduk başımıza sular yaşlar yağarken... Yürüyerek meslek lisesinin oraya geldiğimizde 100 kadar taraftar stada gidiyordu olaylara dayanamış kavgaya gidiyorlarlardı dönün abi dedim o gün dönün size bişey olmasın bu sehir de bu takımda bizim yalvara yakara döndü cocuklar çünkü birine bişey olsa hesabını kimse veremezdi..polise düşseler arkalarında kimse durmayacaktı.. Hakanın kolu kırlmıştı gitti geri geldi dün gibi gözümü kapattığımda gözümün önüne geliyor..
Ama bugün samsunda olsam büyükşehir için oy kullansam yzy veririm başka samsun kökenli aday olmadığı sürece. Hepimiz biliyoruz ki bir trabzonlu eğer ben trabzonluyum diyorsa onun içinde trabzona karşı bir sevgi vardır siyasi yada bürokrat fark etmez ama dili oy için mevki için başka söyler... Cıkabileceği mevkiye cıkıncada borda mavi anfi yapar trabzonun lisanlı ürünleri satılacak yerlerin açılışına gider yada maçını seyreder olay bu kadar basittir benim için yani cok uzattım ama anlatmak istediğim yzyılmazın samsunspora bir hayrı olmasa bile bir zararı olmaz.
Gidip acılışa katılmaz maç izlemeye gitmez en azından bizi sinir etmez ( o hakkını fener macında kullandı ) buda benim düşüncem doğru veya yanlış sadece uzaktan gördüklerim takip edebildiğin kadarıyla.

cezayir55

ben oy vermiyorum arkadaş belediyeyi imparatorluğa çevirdiler ne pislik işler dönü
yor

altunay

Duydugum kadariyla dolmuscular birlik olmus mhp destekliyorlarmis

HoliganSamSunLu

YZY bu saatten sonra inandırıcılığını kaybetmiştir Samsunspor kelimesi bile ağzına yakışmıyor onun için ümitlenmemek ve inanmamak gerek aslında Samsunda Samsunspora rağmen siyaset yapma şansı verilmemesi lazım yalnız örgütlü bir toplum olamadığımız gibi genel ile yereli ayırt edemediğimiz ve siyasetten genel olarak haşera gibi kaçıp uzak durduğumuz için hem şehir olarak hem samsunspor olarak bu durumlardayız....

utb 55

Atakum akp bld.bşk.a.adayı İshak Taşçı'ya Samsunspor için ne düşünüyosunuz diye sordum adam cevap bile vermedi.

utb 55

Digitürk arızası için geçen günlerde Metin Burma'nın evine gittim eşi kime oy vereceğimi sordu bende hakiki Samsun'lu Samsunsporlu birine oy vereceğim partisi hiç önemli değil dedim sonrasında eşinin çırpınışlarını görmenizi isterdim.

oguzhann555

Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.  :(