2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Musti

AlıntıYusuf Ziya Yılmaz  - AK PARTİ Samsun Belediye Başkan Adayı
Tarık Cengiz  - CHP Samsun Belediye Başkan Adayı
Ferhat Günaydın  - MHP Samsun Belediye Başkan Adayı
Oktay Ergör  - DSP Samsun Belediye Başkan Aday Adayı
Serhat Türk  - HEPAR Samsun Belediye Başkan Adayı

http://www.belediye.tv/samsun-belediye-baskan-adaylari

YaşarDoğu

@Emin

Efsane Başkan takımı ' zorla ' Yusuf Ziya'ya bıraktı kendi istediğinden olmadı başkan.O dönem takımı sahiplenecek tek kurrumda Belediyeydi.Yani koşa koşa yada severek başkan olmadı Ziya.

Ziya nın başkanlığı aynı zamanda tribündeki kırılmaların başlangıcı oldu hem kötü gidiş hem de taraftar bazlı yönetimsel yanlışlar.

Asıl sorulması gereken şu olmalı hatırlayanlar vardır mutlaka. Köktaş başkan olduğu vakit kulubün hiçbir gelirinin olmadığı yöneünki beyanatları.Hatta Köktaş o dönem Ziya ya da kızmıştı yardım etmiyor diye. Şimdi Köktaş ın makamı belli , Ziya nın  yeri hala aynı.

Bizim kulüp olarak ve taraftar olarak kalıcı gelir sağlayacak projelei hayata geçirtmemiz gerikiyor yada mevcut projeleri kulübe kazandırmamız.

Peki gerçekleşir mi tabikide hayır. İnsan bekliyor işte....

özkan

ilkadımda akpartinin adayı ne zaman belli olacak acaba ?

ult55ras

Tarık Cengiz'den Parkomata Ayar

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarık Cengiz, göreve gelmesi durumunda Büyükşehir Belediyesi'nin uygulamaya koyduğu parkomatta yeni düzenleme yapacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarık Cengiz, Samsun'da uygulanan parkomat sistemi ile ilgili açıklamada bulundu.

Tarık Cengiz, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine gelmesi durumunda parkomat fiyatlarını düşüreceklerini ve parkomat gelirinin ise Samsunspor'a verileceğini söyledi.

Cengiz şöyle dedi: "Kentimizde uygulanan Parkomat'lar aşırı derecede pahalı tarife ile uygulanmaktadır. Bizim dönemimizde "uygun tarife" dönemine geçilerek halkımızın istediği şekilde düzenlenecektir ve tamamen "Samsunspor"a devredilerek kulübümüze gelir elde edilmesi sağlanacaktır."

Sioux

eğer samsunspor'a verecekse niye fiyatları düşürüyor ki?  ona neymiş arkadaş. :P
tarık cengiz, metro darbesiyle yönetimi almaları ve pal lazar'dan yediği komisyondan sonra hala samsunsporluyum ayağı yapıyor ya, ilginç.
akpnin ilkadım adayı büyük olasılıkla erdoğan tok olacak.
bakanların değişiminde hiç bir vasfı olmamasına rağmen o da fuat köktaşla birlikte bakanlıktaydı.
trabzon lobisi yine sıkıca sardı birbirini.
ilkadımda necattin başkan kazanır umarım. 

melihözkan

hıc yoktan ıyıdırrr dimi ama devamlı gelır lazım  dılencılık yapmaktan otel acmaktan ıyıdır

desperate1

ben samsun da samsunsporluyum denerek oy kazanılacağını sanmıyorum.öyle bi samsunspor lobisi yok samsunda.ki bunu bu adamlar herkesten daha iyi biliyorlardır.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: desperate1 - 31 December 2013, 00:07:00
ben samsun da samsunsporluyum denerek oy kazanılacağını sanmıyorum.öyle bi samsunspor lobisi yok samsunda.ki bunu bu adamlar herkesten daha iyi biliyorlardır.

Yanlış düşünüyorsun bence. Tersinden düşün, sıkıyorsa bir yerel yönetici adayı 'Samsunsporlu değilim' desin. Velev ki değilse bile.

Uğur Yıldız

Erdoğan Tok her hafta sonu esintide çok sevdiği malum takımın maçlarını hiç kaçırmadan izler. İlkadım'da umarım Necattin başkan tekrar seçilir hepsinden daha samimi geliyo bana neden bilmiyorum.

Burak

bence de parkomat pahalı geliri kime giderse gitsin pahalı 3 saat 8 tl nedir.3 büyük şehirde Chp süpriz yapabilir üçünü de alarak ama Samsun'da şansı yok YZY alır bu operasyonlara rağmen ama iktidar patisinin yüzde35 bandından aşağı ineceğini düşünüyorum zaten yerel seçimlerde genel seçim oranlarına yaklaşamıyorlar

amisos5506

Stoper

İlkadım da yarış ; Erdoğan Tok ve İhsan Kurnaz arasında geçiyor.

İhsan Kurnaz Termeliymiş sanırım.

Oflu Adnan Bahadır'ın hoşuna gitmeyen olaylar gerçekleşmiş.

Yazıda Vezir hazretleri dediği kişi Yusuf Ziya Yılmaz.

Alıntı
    İHSAN KURNAZ BU KAFAYLA MI İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI OLACAK?

İnsanlar her şeyi canları nasıl istiyorsa öyle anlıyorlar veya anlamak istiyorlar. Sürekli olarak üzerine basarak belirttiğim konulardan birisi de gazetecilik mesleğine başlama nedenim siyasette yapamadıklarımı yapmak olduğunu açıkça beyan etmeme rağmen bazılarının işine gelmediğinden bana akıl öğretmeye kalkıyorlar. Bu meslek sayesinde siyasette yıllarca insanlara anlatmak isteyip de anlatamadığım bir çok konuyu  anlatma fırsatı buldum; insanlar da siyasetteki arka planda olup bitenleri anlama fırsatı buldular.

Hayatımın hiç bir döneminde geçmişimi inkar etme gibi bir soysuzluk yapmadığım gibi reddi miras yapanlara da sonuna kadar karşı çıktım. Hak ve doğru bildiğim konularda tarafımı açıkça belli ettiğim için çok bedel ödedim. Ancak ödediğim bedellerden asla pişman değilim. Çünkü yıllarca insanları sömüren, içi ile  dışı farklı olan insanları ortaya çıkarınca sanki yüz rekat nafile namaz kılmış gibi içim rahatlıyor. Bu konuda değil geriye adım atmak vites büyüterek  devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.

Hayatımın hiç bir döneminde ırkçılık yapmadım, bilakis yapanların karşısında oldum.  En yakın arkadaşlarım  ve dostlarım Termeli, Çarşambalı, Kavaklı ve muhacirlerden  oldu.  Bundan da gurur duymaktayım  insanların nereli olduğuna hiç bakmam, bakanlara da şiddetle karşı olurum. Vezir hazretlerine kızdığım konulardan birisi de aşırı ırkçı olmasıdır. Yoksa Çerkezlerin içerisinde o kadar değerli insanlar var ki anlatamam. Vezir hazretleri  kendi ırkından olmayanlara insan gözüyle bakmadığına şahit olunca adeta dünyam yıkıldı. Hiç unutmuyorum Oflu gözlükçü hemşerimi mendireğe getirip  mendirekteki ofluları s......  yazısının altına koyup resmini telefununa çektikten sonra herkese gururlanarak  anlatmasını hayatım boyunca unutamam.

Bunları neden anlatıyorsun derseniz izin verin söyleyeyim;geçtiğimiz Pazar günü yapılan Ak Parti ilkadım ilçe seçiminde İhsan kurnaz'ın ehveni şer olduğunu ve onun kazanmasını istediğimi yazmıştım ve hala daha sözümün arkasındayım ancak delege listesini inceleyince içim acıdı. Liste  yapılırken adeta doğu karadeniz düşmanlığı yapılarak hazırlanmış. Listede olanların bir kısmı  üç kağıtçı  çete bozuntusu karadenizlilerden veya Kavak, Çarşamba, Terme bölgesinden seçilmiş insanlardan oluşmakta. Dilerseniz örnek vererek açıklayayım; eski milletvekillerinden Musa  Uzunkaya ile birlikte siyaset yapmama rağmen yıldızlarımız hiç barışmadı, Birnur hanımla geçmişte çok güzel aile dostluklarımız olmasına rağmen birilerinin etkisinde kaldığından benden uzak durdu. Ama İhsan Kurnaz'ın il delege listesinde bu iki ismi görmeyince bir hayli canım sıkıldı, eski milletvekillerinden  Mehmet Kurt ve Fatih Öztürk delege yapılmış, Musa Uzunkaya ile Birnur Şahinoğlu yapılmamış. Neden? Çünkü biri Rizeli, diğerinin eşi  Trabzonlu kendisi izmirli. Yazıklar olsun bunu yapanlara.

Peki Trabzonlu delege yok mu derseniz, elbette var. 2009 yılındaki seçimde CHP den Gazi Belediye meclis üyesi adayı olan TSO'nun büyük şeytanının kardeşi olan ve şu anda Belediyenin işlerini de alan Oflu  delege yapılmış. Hem de Vezir Hazretlerinin  kontenjanından yapılmış. Başka kimler yapılmış derseniz kimler yapılmamış ki piyasada itibarı olmayan, Ak Parti ile uzaktan yakından ilgisi olmayan bir sürü insan il delegesi yapılmış; ama gazi Belediyesinde Başkanlık yapmış dürüst bir insan olan Süleyman Kaldırım gibi insanlar  yapılmamış.

2009 yılındaki seçimler sırf bu hatalar yüzünden kaybedilmesine rağmen, inatla bu hatalara devam edilirse, o çok kızdığım odasız müşavirden yana tavır koyup  aday olması için her türlü çabayı sarf edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Peki başarılı olmaz isen ne yapacaksınız derseniz, beni tanıyanlar bilir kızdığımda yapmayacağım şey yoktur. İhsan Kurnaz bu kafa ile aday olsun, ona seçimi kaybettirmez isem bu şehri terk ederim. Bunun geçmişte örneklerini yaşayanlar bilirler, dilerseler denesinler. Halep orada ise arşın burada. İhsan Kurnaz hala daha eski kafası ile hareket ediyor. Kavaklılar nezdinde en ufak bir itibarı olmayan ticareti ve siyaseti beceremediği için memur olmak zorunda kalan adamın aklı ile hareket ettiği  yaptığı delegelerden belli o adamın soyadını taşıyan iki kişiyi üst kurul delegesi yapmış. Kuyucubaşının sözünü tekrarlayarak sözlerime son vermek istiyorum "Yenilmeye alışan pehlivanların sırtlarından yeşillik eksilmez" der. Çok doğru bir ifade İhsan Kurnaz bu kafa ile giderse 2009'da olduğu gibi sırtından yeşillik eksik olmaz. Kalın sağlıcakla.

http://dengegazetesi.com.tr/author_article_print.php?id=6237

Musti

;D ;D ;D ;D

Adaylar nedir kimdir hiç tanımam ama nasıl içine oturmuş, nasıl hazmedememiş ya. Kıyamam  ;D ;D ;D ;D

er55

Kendi memleketimizde kendi insanımızıb listeye seçilmesine  kin nefret ve öfke kusan bu vicdansız uzun yıllar bu kentin B.Şehir Başkanvekilliği yapmış olmasın utanıyorum .Zehir zıkkım olsun benim vergilerimden sana ödenen maaşlar

Ertuğrul Sağlam

Bu yavşağa sormak lazım bu şehirde % 8'lik bir trabzonlu kesim varken Akparti İl yönetiminin neden % 80'i trabzonlu Ulan yavşak bunuda gör bunuda yaz yazmazsan *******.

Parkomatı Samsunspor'a verdirmeyen böyle yavşakların hakkından en iyi Tarık Menteşoğlu gibiler geliyor. Akli dengesi bozukmudur nedir bilmiyorum ama bunun gibi yediği kabı pisletenlere iyi kaptırıyor.