PTT 1. LİG 20. HAFTA | İstanbul BBSK - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 December 2013, 15:27:09

« önceki - sonraki »

HoliganSamSunLu

harika bir galibiyet muhteşem bir gündü samsunsporu izlemekten zevk aldım bize bu mutluluğu yaşatanlara teşekkür

Berat Dere

Galibiyeti aldık ama yinede maç bitene kadar hep diken üstündeydim :)

orhan

galibiyetten dolayı emeği geçen herkese teşekkürler.Bugün şu oyuncuda kötüydü denecek bir oyuncu yoktu.Taha ve Ahmet burak solakel ilk defa doksan dakika tam oynadılar ve oynadıkça daha iyi olacaklarını düşünüyorum.Taha biraz hata yapsada çok mücadele etti özellikle ikinci yarı daha iyiydi. Şehirle  takım bütünlüğünü sağlayabilirsek amacımız doğrultusunda başarıyı yakalamak çok daha kolay olur.

mehmet yılmaz

Devre arasının en iyi transferi Ahmet Burak olmuş. :)
Bu adamı 18 hafta boyunca oynatmadı Kalpar. Şaban'a da yazık etti, ona da, bize de... Pozisyon bilgisi ve tecrübesi yeterli bazı şeyler için.
Bu sezon ikinci deplasmanımdan ikinci galibiyetimi aldım :)
Çok güzel bir gün oldu. Hafta başında çoğumuz gibi ben de ümitsizdim, hatta yazmıştım. Sonra bu ümitsizlik yerini 'neden olmasın'a bıraktı. İlk devrenin sonlarına doğru 'biz bunlara basarız arkadaş' durumundaydık ki kötü bir gol yedik. Ancak ikinci devre çok iyi başlayan bir takımımız vardı. Umar harika oynadı. Fatih de öyle. İlk 10-15 dk. dışında Erdem de stoperde iyiydi. Hak ettiğimiz bir galibiyeti üstelik liderden ve deplasmanda ladık.
Bu galibiyet üç puandan öte anlamlar taşıyabilir. Önümüzde rahatlıkla 3-3 yapabileceğimiz bir fikstür sırası var. İvme kazanabiliriz.
Bu arada taraftarımız harikaydı; istanbul Samsunspor'u özlemiş.

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 January 2014, 23:56:37
İBB 1-3 Samsunspor Maç Özeti

her golden sonra,Soner'in penaltıyı kurtardığı pozisyondan sonra sürekli geri alıyorum taraftarımızın o müthiş sesini tekrar duymak için :ok

Uğur Yıldız

kuzey55

tam kenetlenelim olumsuzlukları görmezden gelelim derken yapılan açıklamaya bak.bu kadar rezil bir açıklama olmaz.yalakalıkta sınır tanımıyoruz.bunların yüzünden siyaset takımı olduk.bir şeyi de kursağımızda bırakmayın arkadaş ayıptır.

##kdc##

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle de olabilirdi mesela:

Geçen sezon PTT 1. Lig'de ilk 3 boyutlu koreoyu yaparak takımlarına destek veren ve maç sonu polisten dayak yiyen üstüne bu sezon kendi sahamızdaki son maçımızda takım olarak taraftarlarımıza sırtımızı çevirip soyunma odamıza kaçmamıza rağmen yılmadan usanmadan peşimizden İstanbul'a gelip takımımızı yalnız bırakmadıkları için bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz...

SametYılmaz55

yeniliyoruz üzülüyoruz,galip geliyoruz sonunda gene üzülüyoruz :( Adı aşk bu eziyetin :'(

mehmet yılmaz

Uyudum,  uyandım. Ne ara yeni bir kriz çıktı arkadaş? 

emre

bir Emin abinin başkan olduğu günü, nasıl sevindiğimizi hatırlıyorum bir de şu an galibiyet aldığımızda bile sevincimizi kursağımızda bırakan Samsunspor'u..

emre__ss

Bizim takımın gündemi,ülke gündeminden daha çabuk değişiyor arkadaş :(

Ollivanders

teksas3455

12 January 2014, 14:11:43 #269 Son düzenlenme: 12 January 2014, 14:15:12 teksas3455
Resmi siteden yapılan açıklamadan sonra Adnan'ın arkasındaki ismi de öğrenmiş olduk.
Şimdi daha iyi anlaşılıyor; Emin Kar bu haini neden takıma kahraman olarak getirdi.
Daha iyi anlayabiliyoruz, Emin Kar neden bir iki hafta önce Adnan krizi yaşandığında Adnan için taraftarı karşısına aldı?
Öğrenmiş olduk; Kaptan adayı bir sürü futbolcu varken neden Adnan kaptan yapıldı.
Yine öğrenmiş olduk; bir iki sene öncesine kadar Adnan'a ana bacı söven bazı taraftar grupları şimdi neden Adnan'a yağ çekiyor.

Ne demişler; Emir Büyük(!) Yerden!