PTT 1. LİG 20. HAFTA | İstanbul BBSK - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 December 2013, 15:27:09

« önceki - sonraki »

orhan

Bazı şeyleri çok büyütüyoruz.Tabiki futbola siyaset bulaştırmak iyi değil ama ülkemizin gerçekleride ortada takımların çoğunun kimler aracılığı ile bir üst lige çıktıkları ve kimlerden destek aldıklarını herkez biliyor.Bu takıma destek verenleride onure etmek gerekiyor diye düşünüyorum.Bu taraftar olur,bakan olur,şehrin yöneticileri olur iş adamları olur, bunların normal olduğunu düşünüyorum.Bugün itibari ile yeni bir başlangıç yapalım ve yeni bir sinerji yaratalım,enerjimizi birbirimizle uğraşarak tüketmeyelimki başarıyı yakalayalım.

55__Gurbet__55

Ülke düzeni böyle olsa da,herkez bölye yapiyorsa da, birilerinin yalakalığını yapip çikacaksak eğer
hiç çikmayalim daha iyi.Yillarca kizidığımız adamlardan hiçbir farkımız kalmaz.

minci

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 12 January 2014, 15:43:45
Ülke düzeni böyle olsa da,herkez bölye yapiyorsa da, birilerinin yalakalığını yapip çikacaksak eğer

Kesinlikle katılıyorum. Omurgalı olmak başlangıçta sıkıntı yaratsa da uzun vadedeki kazanımları çok çok fazladır. Bugünkü koşullar hep böyle devam etmeyecektir. Yarın çok farklı şeyler gelişecektir. Hesabını bugüne göre yapanlar yarın durum değişince ne yapacaklardır.

kuzey55

siyasete bağımlı olmak avantaj değil.şimdi reklam için yardım eder süper lige çıkarırlar ama kalıcı gelir yok kendilerine bağımlı kalırız.sonra tekrar ligden düşürürler.siyasilerden destek gelmeli derken kalıcı gelir konusunda destek lazım.harçlık vererek değil.

fanatik samsunsporlu

sıralamada bizden üstte olan İBB-ordu-ankara-balıkesir-manisa ile deplasmanda oynayacağız.İBB engelini aştık.darısı diğerlerine.bu maçlar belirleyecek durumumuzu.inşallah aynı oyunu diğer deplasmanlarda da sergileriz.

ult55ras

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 12 January 2014, 15:43:45

bunu insanlara anlatana kadar dilimde tüğ bitti. bazen düşünüyorum sadece ben mi onurla gururlar dik duruşla kafayı bozdum diye. olmaz olsun böyle süper lig düşelim hakkettiğimiz yer nereyse

maviay55

Sezonun en iyi mucadelelerinden birini oynadik.macin basindan sonuna ara ara kopukluk olsada ortaya koyulan oyun beni memnun etti. (Ednan haric) Alinan 3 puan ile potaya selam caktik.
Dilerim ortasahaya gelen Zafer bu ikisini keser Erdem-Zafer oynariz. Ahmet Burak kusurduzdu hep boyle devam eder ins. :_nazar

lato

Resmi sitedeki açıklama çok takılmaya gerek yok. Yardım edeni onure edeceksin tabiki. Ama birinin de çıkıp bazı konularda övdüğü gibi eleştirmesi de gerekiyor. Kulübe bir kuruş katkı yapandan Allah razı olsun orası tamam. Ama süper ligde kulübün paraya ihtiyacı yokken, Kulübün içinde bir bir istifalar verilirken, Adaletsiz şekilde göz göre göre 3 maçımızı hibe den Hüseyin Göçek varken , taraftar eziyet görürken, resmi siteden açıklama kaldırtılırken sayın Suat Kılıç neden hep sustu? Bir gün fırsat bulursam yüzüne söylemek isterim bunları. Futbol var olduğundan beri hep siyasetle iç içe olmuştur. Artık bunu engelleyemeyiz. Ama madem dik duruş istiyoruz siyasilerin sadaka niyetine destek vermelerini değil bu kulübe kalıcı gelir getirecek projelere desteklerini sağlamak zorundayız. Bunu da birlikte hareket ederek sürekli gündem oluşturarak başarabiliriz diye düşünüyorum.

brigand

12 January 2014, 20:05:04 #279 Son düzenlenme: 12 January 2014, 21:11:05 brigand
Dengelerin bizim için ne kadar önemli olduğunu, bazı durumlarda yaşanan zorluğu ve bu dengelerin korunmasının aşırı derecede zorlaştığını, kulübün menfaat ve geleceğinin hangi durumlarda neler göze alınarak düşünüldüğünü iyi analiz etmek gerek. Yoksa ki kimse kusura bakmasın, ilk görünen fotoğraftan yorum yaparsak bizim o çok övündüğümüz futbol kültürümüzden esame kalmamış demektir. Günahları sevapları yaradan bile tartıyorken bizim az da olsa iyi sorgulayıp analiz etmemiz gerekir. Aksi taktirde birbirimizi yemekten başka hiçbirşey yapamıyoruz.

Maça gelecek olursak şaşırtıcı derecede istekliydik. Biz canlı izlerken tabiki daha iyisini istediğimiz için çoğu pozisyona kızıyoruz. Ama tvden izleyen birçok tarafsız arkadaşım arayıp tebrik etti. Umuyorum Tavşanlı maçında da aynı isteğimiz mevcut olur ve rahat bir galibiyet alırız.

samuray

güzel bi galibiyet hemde lideri devirip devre 1.1 tamamlanınca eyvah dedim ikinci yarı için ama itinci yarı başlayınca ve golleri üzt üzte kaçıran taraf biz olunca ve oynan güzel futbolu görünce peşinden 2.1 i sonrasında 3.1 yakalayınca tamam dedi evet ikinci yarıyı daha rahat seyrettim diyebilirim hop oturup hop kalkmadan tebrikler teşekkürler  samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

ngonge

Bu hafta her gün 3'er defa bu maçın özetini izlemek lazım. Öyle keyifli.

Bu arada bu sezon ne goller atıyoruz yahu, sezon sonu bir seçme yapılsa listeye girecek bir sürü müthiş gol var.

mehmet yılmaz

Maçın özetini birkaç kez izledim. Tribunde stresten heyecandan çok fark edemiyoruz ama iyi futbol ve hak edilmiş bir zafer var ibb karşısında. 

jean

Vallahi bravo hic ummadigim bir galibiyet aldik rakiplerimize goz dagi verdik bir sebepten oturu samsundaydim donuste yoneticileri gordum havaalaninda pazartesiden sonra iki topcu gelcek dediler

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 10 January 2014, 12:34:40
11 yaşındaki küçük kardeşimi ilk defa maça götüreceğim :) 4 gündür heyecandan geliyor gidiyor abi gideceğiz değil mi ? Maç uzakta mı ? Adiloviç oynayacak mı? Yener miyiz ? diye sorular soruyor. Lan kendim için istiyorsam ne olayım şu küçük çocuğun heyecanı için oynayın kazanın be. Biz herşeyi çekeriz kaldırırız da şu geleceğimizin heveslerini bu günden kırmayın...

Maçtan sonra anca bu gün internete girebildim. Üstte ki biraz sitemli mesajımı güzel futbol ve güzel skor ile gerçekleştiren futbolcularımıza çok teşekkür ederim. Sayelerinde iyi bir Samsunsporlu daha kazandık :)

Tek üzüntümüz çok sevdiğimiz Adiloviç'in gol atamamasıydı :)