PTT 1. LİG 20. HAFTA | İstanbul BBSK - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 December 2013, 15:27:09

« önceki - sonraki »

Ahmeti

55.hakan

Allah'ıma şükürler olsun.Şimdi Maraş maçının telafisi oldu.

AhmetDenizci

2014'ün ilk maçı, güzel bir galibiyetle sonuçlandı. Böyle de devam eder inşallah.  :)

özkan

11 January 2014, 17:20:16 #213 Son düzenlenme: 11 January 2014, 17:29:47 özkan
skor önemsiz,takımda değişme var.önemli olan buydu.taha serkan çalık bizdeki maç parası almaya çalışan 55 numara bizi kesen insanlardı.umarım artık maraştan alınan adam iyi çıkarda yada arif kendine gelirde ikide bi umarın ayağına dalmaya çalışmaz bizi yavaşlatmaz şu 55 numaralı adını bilmediğim maç başıcı.

GurbetciFanatik

Buda önmeli bi olay
IBB ikili averaj bakarsiniz ayni puanda oluruz sezin sonunda.
0-1  1-3 güzel oldu

cembaba

özkan

##kdc##

samsunmania

Bu galibiyet Olimpiyat stadında İstanbul'u rehin alan BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINA armağan olsun. Harikasınız. Samsunsporlu olmaktan bir kez daha gurur duydum.

Duško Milinković

Kesin yeniliriz diye bakıyordum ama yendik. Bu takımın maçını bir türlü tahmin edemiyorum. Arkadaşlar ben ne dersem tersini iddiaya yazıyor. Bir gün doğru tahmin yapacağım ama ne zaman bilemiyorum. Ben hep yeniliriz diyeyim hep yenelim. :)

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Sadece Samsunsporlu - 09 January 2014, 19:26:49
Bu maçtan hiç ümidim yok.. :( Yenin ibb'yi utandırın beni futbolcular. :evet:
Utandırdınız ula beni..  :P

Sol Açık

11 January 2014, 17:43:52 #221 Son düzenlenme: 11 January 2014, 17:49:26 Sol Açýk
Çok güzel bir maç ve galibiyet oldu. Özellikle 2.yarının ilk 25 dakikalık bölümünde rakibi sürklase ettik. Bu bölümde attığımız 2 gol dışında benim aklımda kalan (en az) 4 net gol pozisyonunu da kaçırdık. İBB'ye karşı böylesi bir oyun ve pozisyon üstünlüğü kolay değil!

Takımda iz bırakan birkaç nokta (kendimce) şöyle:
* Ahmet Burak Solakel çok iyi oynadı. Savunmada çok iyiydi, hücuma çıkışlarda da fena değildi. Özellikle topla çok iyi olduğu görüldü, dar alanda rahatlıkla top saklıyor, adam eksiltiyor. Bugüne kadar neredeydi diye düşünmedim değil. Umarım bugünkü oyununu sürdürür.
* Umar maçın en çarpıcı oyuncusuydu. 1 gol 1 asistle skora ciddi etkide bulundu, hızıyla rakibi çok rahatsız etti. Topu çok iyi sakladığını da yine gösterdi. Daha önce de yazdım, eksikleri var (kontraatakta araya/ters kanada pas atmak ve tam önüne değil de hafif yanına atılan topları önüne alabilmek) ama yaşı daha çok genç. Umarım hocalarımızın da yardımıyla kendisini geliştirir. Dünya çapında bir oyuncu olma potansiyeli var, tabi ki eksiklerini giderirse...
* Musa Sinan Yılmazer skordaki en belirleyici oyuncu oldu. 2 gol attı, yediğimiz golde ise çok belirleyiciydi. Bu adama geçen sene çok gıcık oluyordum (geçen sezon deplasmandaki Adana maçındaki laubaliliği yüzünden hocanın işi bitmişti!). Yetenekli ama yeteneklerini yeterli kullanamıyor diye düşünüyordum. Samsunspor Dergisindeki bir röportajda en zayıf yanının "zaman zaman maç içinde konsantrasyonunu yitirmek" olduğunu söylemişti. Eksik olmakla beraber (zaman zaman biraz laubali oynuyor) adam haklı! Ama madem eksiğinin farkındasın, çöz! Konsantre olmuş Musa Sinan çok etkili ve bugün de bunu gösterdi. Skorda gerçekten çok etkili bir oyuncu Musa Sinan:
Konsantre olmuş Musa Sinan 2 - 1 Laubali Musa Sinan
* Murat Akyüz alıştığımız kadar iyi değildi, ama kişisel fikrim maçtaki en önemli işlerden birisini gördüğü yönünde. İlk maçtaki gibi Doka'yı bitirdi. İlk maçtaki gibi son bölümlerde Doka diğer kanada kaçtı. Bunu yapmak kolay değil, takdir etmek gerek.
Ama bu maçın ötesinde, bizim takım için en büyük (aynı zamanda güzel) sorun sağ bekte. Canberk mi, Murat mı? Canberk'in hücuma çıkışlardaki etkinliği Türkiye çapında değerli! Ama bugün Canberk olsaydı, kazanmakta zorlanırdık diye düşünüyorum, çünkü savunmada çok ciddi hatalar yapıyor (Bkz: Manisa ve K.Maraş maçları, bunları ayrıntılı da tartışabiliriz). Murat oynarken savunmamız çok daha sağlam, Canberk oynarken ise rakibin sol bekinin (maç boyunca en az 2 defa) başı büyük belada. "Sir" için zor tercihler bence...
* Musa Aydın çabaladı, uğraştı, ama ben Umar'a yaptığı asiste dikkat çekmek istiyorum. O pozisyonda Musa Aydın topu aldığında, o topu en iyi şekilde Umar'a göndereceğinden şüphem yoktu ve bu önemli bir özellik.
* Eldin Adilovic ilk yarı rakip savunmayla boğuştu, 2.yarı ise bitirdi! 2.yarıda 2 stoper de oyundan çıktı! Skor yapamadı, Umar karşı karşıya kaçırınca o çok güzel pası da asist olamadı, ama takıma çok faydalı. Adilovic'i gerçekten beğeniyorum.
* Fatih Kılıçkaya ve Erdem Şen ise bu takımın gerçek hamalları! Yokluklarında kendilerini çok ama çok ararız.

Bir söz de taraftara... Televizyondan izlediğim, duyabildiğim kadarıyla harikaydılar. "Gürültü"nün şiddeti Samsun'daki kadar yüksek değildi haliyle, ama "gürültü" Samsun'dan daha "sürekli"ydi. Helal olsun!  :ok

Play-off için potadayız. Play-off'u hafife almayalım. Sezonu ilk 6'da tamamladık mı (2.'den 20 puan geride bile olsak), play-off'ta 2 beraberlik ile bile Süper Lig'e çıkmak mümkün.
Bizim Süper Lig yolumuz Play-off'tan geçiyor ve neden olmasın?!

lato

Bence maçı bize kazandıran 3 etken vardı sahada.
1- A. Burak ve Murat'ın Doka'yla Cenk'i çok iyi kitlemesi.
2- Adiloviç ve Umar arasındaki uyum(özellikle ver-kaçlar)
3-Takım halinde maça asılıp herkesin ileri geri koşu yapması.

A. Burak çoğumuzu utandırdı. Hem ileri çıkışları hem düzgün ortaları hem de savunma pozisyonuyla Şaban'dan çok çok iyi olduğunu gösterdi. Sakatlık olmazsa formayı vermez bir daha. Taha ve Serkan Çalık'ın gönderilmesini istemekte ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha gördüm. Halı saha topçusu bir takıma ne verebiliyorsa onlar da ancak o kadar katkı verebiliyorlar. Bir parantez de Soner'e açalım. Eğer o penaltıyı kurtarmasaydı hem biz hem de takım Mersin maçının psikolojisine girerdik. Zafer'in takıma girmesiyle ayağında top tutan bir orta sahaya sahip oluruz gibi. Erdem-Musa Aydın-Zafer üçlüsü orta sahayı rahatlatır Musa Sinan Umar yıpratır. Adiloviç de hoplatır :)

lato

He bir de Cihat Arslan'a teşekkür edemeden geçemeyecem. Cenk'i alıp Abdülaziz'i oyuna sürdü tamam dedim bu maç bizimdir :P

deado

eve yeni gelebildim. maçı bile izleyemedim ama arkadaş İbb yi deplasmanda yenebiliyorsak biz bu ligde her takımı yenebiliriz. bundan sonra hedef net ve bellidir.