PTT 1. LİG 20. HAFTA | İstanbul BBSK - Samsunspor'umuz

Başlatan berusa55, 29 December 2013, 15:27:09

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Bu arada bir ufak not daha. Geçen sezon 19 maçta 19 puan toplamışız. 30.hafta sonunda ise sadece 33 puanımız varmış. Bu sezon ise 19 maçta 31 puana ulaştık.

Geçen sezonun puan tablosuna göre 31 puanla 19.hafta sonunda, 2.'nin 3 puan arkasında 4.sırada olurduk. Geçen sezon takımların puanları birbirine çok yakınmış. Yani bu sezon üst grup çok puan topladı ve biz de bu grubun içindeyiz. Ama ben ilk 6'daki takımların ilk yarıdaki kadar puan toplayabileceğini sanmıyorum.

Bu sezon iyi gidiyoruz ve umutlu olmak için çok nedenimiz var.

fanatik samsunsporlu

sezon başından beri ilk defa bir maçın tamamına yakınını iyi oynadık.taha -serkan çalık kötüydü sadece.cihat hoca viscayı sağ bek oynatmakla,cenki çıkarıp aptalazizi almakla hüseyini çıkarıp mahmutu stopere çekmekle kendi bacağına sıktı.
  son tahlilde lige iyi başlamak çok önemliydi.fikstür avantajına girdik.önümüzdeki 3-4 maç rahat almamız gereken maçlar.allahım sen yardımcı ol

cakir55

Skora göre konuşmuyorum gerçekten bugün ligdeki en iyi oyunumuzu sergiledik oyuncular arasında uyum çok iyiydi hatta Ekigho'nun 3. golde kulübede deliler gibi sevinişi çok güzeldi.
Aslında fena olmayan bir takımımız var, orta sahaya bir takviye geldikten sonra daha iyi olacağız. İhtiyacımız olan seri galibiyetler.

Sol Açık

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 11 January 2014, 18:43:46
cihat hoca viscayı sağ bek oynatmakla,cenki çıkarıp aptalazizi almakla hüseyini çıkarıp mahmutu stopere çekmekle kendi bacağına sıktı.

Visca'yı epeydir sağ bek oynatıyorlar, yani bu maça has değil. Hem Cenk'in önünü açmak için, hem de bekte ihtiyaçları olduğundan. Hatta Bosna milli takımı bile bu durumdan hoşnutmuş, çünkü sağ bekte sorun yaşıyorlarmış ve Visca'nın bek olarak oturmasının onlara da faydası varmış.

Esas eksikleri Ömer Can Sokullu'ydu.

Son 9 maçta yenilmeyen, bu 9 maçın 7'sini kazanıp 23 puan toplayan bir takımı yendik. Bunun altını kalın kalın çizelim, kenti havaya sokalım ve Tavşanlı maçı ile çıkışımızı sürdürelim. Çünkü biz de son 4 maçta 3 galibiyet+1 beraberlik aldık ve önümüz açık.

özkan

bu maç sadece 3 puan değil güzelde bir camia adına içe dönük nefes aldırttı bence bize.

ercan0655

harbi sevindirik olduk ama genede S.çalık taha çok sinir bozdu.
yediğimiz golde soner de beni sinir etti sana ne ofsayttan hareket etse çıkarırdı o topu, sonra da on sekiz içinden vurulan topta seyretti sadece allahtan dışarı gitti en son penaltıyla günü kurtardı yoksa arada ona sektirilebilirdi, çalık ve taha gibi

fanatik samsunsporlu

jurista

Şükürler olsun İnanınca oluyor işte.Yeni transferlerin de takıma katkı sağlamasıyla güzel günler göreceğiz inşallah.İstikrar şart.Üst üste üç dört maç kazanabilirsek herşey daha farklı ıolur.
Emeği geçen herkese teşekkürler

55.hakan

Maça göre konuşmamak istiyorum o sebeple Kalpar'a kızmaya devam ediyorum.Taha ve Serkan'ın bu takımda gerçekten yeri yok.Israrla oynatmaya devam ediyorsun.Yendiğimiz için bu konuda bildiğini okumaya devam edeceksin ama en azından maçın en kötü oyuncularını oynatmaya devam etme.

Bu maçta dikkatimi çeken nokta herkesin çok fazla koşup mücadele etmesiydi.Maçı kazanmak istedik.Ve bunun için mücadele ettik,pres yaptık oynatmadık belediyeyi.

Bu oyunu en önemlisi de mücadele ve presi takım küçümsemeden tüm maçlara yaymalıyız.Böylelikle iç sahada zorlanma sorununu da aşmış oluruz.

samsun 55

Ollivanders

Orta sahaya ve forveteyapılacak birer transfer bizi spl ye götürür :(

teksas3455

Çok ilginç bir takımız. İlk yarı çok kötüydük ama ikinci yarı çok iyiydik.

Ayrıca bize gelen Ekigho ve Umar'a da hayret ediyorum. Adamlar boş kaleye gol atamıyor ama
zor pozisyonlarda çakıyorlar. Umar neredeyse sıfırdan gol attı bugün çok zor pozisyondu.

Ayrıca hala yan toplarda ciddi sıkıntıları olsa da Soner gerçekten iyi bir kaleci

Üç puan hayırlı olsun.  :evet: :evet: :evet:

fanatik samsunsporlu