2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

80lerden

Kampı ziyaret etmiştir. Fatih şen Adanaspor ile anlaştı.

##kdc##

55.hakan

Tüm takım ön libero olacak yakında takımda.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: kuzey55 - 07 January 2014, 03:06:20
Kartal'dan ayrılan genç stoper Ethem'i almamız gerek.çok yüksek değildir herhalde fiyatı.

Kartalspor'lu bir arkadaştan Erciyes ile anlaştığını duydum ne kadar doğru bilinmez. Hatta Kartal'da 55 numarayı giyiyormuş. Siz niye almadınız filan muhabbeti geçti. Sözleşmesini feshetti ama yinede bir yetiştirme bedeli ödeniyor olsa gerek.

kuzey55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 07 January 2014, 12:54:46
Kartalspor'lu bir arkadaştan Erciyes ile anlaştığını duydum ne kadar doğru bilinmez. Hatta Kartal'da 55 numarayı giyiyormuş. Siz niye almadınız filan muhabbeti geçti. Sözleşmesini feshetti ama yinede bir yetiştirme bedeli ödeniyor olsa gerek.

böyle mantıklı bir hamle beklemiyorum zaten yönetimden.benimki sadece dilekti.Serkan Çalık,Haluk;Taha gibi adamlar dururken ne gerek var böyle adamlara.

Bu arada Nihat soğuk açıklama yapmış yine.kadromuza güveniyoruz karakterli oyunculara sahibiz hedefimiz playoff vs.karakterlerini bilemem ama kalitesi,yetenek ve becerisi düşük,ruhsuz bir oyuncu grubuna sahibiz.

Sadece Samsunspor

Nihat soguk gecende yaptigi aciklama ile takima guvenini belli etmistir yalandan guveniyoruz falan demesin. Bir Samsunspor yoneticisi playoffa kalabiliriz kalirsakda sansin yardimiyla cikariz diyebilir mi yuzsuz

lato

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 07 January 2014, 12:54:46

Bursasporla anlaşmış. Devrim Çetin yazmış Twitter'da

ercan0655

hani tüm ligi inceleyen muhteşem transfer komitemiz var dı? Biz çalıyoruz biz oynuyoruz tamam para yok ama üç otuz kuruşluk yeteneklileri ve en önemlisi Samsunluları da mı alamayacağız :kafa:
Aman emin hocam ne olur şu safralardan para alıp karşılığını vermeyenlerden kurtul sen futbolu bilen adamsın niye tutuyorsun bunları onlara verdiğin parayla gençleri bir şekilde tut elinde da.

Ertuğrul Sağlam

AlıntıEthem Ercan Pülgir Bursaspor'da
Bursaspor, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kartalspor'un savunma oyuncusu Ethem Ercan Pülgir ile anlaşmaya vardı.

samsunluerhan

fatih şen adanasporla anlaştığını yalanlamış. bizim orta sahaya fatih şen gibi oyuncuya ıhtıyacımız var bide sol bek ile iyi bir forvet alınırsa neden ılk ıkı olmasın kı

SametYılmaz55

çok kaliteli bir oyuncu değil ama Adnan artisinden iyidir

cakir55

fanatik samsunsporlu

fatih geçen sene ne top oynadı.topa ayağını bile sokmadı.adnandan sonra ikinci bir artist olmaz takımda

80lerden

Adnan sahada bu artisten iyidir. Uzak dursun bizden.

melihözkan

niğat soguk futbol oynamısmı hayatında ? bigisi olan varmı