2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

jurista

garanti ücret anlaşması mı yapılmış , maç başı mı bunu kim biliyor ki ? hadi diyelim garanti ücret anlaşması var ,verim alamadığın adamı oynatmadığın halde yada üç beş dakika oynattığın şekilde primlerden nemalandırmanın anlamı da yok .

Anlaşılan o ki , bu takımın süper lige çıkması istenmiyor ,ligde kalması yeterli görülüyor ,zaten hatırı sayılır bir puan da var bu takım istese de zor küme düşer bu saatten sonra.

Onun için gelecek vaad eden gençlerden kur takımı üç beş maç sonra takır takır top oynacaklar göreceksiniz ..Elin tahasına,solakeline adnanına,haluğuna, tahammül edeceğimize kendi evlatlarımıza edelim ,bu sene pişsinler önümüzdeki sene bir iskelet oluşsun ... tuna kimdir ya ? ersin kim ? takır takır top oynayan dilaveri bu takımdan gönderen kim ? çok biliyorsan sen gel deniyor şu an  biliyorum :)

en kolay cevap bu olsa gerek !

doðan

Alıntı yapılan: ismail - 06 January 2014, 19:47:35
senelik, hatta iki senelik kontratlar var..
diyelim senelik 200 bine anlaştık. 100 bini al da git desek kaçı kabul eder ki. adam zaten sene sonuna kadar oynamasa da 200ü alacak.
Alıntı yapılan: jurista - 06 January 2014, 20:13:48
garanti ücret anlaşması mı yapılmış , maç başı mı bunu kim biliyor ki ? hadi diyelim garanti ücret anlaşması var ,verim alamadığın adamı oynatmadığın halde yada üç beş dakika oynattığın şekilde primlerden nemalandırmanın anlamı da yok .

Anlaşılan o ki , bu takımın süper lige çıkması istenmiyor ,ligde kalması yeterli görülüyor ,zaten hatırı sayılır bir puan da var bu takım istese de zor küme düşer bu saatten sonra.

Onun için gelecek vaad eden gençlerden kur takımı üç beş maç sonra takır takır top oynacaklar göreceksiniz ..Elin tahasına,solakeline adnanına,haluğuna, tahammül edeceğimize kendi evlatlarımıza edelim ,bu sene pişsinler önümüzdeki sene bir iskelet oluşsun ... tuna kimdir ya ? ersin kim ? takır takır top oynayan dilaveri bu takımdan gönderen kim ? çok biliyorsan sen gel deniyor şu an  biliyorum :)

en kolay cevap bu olsa gerek !

Hiç bir oyuncuyla böyle bir anlaşma yok diye biliyorum. .
Anlaşmalar mac başı ..
Öyle hic kimseye havadan para verilmiyor yani  :evet: :kanka:

jurista

Mantıklı olan da bu .Öyleyse eğer tebrik ederim Yönetimi.o halde maç başı ücret alan verimsiz oyuncular ile yolları ayırmanın önünde bir engel yok . Bu takım transfer yapmayacaksa eğer gerçekçi olalım süper lig hayal ...

Süper ligin hayal olduğu bir ortamda yürekten oynamayan kabiliyetsiz ve isteksiz oyuncularla devam etmek yerine genç kardeşlerimize daha fazla süre vermek en mantıklısı hem de en maliyetsiz olanı ...

samuray

başkan hala fazladan verecek paramız yok diyor doğruda birsürü futb.olcu alıpta kenarda oynatmadan oturtuyorsan örnekmi adnan taha a.burak solaker haluk ozan serekan hangisi nokta transfer oldu bunların içinde belki arif ile serkan iyi transfer gibi görünüyordu ama verim alınamadı bence en büyük transferimiz kalparı göndermektir hala işi bitmiş kariyerinin sonuna gelmiş ersin veliden falan bahsediloyrsa vah bizim kenarda oturtulup oynatılmayan gençlerimize yazık değilmi ya hedef süper lig dendi hayal oldu bari gençlerimize şans verilsin yine bi sürü papaz alınacağına başkan sen böyle daha fazla para harcıyorsun farkında değilsin galiba (samsunspor için yaptıklarını takdir ediyoruz hep sonuna kadar destekledim ben şahsen taraftarlarımızın büyük bi çoğnuluğu da seni hala destekliyor bende dahil olmak üzere ama bu transfelr konusunda yanlış yapılıyor malesef başkan kusura bakma) madem çıkmaya niyetimiz yok bırakalım süper ligi de gençlerimizi kazanalım onları kaybetmeyelim adnan bu taraftarlar isemiyor ama siz bildiğinizi okudunuz işte yanlışlarıdan birkaç örnek sayın başkan  :kafa: :kafa:

kuzey55

AlıntıHafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağımız maça kadar transferleri yetiştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, şu an görüşme yaptığımız futbolcu yok, araştırma yapıyoruz." dedi.

bu cümledeki mantık hatası nedir ?

cakir55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 06 January 2014, 20:44:19
bu cümledeki mantık hatası nedir ?

mantık hatası falan yok menajerler gelecek son gün oyuncu önerecekler kalan çöpleri yani bizde ucuzsa alacaz bu kadar basit.

Ollivanders

Madem durumumuz buydu neden şampiyonluk play off masalları okudunuz ?

Hüseyin kalpar Ahmet şahin i mi istiyor ?

minci

Yukarıda yorumda bulunan bazı arkadaşlara katılıyorum. Bu sene transfer yapamayacağımız ortada. Varsayalım ki yaptık ve çıktık. Tabi önemli ölçüde borçlandık da. Şu anda piyasada süperligde oynayabilecek bir futbolcu varmı? Mevcut futbolcular süper ligte oynayabilecek durumda olsalar zaten takımları vermez. Yani piyasadakiler süper ligde ıskartaya çıkmış oynayamayacak adamlar. Bu adamlarla lige çıktığımızı varsaysak, hangisiyle yola devam edebiliriz? Kendi kadromuz da buna dahil. Süper ligde kalecimiz belki biraz iş yapabilir. Savunmada kim var, peki orta sahamızda oynatabileceğimiz oyuncu erdemin ve Canberkin dışında ben kimseyi göremiyorum. Peki ya forvet? Hadi Adiloviç diyelim. O da ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Yani kısacası 4 adam sayamadım. Bu şu demek bugünkü şartlarla lige çıkarsak ve eğer ligte kalacaksak çok adam almamız gerekiyor. Yani yeniden olağanüstü borçlanmak. Bu doğru bir şeymi? bence hiç doğru değil. Bana göre yapılması gereken transfer yapmadan ya da orta sahaya Hakan gibi birisini bulup takımın önemli bir bölümünü alt yapıdan gelen oyunculara ayırmamız ve onları gelecek yıla hazırlamamız gerekir diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıl birkaç transferle takım şampiyon olur ve lige çıkar. Elimizde de hazır bir kadro olur. Böylece çok fazla transfer yapmadan işi götürebiliriz.
ÖZETİN ÖZETİ: Sadece orta sahaya bir adam, verim alamadığımız adamlar gönderilip yerlerine gençlerimiz takıma monte edilmeli ve takım önümüzdeki yıla hazırlanmalı.

cembaba

Süper Lig'e çıksak da borçlarımız temizlense. Hepsi gitse bile gençlerimiz oynasın bize yeter. Hiç değilse tecrübeleri olur. Paraşütsüz düşeriz ama borçsuz düşeriz. Kasamızda para olur. Çıksak keşke.

ngonge

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 January 2014, 22:12:21
Süper Lig'e çıksak da borçlarımız temizlense. Hepsi gitse bile gençlerimiz oynasın bize yeter. Hiç değilse tecrübeleri olur. Paraşütsüz düşeriz ama borçsuz düşeriz. Kasamızda para olur. Çıksak keşke.

Keşke öyle olsa ama takım süper lige çıkarsa kesin birileri yamanır takıma, gene abuk subuk adamlar doldurulur borç daha da büyür. Bizim uzun vadeli planlara ihtiyacımız var ve bu altyapısız olmaz..

Duško Milinković

Alıntı yapılan: ngonge - 06 January 2014, 22:54:50
Keşke öyle olsa ama takım süper lige çıkarsa kesin birileri yamanır takıma, gene abuk subuk adamlar doldurulur borç daha da büyür. Bizim uzun vadeli planlara ihtiyacımız var ve bu altyapısız olmaz..
2. veya 3. ligde takımımız olsa gençler burada pişerdi.

Jnr.Serkan

Besim Durmuş iyidir kötüdür tartışılır ama gençleri sahaya cesurca sürmesi yüzünden ,keşke devam edilseydi diyorum bazen.Oyuna müdahaleleri kötü olsa da,altyapıdan son yıllarda oyuncu çıkartıp sahaya süren tek hoca

kuzey55

Kartal'dan ayrılan genç stoper Ethem'i almamız gerek.çok yüksek değildir herhalde fiyatı.

ugurozkan

biliyorum bu işler bu kadar kolay olmuyor ama az ve öz bir kaç hamle:

1-) kalpar'a teşekkür. uğur tütüneker ile imza.

2-) güzel bir bahar temizliği: adnan, turgay, haluk, çalık, solakel, taha.

3-) olmasa da olur ama bir tane de kafası çalışan orta saha.

cezayir55