2013-2014 Sezonu Ara Transfer Haber ve Dedikoduları

Başlatan samuray, 18 November 2013, 20:53:27

« önceki - sonraki »

atakan

Beceriksizlik.
O degilde elimizdeki genclerde helak oldu.

Sadece Samsunspor

kimse maddiyat yüzünden abdulkadiri alamadık demesin isteselerdi alırlardı daha dün bakan geldi uydurmasınlar. beceriksizliğin bu kadarı.

kuzey55

Okan Deniz ve Ahmet Şahin Mersin'de...

rakipler transfere başladı.biz ince eleyip sık dokuyoruz herhalde.

cakir55

Son güne kadar bitmez bizim transferler malum başkan öyle istiyor

* tapatalk

orhan

Abdülkadir in geçen sezondan  alacağı olduğu için bizi tercih etmediğini duymuştum

Emin Aslantuğ

Senin takımının oyuncuları yıllık 500'e oynarken, bir oyuncuya yarım sezonluğuna 600 - 700 verirsen o takımda huzursuzluk çıkar. Ne kadara anlaştı bilemiyorum fakat Mecnun başkana sanırım bonservis parası ödendi. Bizim bonservis parası verecek halimiz olmadığı için sanırım anlaşma olmadı.

Lusage

kuzey55

Alıntı yapılan: Emin Aslantuğ - 02 January 2014, 20:53:02
Senin takımının oyuncuları yıllık 500'e oynarken, bir oyuncuya yarım sezonluğuna 600 - 700 verirsen o takımda huzursuzluk çıkar. Ne kadara anlaştı bilemiyorum fakat Mecnun başkana sanırım bonservis parası ödendi. Bizim bonservis parası verecek halimiz olmadığı için sanırım anlaşma olmadı.

kiralık olarak gitti Manisa'ya.ayrıca Arif ve taha ne oynuyo ki abdülkadir kadar alsın.herkes kalitesine göre para alır.böyle düşünürsek hiçbir takımın başarılı olmaması lazım.her takımda her futblcunun belirli bir fiyatı vardır.kaldı ki Bu takımda oynamaları bile fazla bu çapsızların.

Emin Aslantuğ

Tamam da kiralık oyuncuya da bonservis parası ödeniyor. Bizim takımda Adilovic ve Umar harici kimseye para ödenmedi bildiğim kadariyla.

Taha ve Serkan kısmına katılıyorum. Ama takımın da yarım sezon için 600 bin verecek kadar parası olmadığını söylemek gerek.

kuzey55

alacağımız adamlar 400 binden aşağı gelecek mi ? geldiğinde ne kadar faydalı olacak? tutacak mı ? diye sormak yerine bu takımda daha önce oynamış kendisini ispatlamış kalitesi tartışılmaz bir futbolcuya 600 vermek daha mantıklı.takımdaki ıskarta işe yaramaz adamları gönderip yeni alacağımız ıskartalara vereceğimiz parayı abdüle verebilirdik.işin bir diğer yönü ise adam direkt rakibimize gitti.

Artık konuşmanın bir anlamı yok.giden gitti bekleyip göreceğiz gelecekleri.

ngonge

600.000 lira yarım sezon için bu ligdeki bir oyuncuya verilecek para değil. Diğer oyuncular arasında da dengeleri bozar.

İyi olmadı ama koskoca takımın tek oyuncuya bakmaması gerekir.

cakir55

Parça parça saçma oyunculara 600 vereceğine bir tane oyuncuya ver seni potada tutsun playoffa soksun.

* tapatalk

yirmiuc

Suat Kilicin bakanliktan ayrildigi belli olmaya basladi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

cembaba

fanatik samsunsporlu

manisasporda çok mu para varmış arkadaş.sene başında kahe parasızlıktan gitmedi mi?