Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

mimar55

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 23 December 2013, 00:10:51
ADNAN'DAN KAPTANLIĞI ALIN.

Adnan'ın kalıp kalmaması trabzon lobisiyle Samsunspor yönetiminin arasındaki güce bağlı. Samsunspor yönetimi güçlüyse yollar. Adnan yaptığıyla kalacaksa o fedakar taraftara yaptığı el hareketleriyle kalacaksa ceza almayacaksa yazıklar olsun.

erkutdem55

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 23 December 2013, 00:18:07
Adnan'ın kalıp kalmaması trabzon lobisiyle Samsunspor yönetiminin arasındaki güce bağlı. Samsunspor yönetimi güçlüyse yollar. Adnan yaptığıyla kalacaksa o fedakar taraftara yaptığı el hareketleriyle kalacaksa ceza almayacaksa yazıklar olsun.

Gönderecek yürek de yönetim de yok,ayrıca ne kadar göndermek istedikleri de soru işareti zaten.En azından kaptanlığı alırlarsa ki(bence bu da ütopya) bugünkü gibi soytarılık yapamaz en azından.

yirmiuc

Yonetim gondermez. Oyle bir hassasiyetleri olsaydi eger hic getirmezlerdi.
Getirdiler bir de yetmezmis gibi gelir gelmez takim kaptani yaptilar. Bizden baska hic bir kulupte boyle bir sey olmaz.
Emre belozoglunun gs'ye donup kaptan yapildigini dusunebiliyormusunuz?

Trabzonlu baskana, trabzonlu takim kaptani yakisir ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

özkan

sayın yönetim,kardeş takımınızın hocasının açıklamalarını bi dinleyin isterseniz.ne emir alırsanız onu yapıyonuzya belkı sizde colmana verileceği gibi bizdeki maç başı parasını almak için formayı giyen adını anmak istemedim 55 numaralı futbolcu olmayan müsvetteye gerekeni yaparsınız he ?

Baskent_Samsunspor

bu kadar zor dönemde samsunspora sahip çıkmak yürek işi ancak bazı hassas noktalara daha fazla özen gösterebilirseler çok daha iyi olacak.

55.hakan

Para dışarıdan geldiği için ipler de başkasının elinde.O sebeple hem kızıyorum yönetime bir yanım da kızamıyor.Ancak biraz daha cesaret gösterin taraftarın dediğini yapın ki para verenlerden kimler gerçekten Samsunspor'un yanında kimin menfaati var öğrenelim.

vagus

En zor zamanımızda taşın altına elini sokan, doğduğu yere kazadan sonra dönmeyen başkanı samsunluluk konusunda eleştirmek yanlış olur. Ancak Samsun'lu olup trabzon sempatizanı olan Adnan için aynı şeyleri söyleyemem. Amfisi, spor salonu ve daha niceleri trabzon fanatikliğinin ürünleri ile dolu olan yerlere ve kişilere tepki vermeden çok küçük nüanslara öncelik vermek daha da yanlış.

amisos5506

burdan yönetici abilerime bir şey sormak istiyorum.stadımızın ismi kalarak atıyorum önüne sponsor bulunabilse bir kaynak oluşturulamaz mı?atıyorum.SAMSUNG SAMSUN 19 MAYIS STADYUMU.

Forvetim

bu konu daha önce yazılmıştı galiba, şu SAMSUNG dan forma önü reklamı alınsa süper olur, bunların Türkiye distribütörü ile mi görüşmek lazım yoksa koreden mi işi bağlamak gerekiyor :)

ugrass

Samsung ptt liginde oynayan takıma sponspor olur mu buda bir soru? Süperlig olsa bile avrupada değiliz neden böyle bir seye para yatırsın sonucta onların amacıda isimlerinin reklamı..

SametYılmaz55

Başkan mümkünse bugün ki rezil oyundan sonra yok şu futbolcu ağladı,yok ona laf eden karşısında beni bulur,vay efendim hocamızın arkasındayım gibi söylemlerde bulunmasın.bugün oynanan rezil oyunun,sahadaki ruhsuzların taraftarı cezalandırır gibi oynamalarının hesabını sorsun...

celebi

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 28 December 2013, 16:37:29
Başkan mümkünse bugün ki rezil oyundan sonra yok şu futbolcu ağladı,yok ona laf eden karşısında beni bulur,vay efendim hocamızın arkasındayım gibi söylemlerde bulunmasın.bugün oynanan rezil oyunun,sahadaki ruhsuzların taraftarı cezalandırır gibi oynamalarının hesabını sorsun...

Bence emin başkanın kendisi bıraksın

beşnumara

Erdem Şen mevzuu ne ise bir an önce çözülmeli. Allah korusun taha'ya bir şey olsa playoflarda bittik demektir. Bu takımın taha olsa da olmasa da iyi bir Erdem'e ihtiyacı var. Görüyoruz işte o olmayınca olmuyor rakip orta sahada rahat top çeviriyor.

eprianu

Ebilet konusu çözülmeli. Sanırsam Karabük'tü 3 maçlık kombine yapmış. Bizim de öyle birşey yapmamız lazım.
Eğer play-off'larda da bu saçma sistem olacaksa yine kombine olayına gidilmeli. Yoksa boş tribünlere maç oynarız.