Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

brigand

Çok şey bilinmeden çok şey görülmeden bence yanlış eleştiriler yapılıyor. Nerede olduğumuzu, bu takımın çevresinde kimler olduğunu bir görün anlayın sonra eleştirin. Ne sanılıyor bilmiyorum ki. Bu yönetim bıraktı. Hadi bakalım gelsin bir babayiğitte bu kadar borcun altına ben giriyorum öderim ben bunları kimseyede muhtaç olmam desin. Desin de biz de artık normalleşelim. Yoksa sonu kötü bu sürecin.

MeL_55

Emin KAR olmasaydi bugün Samsunspor sürünüyor olurdu.
Bilip bilmeden konusmayin. Aday olsa zaten kendisi gider.
Büyük bir fedakarlik yaparak takimin basina geldi.
Bu imkansizlara ragmen Playoff Final'e gelmisiz. Bu bir basaridir.

Kazim Yilmaz gibi futboldan anlamayan biri mi gelsin? sonra gelip 15 milyon borc yapip hadi eyvallah desin?

Konusmak kolay, gitsin demekte kolay.
Aday olmak isteyen buyursun.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: celebi - 19 May 2014, 16:04:50
Düşelim amatöre kadar ama bitsin şu kirlilik artık
Çelebi abi benden yaş olarak çok büyüksün. Sende böyle düşünüyorsan, biz ne yapalım abicim?

celebi

Valla kardeşim inan leyla leyla dolaşıyorum. Yoruldum inan nasıl düze çıkacaksak maddi ve manevi olsun artık

Duško Milinković

Bir ara beşiktaşın yaptığı bir uygulama vardı. Futbolcuları ayrı bir şirket alıyor.bonservisleri şirkette kalıyor.Takıma kiralanıyor futbolcular. Bu yöntemle klübe futbolcu bağışı olabilir. Biz Kazım yılmazın borcunu mu ödeyeceğiz diye para vermemezlik etmez millet.Ayrıca süperliğe çıkma primi vaadi yapanların bu vaad ettikleri paralarla futbolcu transferi yapıp klübe böyle bir bağış yapmaları daha iyi olur şu aşamada.

Desiqner

Ben yönetimin bir B planı olduğuna inanmak istiyorum.

ngonge

Alıntı yapılan: Desiqner - 19 May 2014, 20:42:39
Ben yönetimin bir B planı olduğuna inanmak istiyorum.

Yönetimin gelirken A planı bile yoktu, takım çok zor şartlarla yönetiliyor hiç zannetmiyorum şu durumda bir plan yapabileceğini.

Ben bugün bir açıklama bekliyordum, yapılmadığına göre ciddi ciddi bırakacaklarını düşünüyorum.

ask55

19 May 2014, 23:07:18 #562 Son düzenlenme: 19 May 2014, 23:18:36 ask55
bir kere yeni sezonda federasyondan gelecek olan gelirler temliklere gitmeyecek.
bu geliri çok iyi yönetip kullanmalıyız.
öncelikle bu sezonki tüm futbolcu borçları ödenmeli.
daha sonra eğer para kalırsa transfer işine girişilir.

gelen gideni aratır derler.
kazım yılmaz gibi boş beleş insanların gelip tarihin en büyük kazığını atıp gitmesini istiyorsanız kongrede oyunuzu ona verirsiniz.

önemli olan başkanın paralı olması değil parayı iyi yönetmesidir.
bunu anlayamayan adamla da tartışamam.çenemi yoramam.

hırsızlara o kadar alıştık ki çalmayanı dışlar olduk.

mehmet yılmaz

Herhangi bir duyumum yok, tahminimi söylüyorum.
Bence yarın, en geç çarşamba günü toplantı yapılır ve olağanüstü genel kurul kararı alınır.
Yönetimden içi yanan bazı isimler ayrılmak ister, yancılarsa talimat bekler.
Emin abi ne yapar, ne düşünür bilemiyorum.
Tabii esas güç siyasetin planı nedir, onu da bilemiyorum.
Ekonomik olarak zorluklar artarak devam edecektir.
Ancak elde öyle ya da böyle iyi bir kadro var.
Hoca değişikliği vs. yeni yönetimin inisiyatifi olur, tabii yeni yönetim olursa.
Tekrar söylüyorum, bunlar sadece tahminlerim.

Bir de ne olursa olsun, bu takımın yer alacağı en alt lig burasıdır, biz Samsunspor'uz...

cakir55

Emin abiden isteğim bırakmaması sonuna kadar devam etmesi. Kulüp kötü günlerde ancak bunun başka yolu öyle yada böyle çıkacağız bir üst lige. "Her Sıkıntının Ardından Mutlaka Refaha Açılan Bir Kapı Vardır". Ben bu ekibin, yönetimin, futbolcu kadrosunun bozulmasını istemiyorum.

Her kulübün borcu var borcu olmayan kulüp yoktur. İmrenerek izlediğimiz Eskişehirsporun bile 90 milyon tl'ye yakın borcu varmış ama adamlar sürekli üstlere oynuyorlar. Neden çünkü süper ligdeler. Para akışı sağlanıyor. Süper lige çıktığımız vakit hiç bir sorun kalmaz.

Birde bir fikrim var. Samsunun 500bini geçen bir nüfusu var. Her ay bir dünya fatura ödüyoruz. Atıyorum elektrik faturasına "50kr" veya "1tl" daha eklenip bu para Samsunspor'a gitse fena mı olur. "50KR" ya bu. 250 milyar para yapar. Her ay böyle bir paranın toplandığını düşünsenize.

yilmazselcuk55

20 May 2014, 12:51:23 #565 Son düzenlenme: 20 May 2014, 12:59:30 yilmazselcuk55
Cemal Yeşilyurttun Oğullarından birinin Kongrede Aday Olacağı Konuşuluyordu Ama ne derece doğru bilmiyorum.

Ayrıca Bu Yönetim Devam Etsin Etmesin Hepsinden Allah Razı Olsun...

mimar55

Allah sizden razı olsun takım için yaptıklarınız için devamda etseniz bıraksanızda ben kendi adıma teşşekkür ederim. Giderken bile bir takım bırakıyorsunuz

evolution55

Allah razi olsun bu ve önceki yönetimden az çok Denizli'ye maça geldiğinde neler yaşadıklarını görüyordum nelerle ugrastiklarini bu seneki elektrik kesintisi olan Denizli maçından sonra maçın ileri tarihe alınması için neler yaptıklarını ama emin başkan çok iyi niyetli çok temiz kalpli karşımızda ise şeytan var bir sürü. Imkan varsa yine emin başkan önderliğinde güçlü bir yönetim oluşturulmalı inşallah olur

Burak

Kimse kimseyi kandırmasın buradaki herkes takımın ligde kalmasına fit olmuştu bu takım lige çıkmayı son 90 dakika da kaçırdı. Yönetim bence başarılıdır. Devam etme şansı varsa etmelidir

feticalik

Bu yokluk içinde Samsunspor'u düştüğü sene ligde tutmak ertesi sene kafaya oynatmak her yiğidin harcı değil. Son iki sene içerisinde yönetime gelen giden herkes hakkını helal etsin.-dobi hariç-
Kongre kararı ile böyle güzel bir kadroya bir yiğici bir de yemeyici başkan adayı çıkar yiğici başkan olur halimiz harap.

29 milyona yakın borçla ligde kaldık. Belki de en borçlu kulüp biziz.