Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

ask55

İnşallah en az 10 sene Emin Kar başkanlığı bırakmaz.

bırakmaması için hep destek tam destek olunmalı.

çıksak da çıkmasak da sağlığı elverdiği sürece kimseye emanet etmesin klübü.

çıkarsak da umarım hüseyin kalpar ve en az 13 14 futbolcumuzla devam ederiz.

Nuri Asan

yeni sezona huseyin kalpar ile devam edilmeli. takim ister çıksın ister çıkmasın.  huseyin kalpar kim ne derse desin bu kisitli imlanlara ragmen takimi finale kadar taşıdı. 2 sezon once de sampiyon yapti.

yok takimi korkak oynatiyor yok skorun ustune yatiyor.  futbolda onemli olan sonuctur ve kalparin basarisi da ortadadir.

AllydeenleaR

ligden düştük tabiri caizse enkazı aldılar ibb ankaraspor a.demir mersin urfa gibi paralı takımların yanında mütevazı kadroyla şampiyonluğa oynattılar. üstüne bir de kazımcılar galipciler tarafından yemedikleri laf kalmadı.

haklarını helal etsinler yeter.

sadece55

Bu yoklukla daha ne yapacaklar.Devam etmeliler yok işte bizim başka bir şansımız kimse anlamıyor mu bunu DÜŞERİZ DÜŞERİZ.Tek bir şansımız daha var .

Levent ÖCAL

Onlar bırakırsa kim gelecek bi bak bakalım kardeş etrafına tanıyor musun aday olabilecek birini?

sadece55

Umut Sezon başından beri yönetime saldırıyorsun.Para varda adamlarmı çaldı neyden bashediyosun 3 yazından 2 si eleştiri.

cezayir55

devam edilmeli yoksa sonumuz kötü olur

özkan

başarı çok önemli değil bence adımıza.duruşumuzu koruyalım,maddiyatımızı güçlendirelim borcumuzu ödeyelim ama 3 sene daha kalalım gerekirse.fakat bu ligde kalarak bu iş olmuyor bu kesin o yüzden emin kar artık bugüne kadar yapamadığının 3-5 tık üzerine çıkıp şuna gittik bu şunu verdi buna gittik bu şunu vermedi demeli.ancak bir taraftanda anlamadıgm olaya şahit olmamakla birlkte deplasman masrafımız şu mersin maçı için birilerince karşılanırken neden red edildi ? kesinlikle galip bu takımın üzerinden uzak kalmalı diyenlerin başında gelen biri olarak bu teklif red edilmemeliydi diye düşünüyorum.20-30 bin tlş bile şu an para bizim için.sonuç olarak emin kar fuat köktaşla sağlam bir görüşme yapmalı yönetim aynen devam etmeli.

Raqua55

Geçmiş dönemin borçları bu sene patlak vericek Devem edebileceklerini zannetmiyorum  :( Seneye ne olur bilmem ama Durumlar kötü gibi inşallah devam ederler Kayyuma kalmasın şu takım Kayyuma kalanların durumu ortada Kocaelispor,Sakaryaspor,Diyarbakırspor Allahım sen yardım et çıkalım şu karanlıklardan....

celebi

Düşelim amatöre kadar ama bitsin şu kirlilik artık

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: celebi - 19 May 2014, 16:04:50
Düşelim amatöre kadar ama bitsin şu kirlilik artık

Düsmanlarimi sevindirelim , böylemi anilalim.

Yok öyle dirilicek bu Takim nasil bende bilmiyorum ama dirilecek.

Dartagnan

Ya ne zaman gelmıs masaya elini vuran bi baskan.  Arkadas nerede yasıyorsunuz?  Bı ısmail uyanık vardı o da gitti zaten.  Hayır bırde boyle bı adamın varlıgına inanıyorsunuz.  Oyle bi aday yok.  Ayrıca dısardan bakıp duruyorsunuz icerden yasadıkları kim bilir neler. Nerden nereye getirilmis ve hala bizi savunmadı dıyorsunuz.  Senın en cok sevdıgın değeri savunmus sen hala adamların emeğini görmemzlimten geliyorsun.  Ayıptır yahu ayıppp yazık ya

eprianu

Şu anki lig ortamında yumruğunu masaya vurabilmek için ya ciddi anlamda siyasi gücün olacak ya da maddi açıdan rahat olacaksın. Trilyonlarca borç varken masaya yumruk vurmak zordur.

Ellibeş Numara

Eğer gerçekten bu takımı sahiplenen birisi çıksa, şuanda hemen bırakır mevcut yönetim. Yeri geldi eleştirdik ama ne zorluklar çektiklerini bi allah birde onlar bilir. Her sene kongre yapılmasından bıktık artık.!     

Ertuğrul Sağlam

Karının kocası ölmüş ve daha toprağa vermeden cenaze evinde yeni koca arayan akrabalara döndünüz durun bi bakalım zaman neyi gösterir millet kafayı toplasın şu travma'yı atlatsın...