Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

utb 55

Bu yapılanlar bize hak bir olup birlik olup beraber tepki gösteremiyoruz.

kuzey55

Evet adam gibi bi tepki gosteremiyorz adamlar da bunu yaparken tepkiden cekinmiyor.oyle koyun bi taraftar olduk ki tiksinmeye basladim

twitter

Sadece Samsunspor

http://www.haberexen.com/dev-ekrandan-surpriz-evlenme-teklifi-482430h.htm

Aysel saa deyirum, benumle evlenur musun yazdırmış meydandaki ekrana laz uşağı

maviay55

Vatan topraklarini mûdafaa etmek ugruna Sarikamis Harekat'inda (22 Aralik 1914 - 15 Ocak 1915) donarak sehit düsen kahraman askerlerimizi saygi ve minnetle aniyoruz..Ruhlari saad olsun

AllydeenleaR

mesut bakkal hafta içi gekasla sorunumuz yok demişti. bugün de 90 dk oynatmış.

heryerdesamsunlu

Şu meydandaki dev ekranı kim idare ediyor arkadaşlar.bilen varsa söylesin anasına avrsdına sövdürmek istiyor besbelli. Gidelim oraya belirli bir saatte toplanalım sövelim gerekirse  samsunspor_x

özkan

Ben bir klübün başkanı olacağım,ve o klübün maaşlı ve torpilli oyuncusu klübün gerçek sahibine atar gider yapacak,takımda buna ayak uyduracak.Utanırım la o deri kaplama başkanlk koltuğundan.

celebi

Alıntı yapılan: özkan - 22 December 2013, 22:24:20
Ben bir klübün başkanı olacağım,ve o klübün maaşlı ve torpilli oyuncusu klübün gerçek sahibine atar gider yapacak,takımda buna ayak uyduracak.Utanırım la o deri kaplama başkanlk koltuğundan.

utb 55

Adnan umrumda değil ama Samsunspor forması taşıyan bir oyuncuya üstelik kaptana bu hareketleri yapmak bize yakışmaz biz değil miydik Volkan Şen'i ağlatanlara ana avrat söven?

kuzey55

Adnan'a bu formayı tekrar giydirenlere ve buna müsaade eden taraftara yazıklar olsun.az bile yapıldı geç bile kalındı.

Ellibeş Numara

Sana bu forma yakışmıyor, hayallerinin takımına tekrardan git adnan.! :(

kuzey55

#YaşarDoğuSporSalonuKırmızıBeyazOlacak   destek !!

samsunmania

Bombaya bak.TRT3 de A.demir Denizli maçı yerine Akhisar-Sivas MAÇI CANLI. digitürk fena yumulacak TRTye. Mantarlı kekte son durak.

kuzey55

Aynen trt de super lig maci var :))