Yeni Yönetimden beklentilerimiz nelerdir ?

Başlatan King1965, 22 July 2012, 20:46:49

« önceki - sonraki »

kuzey55

Balikesir kadar olamadik.bi karikari.bi lalavele bulamadik.ince eleyip sik dokuduk sonunda kevgire dkbduk maaleaef

Sadece Samsunspor

1- taraftarlardan bu hafta ve gecen hafta icin ozur dilenmeli.
2- futbolculara prim sistemi olmali. Kazanilan macta veriliyorsa kaybedilen her mactada para kesilmeli.
3- 3-4 futbolcu kadro.disi birakilmali.
4- otoriter sistem olmali baskan masaya yumrugunu vurmali.
5- mersin maci utancindan sonra bu futbolcu musvettelerine disarida yemek verilmemeli davet olsa bile gidilmemeli. Eskiden yenilince sokaga cikilmazdi bunlar her maglubiyetten sonra davetlere gidip yemekleri mideye gostere gostere indiriyorlar. Olan taraftarlara oluyor
6- Herkese Samsunsporda oynadiginin farkina vardirmali.
7- Baskan Karda artik su partileri takimdan uzaklastirmali iyice siyasi bir takim olduk. Onlar yokkende pttdeydik simdide pttdeyiz.

celebi

Yönetim gitsin bence. İçlerinde iyi niyetli olan arkadaşlarda kardeşlerimizde var başta samimi arkadaşım kardeşim dostum erdem olmak üzere ama onlarada yazık oluyor bence.başkan ve yönetim istifa etsin

ngonge

Devre arasında GELECEK SENE ligden çıkma planlarına uygun genç isimlerin alınıp hepimizin bildiği işe yaramayan oyuncuların gönderilmesi. Bu seneden fazla ümit yok, bari gençler oynasın yahu.

maraton

Alıntı yapılan: celebi - 08 December 2013, 01:46:02
Yönetim gitsin bence. İçlerinde iyi niyetli olan arkadaşlarda kardeşlerimizde var başta samimi arkadaşım kardeşim dostum erdem olmak üzere ama onlarada yazık oluyor bence.başkan ve yönetim istifa etsin

celebi

Valla başkanım dayanamıyorum artık yazdım ne yapayım :(

erkutdem55

Kimse istifa falan etmez.Ne Başkan,Ne Kalpar ne de başkaları.Umurlarında bile olduğunu düşünmüyorum.Hani hep derler ya en çok futbolcular üzülürmüş,hoca üzülürmüş,başkan üzülürmüş falan diye.Açık ara palavra.Samsunspor'da taraftardan başka kimsenin kahrolduğunu düşünmüyorum.Tabii burda taraftar olarak kastettiğim bu işten para kazanan taraftar değil.Hani var ya yağmurda çamurda çile içinde maça gelip,para almayıp para veren gereksiz insanlar var ya işte onlar.Herkes hayatına devam eder,ben yine can sıkıntısından dün gece uyuyamadım.

maraton

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 08 December 2013, 12:32:56
Herkes hayatına devam eder,ben yine can sıkıntısından dün gece uyuyamadım.

jean

gecen sene kimse ortada yokken bu yonetim takima sahip cikti ligde birakti bu sene ise sampiyon olamiyoruz diye istifa kelimesini kullanmak yakisi kalmaz bazi seyleri hemen unutmamak gerekir

brigand

Bu camianın en güzel yaptığı şey net sallayabilmektir. Sorgulamadan, düşünmeden en sağlamından sallamak. Biz birbirimizi yemeye devam edelim. Kenardaki, sahadaki zaten çok ta fifi modunda. Bir bakıyorum da camia bile değiliz artık. Sağlam birşey bırakmadık. Yeri gelir 5'te atar 5'te yeriz. Ama un ufak olmuş bunca şeyi tekrar yapmak çok zor. Kriz atlatamaz, sorun çözemez olduk. Madem çözüm üretilecek. Bir acil eylem planı hazırlansın. Harfiyen uyulsun. He böyle birşey olmayacaksa. Hiç kasmayalım. Bu ligde bir şekilde kalırız. Sorun yok yani !

beşnumara

Abi bizim bu sene çıkmamız laazııımm. Ne gerekiyorsa yapmamız lazim. Taraftar olarak toplu bir şekilde tepki vermiyoruz tesislere gidilmiyo aciklama yapılmıyor. Futbolcular ve kalpar kafasına göre takılıyor olan bize oluyor ama biz hiçbir şey yapmıyoruz. Ne tepki var ne protesto var.

doðan

Etsinler kardesim toplu halde etsinler ki ...
Yedek listenin basinda ben varim baskanlik bana kaliyor...
Cem basin sozcusu
Clay halka ilişkiler
Levent futbol şube
Inanc stad sorumlusu..
Ben dagilimida yaptim
:deli: :deli: :deli: :deli: :deli:
:holey: :holey: :holey: :holey:
:oyun: :oyun: :oyun: :oyun: :oyun:

doðan

Neyse kafadan ben istifa edeyimde bu gun seviliyorken...
Yarin sovmeyin diye  :rulet: :rulet: :(

yirmiuc

Alıntı yapılan: yirmiuc - 03 December 2013, 00:05:29
Nihat soguk aciklama yapmis.
Eksiklikleri tespit edeceklermis :)

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Nihat Soğuktan yeni açıklamalar :)
"Takımın durumunu tahlil edip atılması gereken adımları atmayı planlıyoruz." :)

erkutdem55