2014 Yerel seçimleri ve Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 02 December 2013, 12:50:13

« önceki - sonraki »

Emin Aslantuğ

Alıntı yapılan: barnebau55 - 03 December 2013, 15:13:16
Abi asıl dolmuşculara geçmiş olsun adamlar dört gözle osman genc ı beklıyolardı.

Valla ben dolmuşçulara acayip uyuz oluyordum. Acayip laubalilerdi. Deli gibi para kazanıyorlardı. Özellikle fakülte dolmuşları. Hele ts atkılı arabalara bilerek binmiyordum. O yüzden en az üzüldüğüm insanlar dolmuşçular.

Stoper

Alıntı yapılan: AllydeenleaR - 02 December 2013, 21:49:56
Büyükşehir belediyesi için iktidar partisinden dört kişi adaylığını göstermiş.
1-YZY (Samsun)
2-Osman Genç (Trabzon)
3-Cemal Yılmaz Demir (Trabzon)
4-Aslan Karanfil (Samsun doğumlu ama Trabzonlu olduğu söyleniyor)

belediyelerden kulübe gelecek katkı tabiki önemli ama bence sorunumuzun kökeninde şehir milliyetçiliğimizin zayıf olması bulunuyor.
şehrin bütün kademelerinde trabzonlu adamlar var. valisi, emniyet müdürü, bakanı vs.

o yüzden trabzonlu belediye başkanından ise yzy i bile tercih ederim.

Yanlış.
Aslan Karanfil, Ladikli.

İlkadım'da oyunu Necattin Demirtaş'a vermeyen,Demirtaş için çalışmayan buraya gelip de yalandan yere Ts düşmanlığı yapmasın.Açık ve net.Büyük ihtimalle Akp Ts'li Erdoğan Tok'u gösterecek..

Atakum'da Akp başkan adaylığı yarışı iki isim arasında geçiyor.Turan Çakır ve İshak Taşcı.Samsun'da ilçe belediyelerin başkanlarını belirleyen bu konudan sorumlu olan kişi Rizeli ve o hemşehrisi Rizeli İshak Taşcı'nın olmasını istiyor.İbre Taşcı'dan yana ama Turan Çakır'da gösterilebilir.

samsunum

samsunum

samsunspora 10yılda 250 -300 milyon dolar para harcanmış. :-\

cgr

Kulüp başkanlığı yaptığı dönemde ki soruşturmalar yüzünden çok incinmiş, kalbi kırılmış YZY'nin

lato

Yzy'nin Habertürk'teki açıklamalar tatmin etmese de eskiye göre bir düzelme olacak gibi. Ama adamın futbola bakışı belli zaten. Bir spora para harcamak boştur onun yerine oteller yapalım. La gardaşım sen mühendis adamsın sana otel yapma diyen yok ki. Belediye sermayesiyle yap otellerini %20-30 civarı gelirden Samsunspor nasiplenecek de sen de mutlu ol biz de :) Bu arada ''Samsunspor'' dememek için kıvrandı mı ben mi yanlış algıladım bilmiyorum

Integral

evet kıvrandı.
savcılığın soruşturması devam ediyor mu, öyle birşey dedi.

en azından bol keseden sallamıyor.

cembaba

Yusuf Ziya Yılmaz'ın konuşmalarını youtube a yukledim. Belki izlemeyen olmuştur.

Yusuf Ziya Yılmaz'dan Samsunspor'a Destek Sözü

south_london

ahirette nasıl verecen hesabı bakalım

emre__ss

Adam açık açık Samsunspor'a harcayacağım parayla,3-4 tane 5 yıldızlı otel yaparım yalandan yere yırtınmayın benden size kuruş çalışmaz dedi.Daha bunun başka açıklaması yok adam büyük ihtimalle kazanacak ve bizim için kaybolan yeni bir dönemin habercisidir bu.Maalesef durum bu

cembaba

Ben halen aynı görüşteyim. Bu adam seçildiği anda Samsunspor tarihinin en büyük baskısını uygulamalıyız.

mehmet yılmaz

2009 seçimleri öncesinde kongreye gelmiş ve özetle 'kan kusup kızılcık şerbeti içtim' diyebileceğimiz bir konuşma yaparak, küçük bir selam çakmıştı. Ayrıca yerel bir kanala çıkıp, 'Samsunspor'umuz bizim, sırtımızı dönmemiz mümkün değil' gibi şeyler de söylemişti.

2012 temmuzunda yeni yönetim olarak makamında ziyaret ettik kendisini. Her şeyimle yanındayım kaptan dedi Emin abiye. Biz olmadan bu işin olmayacağını biliyorum, her zaman arayabilirsin beni' dedi. Başka şeyler de söyledi. O an 'eğer dediklerinin yarısını yapsın bizi kimse tutamaz' diye düşünmüştüm.  :(

Samimiyse eğer seçimi beklemeden yapmaya başlar güzelliklerini.
Hayırlısı...

Ayberk

O değil de Tarık Cengiz seçilirse Pal Lazar'ı Zabıta müdürü yapacakmış.
:P
http://www.dengegazetesi.com.tr/news_print.php?id=59291

cany

yzy yarım ağızla geçiştirmiş sanki konuyu. hiç sanmıyom düşüncesinin değişeceğini

SametYılmaz55

06 December 2013, 03:12:38 #74 Son düzenlenme: 06 December 2013, 03:42:45 SametYýlmaz55
bekleyip göreceğiz artık hayırlısı diyelim.trabzon lobisinin bu şehirdeki baskısını biraz kırabilirsek bir şeyler olacak gibi.bir şeyler yapmak istiyor ama korkuyor gibi geldi bana.Samsunspor'a yardım ettiği zaman bazı kanı bozuklar üstüne oynayacağı için,baskı kuracağı için mesafeli durduğunu düşünüyorum.belki çok iyi niyetli düşünüyorum bu konuda onu da bilmiyorum.nasip kısmet önümüzdeki günlerde göreceğiz neler olacağını.hakkımızda hayırlısı olsun