PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

cgr

Raqua55

Cüneyt çakırsa ordunun bir penaltısı garanti gibime geliyor :( çünkü bu yıl şuursuzca penaltı yapıyoruz :kafa: Hakem cüneyt çakır olunca bu ihtimal daha çok artıyo defans bu konuda uyarılmalı

amisos5506

Cemil dikkat etmeli.kirmizi kart cok rahat cikarir.

Ellibeş Numara

Mersin maçından sonra bütün duygularım, bütün hislerim darmadağan oldu. :( Bu maç hakkında herhangi bir tahmin yapmak istemiyorum.. Hayırlısı neyse o olsun..  :evet:

mehmet yılmaz

Bence Orduspor'u 2-0 yeneceğiz ama bu MİY maçının içimizde açtığı yaraya derman olur mu? Olmaz.. O hesabı kapatmanın iki yolu var. Rövanşı almak ve Süper Lige çıkmak.
1999-00 sezonunda Denizli deplasmanında hakemin de etkisiyle 4-1 kaybetmiştik. Ağır bir yenilgiydi, bizim takım o şekilde yenilecek bir takım değildi. Başta İsmail başkan olmak üzere, teknik heyet, futbolcular ve biz.. Hepimiz aylar sonra oynanacak olan rövanşa bilenmiştik ve skor; Samsunspor 6, Denizlispor 2 olmuştu.

celebi

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 06 December 2013, 16:40:59
Bence Orduspor'u 2-0 yeneceğiz ama bu MİY maçının içimizde açtığı yaraya derman olur mu? Olmaz.. O hesabı kapatmanın iki yolu var. Rövanşı almak ve Süper Lige çıkmak.
1999-00 sezonunda Denizli deplasmanında hakemin de etkisiyle 4-1 kaybetmiştik. Ağır bir yenilgiydi, bizim takım o şekilde yenilecek bir takım değildi. Başta İsmail başkan olmak üzere, teknik heyet, futbolcular ve biz.. Hepimiz aylar sonra oynanacak olan rövanşa bilenmiştik ve skor; Samsunspor 6, Denizlispor 2 olmuştu.

AYNEN

mehmet yılmaz

Alıntı

En Büyük Gücümüz Taraftarımız

Taraftarlarına Orduspor maçında her zamankinden çok ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen Asbaşkan Erdem Eynel, "En büyük gücümüz ve destekçilerimiz olan taraftarımızın sayesinde Orduspor'u mağlup edeceğimize inanıyoruz" dedi

GERİ SAYIM BAŞLADI
Samsunspor'da İdari İşlerden Sorumlu Asbaşkan Erdem Eynel, Orduspor karşılaşmasını kazanacak güçte olduklarını söyledi. Hafta başından bu yana takım olarak iyi bir antrenman programında Orduspor maçına hazırlanıldığını dile getiren Eynel, "Bilindiği üzere bu sezon iç sahada güzel sonuçlara imza atıyoruz. Bu başarılı istatistiğimizin Orduspor karşılaşmasıyla da devam edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

İHTİYACIMIZ VAR
Orduspor maçında taraftarlarına her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu söyleyen kırmızı beyazlı ekibin Asbaşkanı Erdem Eynel, "Her zaman büyük destekçilerimiz olan taraftarımızın gücüyle yarın akşam Orduspor'u mağlup edeceğimize ve ligde yeniden bir çıkış yakalayacağımız düşüncesindeyim. Bu noktada oyuncu ve teknik ekibimize güveniyoruz. Samsunspor ligi hedeflediği yerde tamamlayacaktır" dedi.

http://gazetegercek.com.tr/haber-detay.asp?H=429&Haber=en-buyuk-gucumuz-taraftarimiz

Maç bizim beyler ;)

##kdc##

1 sene çalıştım bana bir kere röportaj vermedi Sayın Asbaşkan  :'(

mehmet yılmaz

Haberexen'i çoluk çocuk da okuyordu Cüneyt. Mazallah, hamile bir bayan pat diye açsa haberi, fotoğrafı görse, al sana erken doğum. Sana iyilik yapmış, ama sen anlamamışsın. Tazminattan kurtarmış işte :))))

Shane_Falco

Bu hafta adam akıllı siteye girip haberlere bile bakamadım.Sindirmek çok zor oluyor ama yapacak bir şey yok.Geçen sene Rize bizden 4 tane yedikten sonra akıllanmış ritm bulmuşlardı.Böyle şokların uzun vadede iyi etkileri olabiliyor.Umarım aynısı bizim içinde geçerli olur.Güzel bir galibiyet keyiflendirir bizi...

sersa

Terim'in yardımcısı bizim maçı da takip edecekmiş. Bizim delioğlanlara bir etkisi olur mu ki  :D  :D

http://www.ligtv.com.tr/haber/milli-takimlar-teknik-adamlari-takipte

Raqua55

Adiloviç sakatmı ? Facebook 'da böyle bi haber var  :(

berusa55

Arka adalesinde sertleşme oluşmuş; yarın maç saati belli olacakmış. Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum; muhtemelen sahaya çıkar.

cgr

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 06 December 2013, 16:40:59

Euprianu ya da ismini yazamadığım şahıs :) sanırım 2 gol atmıştı o maçta dimi abi ? Mehmet Nas ile çok benzediğinden sahada karıştırırdık hangisi diye...

Sioux

Umarım geçen sezonki A.Gücü maçı gibi ölçüyü kaçırmaz gruplar.  :o