PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

samsunmania

Alıntı yapılan: cgr - 03 December 2013, 01:13:25
Zamanında Hüseyin hocanın beğenmediği, ama şu an ki Orduspor'un en iyi oyuncusu olan Anıl Taşdemir sakatlanmış ve 2-3 hafta oynamayacakmış...

Orduspor'un Landel ile birlikte hücum yükünü çeken Anıl'ın sakatlanması bizim için çok önemli bir avantaj. İnşallah doğrudur.

isa55

Ordu maçında M. Sinan cezalı durumda.
Murat, Cemil, Adiloviç, Arif kart sınırında.

kuzey55

cemil urfa maçında cezalı değilmiydi ? ayrıca orduyu rahat yeneceğimizden şüphem yok.ama mersin maçını unutturabilecek mi bilmiyorum.

Berat Dere

Alıntı yapılan: samsunmania - 03 December 2013, 01:22:40
Orduspor'un Landel ile birlikte hücum yükünü çeken Anıl'ın sakatlanması bizim için çok önemli bir avantaj. İnşallah doğrudur.
Sol Beklerı Ferhat odabışıda sakatmıs.

özkan

oh oh sabah sabah ne güzel haberler.en iyi 3 adanlarından 2si yok.

evolution55

mersin maçını unutturabilecek bir maç sanırım ancak 2007-2008 sezonundaki 7-5 lik bir skor gibi olabilir...

ali ihsan

Alıntı yapılan: Berat Dere - 03 December 2013, 04:43:11
Sol Beklerı Ferhat odabışıda sakatmıs.

Ferhat Odabaşı kaleci değilmiydi ? Benmi yanlış hatırlıyorum...

vagus

Şu maç bir önce gelsinde miy şokunu üstümüzden atalım, unutmak istiyorum kabusu :)

furkan5534

5-2 kazansınlar orduya plaka yazalım affedelim  :peeh:

samsunmania

Sioux

Aramız çok iyi, bu güzel bir şey. Devam da etmeli. Dostluk gerekli ve önemli. Ama ben Orduspor'a hiç ısınamadım, sevemiyorum. Yine de her türlü saygı duyarım aradaki dostluğa. Maça gelince, umarım farlı kazanırız.

Raqua55

Mersin maçını şokunu atlatamadımki aklıma geldikçe kötü oluyorum :( İnşallah orduyu yeneriz yoksa çok sıkıntılı günler bizi bekler gibime geliyor :( inşallah yenerizde hem alt sıralarla puan farkını açarız hemde üst sıralarda hala sözümüz geçer

Berat Dere

mersin macını atlamamız ıcın mutlak farklı bir galibiyet almamız lazım..Bırcok taraftarımız takıma kızkınlıgından maca gelmeyecek sanırım

isa55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 03 December 2013, 02:06:12
cemil urfa maçında cezalı değilmiydi ? ayrıca orduyu rahat yeneceğimizden şüphem yok.ama mersin maçını unutturabilecek mi bilmiyorum.

Doğru söylüyorsun. Cemil, Urfa maçında cezasını çekmişti. Sahadan.com beni yanılttı.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: Forvetim - 01 December 2013, 14:48:24
ne maça gidecek hevesim var ne bişey, bir yenilgiyle takıma hayatta küsmedim küsülmezde ama mersin yenilgisi normal bir şey değil normal bir mağlubiyet değil. resmen sıradışı bir olay. taraftar olarak  sıradışı davranmamızda normaldir. hadise çıkartmadan bu maçta
(sıradışı birşey yapmak lazım.)
Benimde bir önerim var tezahüratlarda hiç olmadığı kadar bağıralım mersin maçını hatırlatmayalım yarıştan koparmamak adına elimizden ne geliyorsa yapalım. Sinirim geçiyor sanırım :)