PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Olurya 2010 senesinde yapılan yürüyüşte süperlig'e yürümüştük belkide kırılma anıdır bizim için.   samsunspor_x

Lusage

Geçen seneki Ankaragücü maçı gibi maçın başından sonuna dek Ordu Ordu diye bağırmayın zahmet olmazsa. Olası puan kaybında geçen hafta nasıl takımın savunulacak bir tarafı yoksa böyle bir durum da bizim oyunculara laf söyleme hakkımız olmaz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dartagnan

Tepki vermeyelim...Ne gerek var  ? üzülmeye devam edelim bünye alıştı zaten mübarek...

muzaffer4

Alıntı yapılan: Kadir ÇELEBİ - 04 December 2013, 11:39:01
Olurya 2010 senesinde yapılan yürüyüşte süperlig'e yürümüştük belkide kırılma anıdır bizim için.   samsunspor_x

Tabi olumlu bakmak gerek...

Arkeomen

3 Puan Dan Başka Altarnefi Varda Ben mi Bilmiyorum.

Sioux

orduda eksik çokmuş.
anıl da sakatmış. gerçi, numara olabilir ama oynamazsa bizim için çok iyi olur.

HoliganSamSunLu

çok zor bir maç ALLAH yardımcımız olsun...

55.hakan

Sakatlıkların rehavetine kapılmadan oynamalıyız.Biz kendimize bakmalıyız yani.3-0'dan maç verdiğine göre sakatlıkların da bir önemi yok.Deplasmanda yenilgisi olmayan bir takım olacak her halükarda karşında.

samsunmania

Defanstaki siyahi bakary soro da sakatmış. Bu şansı iyi değerlendirmemiz lazım. zaten karşımıza kim çıkarsa çıksın c.tesi yenmemiz lazım. Bu takımın taraftara büyük bir borcu var.

samuray

tepki verillecekse antamanlarda verilmeli diye düşünüyorum yada seremoni başlama vuruşundan sonra 1,2 dk sırtı dönmek de olabilir ,artık yorum yapamıyorum inşallah alırız maçı

Samet Torun

Mersin maçının tek telafisi bu maçı ne yapıp edip yenmekten geçiyor. Ben olumsuz değilim. Balıkesir maçı gibi bir maç gecirecegiz diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam   :(

beşnumara

Mersin maçının telafisi ikinci maçta Samsun'da en az 6 atacaksın ki taraftara kendini bir şekilde affettirmis olursun.mersin macinin telafisi başka takımları yenmekle olmaz. İsterse kalan 4 maçı da kazansinlar. O maçları zaten kazanmaları lazım.Bu zamana kadar hep cepten yedik. Telafi etmek için kalan maclarin kazanılması gerekir.

Sonuna Kadar 55

Mersin maçı hepimizi derinden yaraladı, Ordu düşüşte, 3 puan yoksa lige çıkmak hayallere kalır...

Emin Aslantuğ

Telafisi olmayan maçlara giriyoruz.
Mutlaka kazanıp, önümüze bakmamız lazım. Aksi takdirde kendimizi istemediğimiz bir yerde buluruz.

Stoper

En kötü durumda bile kendi evimizde Orduspor'u yeniyoruz.Bu maçta öyle olmalı.
Kazanmalıyız ve çıkışa geçmeliyiz.