PTT 1. LİG 16. HAFTA | Samsunspor'umuz - Orduspor

Başlatan berusa55, 30 November 2013, 23:57:18

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Süper Lig'e çıktığımız sezon da Ordu maçından önce KSK'ye 3-2 yenilip gelmişti takım. Ve yanlış hatırlamıyorsam Ordu maçında ilk 15 dakika hiç bir şekilde tezahürat yapılmamıştı. ( Yanılıyor olabilirim ama pek de sanmıyorum. ) Böyle bir şey yapılabilir. Önceden de duyurulabilir. Başlama düdüğüyle birlikte herkes oturur ve susar. Bu rezilliğe rağmen yine de dolar tribünler.

SametYılmaz55

çok tuhaftır ama halam öldüğünde bu kadar üzülmedim ben :( mal gibiyim kafayı sıyırmak üzeriyim :( rüyamda görüyorum,mal mal kendi kendime konuşuyorum sanki fm oynuyorum da bir umut yeniden başlasa diye salak salak hayaller kuruyorum :( şirazem kaymadı dağıldı resmen :'(

jean

Herkes gibi bende soktayim yinede her iste bir hayir vardir mantigi goz onune almak istiyorum belki bu maglubiyet bizim aklimizi basimiza getirecek orduyu yeneriz diye tahmin ediyorum dusus asamasindalar

lato

Geçen sene ilk devrede son maça gençlerin ağırlıkta olduğu kadroyla çıkıp ADS DEN 1 puan almıştık. Bu maçta tepkiyi taraftar değil hoca ve yönetimde koymalı. Turgay Serkan Şaban kadro dışı bırakılabilir. Sağ bek Canberk'le başlayabilir. Gerekirse orta saha Erdem Kemal ikilisiyle başlayabilir. Futbolcuların birşeylerin yolunda gitmediğini kafalarına iyice sokması gerek. Bu rezilliğin sorumlusu olarak bütün takıma da para cezası verilebilir.

lato

İlk onbir:
              Soner
Canberk  Fatih Cemil  A.B. Solaker

Umar  Kemal  Erdem   Ekigho(M. Sinan)

M. Aydın

Adiloviç

desperate1

ben gerçenten merak ediyorum serkan çalık ın canberk ten üstünlüğü ne?futboldan mı anlamıyorum yoksa gözlerim mi görmüyor.kalpar ın görüpte benim göremediğim ne?

Lusage

Çıplak oynayın lan. Sirde amuda kalksın öyle yönetsin takımı belki beynine lan gider..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berat Dere

Alıntı yapılan: furkan5534 - 01 December 2013, 15:48:23
valla öyle.mesela ilk 10 dakıka herkez sırtını dönse ve sussa devrim olur

Bu Olayı gerceklestırmemız lazım

ismail

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 01 December 2013, 16:53:13
Süper Lig'e çıktığımız sezon da Ordu maçından önce KSK'ye 3-2 yenilip gelmişti takım. Ve yanlış hatırlamıyorsam Ordu maçında ilk 15 dakika hiç bir şekilde tezahürat yapılmamıştı. ( Yanılıyor olabilirim ama pek de sanmıyorum. ) Böyle bir şey yapılabilir. Önceden de duyurulabilir. Başlama düdüğüyle birlikte herkes oturur ve susar. Bu rezilliğe rağmen yine de dolar tribünler.

Abi zaten ordu sağlam deplasman yapar bu hafta, biz susamayız o yüzden,susmayı deneseler de durmaz millet :)

yirmiuc

Orduspor'a da yenilip hedefimize bir adım daha yaklaşırız..

celebi

4 te 4 yapacağız ahanda buraya yazıyorum. Başlangıç ordu maçı ile başkayacak

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ismail - 01 December 2013, 23:07:52
Abi zaten ordu sağlam deplasman yapar bu hafta, biz susamayız o yüzden,susmayı deneseler de durmaz millet :)

Yapsınlar, zaten aramızın iyi olduğu bir tribün. İlk 10 dakika bağırsınlar, küfür olmaz, kavga olmaz.

Alıntı yapılan: celebi - 01 December 2013, 23:39:08

Neyse, normale dönmüşsün hocam.

;D ;D

Ayberk

Bence yine bir Mersin maçı sonrası olduğu gibi havaalanında sopa atılmalıydı ama artık geç kaldık

Forvetim

tüm tribünler bilgilendirilip ilk 10 dk. herkes sırtını dönsün yanımızdakileri uyarıp döndürelim 10 dk. susalım, ordulular bağırsın önemli değil onlarla zaten sorunumuz yok aramızda iyi bildiğim kadarıyla.

##kdc##

Alıntı yapılan: celebi - 01 December 2013, 23:39:08

abi en son bu takım 6'da 6 yapacak diye başlık açmıştın  .:.:.
sonra o başlıklar 5, 4, 3 diye geriye gitmişti..
bu topçulara hele de başlarında bu hoca varken hiçbir maçta güvenemeyiz artık  :(