PTT 1. LİG 15. HAFTA | Mersin İY - Samsunspor'umuz

Başlatan mehmet yılmaz, 28 November 2013, 22:38:41

« önceki - sonraki »

Forvetim

insanın başına çok kötü bir olay gelir de olayın şoku ve sıcaklığı ile ilk anda anlayamaz ne olduğunu, sonradan ne kadar ağır ve acı bir durum ile karşı karşıya olduğunu idrak eder, bu yenilgi öyle bir hadise oldu bize, cezası kesilmeli karşılıksız kalmamalı. bedeli ödenmeli bu hezimetin.

cembaba

Böyle bir acı yokmuş yahu. :( Sersemledim resmen.

fanatik samsunsporlu

ilk 5 dakikada gol atıp maçın üstüne yatan nice takım var.biz ise 3-0 dan maç veriyoruz.becerisizlik mi uğursuzluk mu karar veremedim.mersin-bolu-urfa-buca-istanbul-denizli hep uğrsuz geliyor bize.ne yapsak olmuyor.
2.yarı adnan girmeliydi baskıyı karşılamak için.hakem de nduka(hatta iki kez)  ve sonradan girip sarı kart alan bir bneye kırmızı gösteremedi.şansızlığımız 4-2 olduktan sonra 1 dakika içinde gol yememiz oldu.
saçlarımı samsunspor beyazlattı desem çok doğru olur

mehmet yılmaz

Sabaha kadar rüyamda yine bu maçı gördüm. 90 kiloluk bir adamı tutmayı beceremediler, yazıklar olsun!  >:( >:( :kafa: :kafa:

fanatik samsunsporlu

hocam karabükteyken de bu adam bizi haşat etmişti

Forvetim

daha 2.yarının başında skoru koruma telaşına ne gerek var normal oyununu oynasan en fazla 1 gol yersin. mersini öyle bir hale düşürmüştük ki hem 2.sarıdan en az 2 kırmızıları olacak hemde kontradan vs en az 2 gol daha bulacaktık. 2.yarı başlamadan benim oyun tahminim bu yöndeydi. bu avantajı kullanamamaya mı üzüleyim bu pis yenilgiye mi. ulan allak bullak ettiniz bizi be.

cakir55

Ulan millet bizim sahamizda hertürlü çirkefligi yapıyor, yerden kalkmıyor, zaman geçiriyor.
Bizde 3-0 lik skoru koruyamyoz.

* tapatalk

kamuri

furkan5534

yemin ederim hala kendime gelemiyorum bir çok insanda kesin öyledir.bi anda beynime vuruyo maç içim titriyo.resmen facia Allahm yarabbım cumle aleme rezıl olduk :(

jean

Kepazelik resmen millete rezil olduk dusunmeyipte uzulmim diyorum yinede aklimdan cikmiyor

Duško Milinković

Toplum içine çıkacak yüzüm yok. Etrafta fazla görünmemeye dikkat ediyorum bugün...

samsunmania

Saat 04.30-05.00 gibi zor uyudum yemin ederim. Asabım bozuldu. İnanılmaz sarsıldım. Resmen şaka gibi bir maçtı. Doğru dürüst golü olmayan Mehmet ve Emrah'ı kahraman ettik. Yazık.

Ellibeş Numara

İlk yarı kusursuz bir Samsunspor izledik. Kalpar efendi, ikinci yarı takımı geri çekti, resmen rakibe 'gelde gol at' dedik. Adamlar da attılar, 3 puanı aldılar. İkinci yarıya kalpar efendi el atmasaydı maçı kazanmıştık. Bu mağlubiyetin tek sorumlusu, Hüseyin Kalpardır.!

samuray

şok u hala atlatabilmiş değilim ya olacak iş değil kalpar resmen takımdaki yanlış oyuncu değişikliklerile katlettin maçı sen ikinci yarı adamlar resmen tek kale oynadı biz oyundan tamamen düştük ona rağmen 4 bulduk yinede koruyamadık skoru şaka gibi ya  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

vagus

maçı izlemeye 3-0 dan itibaren başlayabildim.. 25. dakikadan itibaren futbolcularda da, seyircide de ve eminim sir kalparda da bir sıkıntı vardı.. Korktuğumuz göz göre göre başımıza geldi.. Offf offf, içimdeki sıkıntı geçmiyor.