Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ekrem

Sen gel bunları yap sonra vay efendim iki karadeniz şehri düşman oluyor diye zırvala  artık şu insanların böyle adiliklere cesaret edememesi lazımm bu onuru gösterelim artık .

yirmiuc

http://www.samsunozelhaber.com/taraftarina-kufreden-baskan/

Samsunspor baskani lise talebesi gibi cevap veriyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

80lerden

Ne oldu rahatladiniz mı yapilan aciklamayla? Tanımıyor muydunuz bu zamana kadar Emin Kar'ı? Biz böyle sazan olduğumuz müddetçe bizi daha çok s..erler.

Ellibeş Numara

Kısa ve öz.. Samsunspor başkanlığı emin kar'a büyük gelmiş.. Taraftara, gazeticilere küfür hava da uçuşuyor.. Daha önce biz hiçbir başkandan veya yöneticiden bu küfürleri yedik mi ? Küfürbaz başkan istemiyorum.. :kafa: Kendisini başkan olarak görmek isteyende bizdik ama artık gerçekleri gördük.  :evet:

yirmiuc

Kufur ettigi kisi de onceki donemde kendi yonetiminde olan bir arkadas..

yirmiuc

Hep kacak guresiyorlar. Hic isim yok aciklamada. yapilmistir , edilmistir, belirtilmistir...

Yazsana kulup baskani olan sahisin dekanla boyle bir gorusmesi olmamistir diye??
Dekan yalanlar diye mi korkuyorsunuz?

Karabudun

Haberi yapan vatandaş kimin neyin sesidir bilmiyorum. Bu zamana kadar ne haberler yapıldı, ama tutup da kimse başkana veya diğer yöneticilere yafta vurmadı. Nihat Soğuk' u ayrı tutuyorum, onu bizatihi gören gözler eleştirdi. Onun bunun dolmuşuna binmek gibi hadise yoktu. Bugün geldiğimiz nokta bir birikimin eseridir. Yaşanan sessizliğe rağmen sustuklarımız büyümüş görünen o ki. Emin Başkan, keşke bugün taraftara küfretmekten ziyade bu şehri bu kadar geren, hassasiyetlerimizle resmen dalga geçen sözüm ona aydın(!) kişiye yönelik bir tepki açıklamasında bulunsaydı. Küfretseydi demiyorum. Bunu da olayı öğrenir öğrenmez yapsaydı bugün kimseye bu kadar malzeme vermezdik. Haklı dahi olsan taraftara küfretmek yakışık almadı. Hele efsane dediğimiz insana hiç yakışmadı. Kaldı tepki gösterilecek adres gün gibi ortadaydı!

seydo55

başkanın akan abiye sövmesi gerçekten rezalet bir durum  :rulet:

##kdc##

Nerelerden nerelere geldik bee... Koçyiğit'in önünde Emin Kar'ın tekerlekli sandalyesini Akan Abi'nin sürdüğü günlerden bugünlere.. Şimdi bazıları için ne Koçyiğit kaldı, ne Akan Abi, ne de Emin Kar..

Samsunspor daha kötü günlere gitmesin diye 2 sene önce omuz omuza çıkılan yolda Samsunspor.biz dostluğu bütünlüğü ailesi dağıldı, gitti..

Serkan

Heh Cüneyt her şeyi özetlemiş daha fazla yazmaya gerek yok

Dartagnan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 20 November 2013, 23:05:17Nerelerden nerelere geldik bee... Koçyiğit'in önünde Emin Kar'ın tekerlekli sandalyesini Akan Abi'nin sürdüğü günlerden bugünlere.. Şimdi bazıları için ne Koçyiğit kaldı, ne Akan Abi, ne de Emin Kar..

Samsunspor daha kötü günlere gitmesin diye 2 sene önce omuz omuza çıkılan yolda Samsunspor.biz dostluğu bütünlüğü ailesi dağıldı, gitti..

Desiqner

yazık.
Samsunspor.biz bu tribünün can damarıydı sonunda bizide bitirdiler...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ##kdc## - 20 November 2013, 23:05:17
Nerelerden nerelere geldik bee... Koçyiğit'in önünde Emin Kar'ın tekerlekli sandalyesini Akan Abi'nin sürdüğü günlerden bugünlere.. Şimdi bazıları için ne Koçyiğit kaldı, ne Akan Abi, ne de Emin Kar..

Aklımdan geçenlerdi tam, bir de baktım ki sen yazmışsın..
O suçlu, bu hatalı, şu yanlış... Hepsi bir tarafa da, üzülmemek elde değil. Dağılıp gittik el birliğiyle. :(

55.hakan

Birinin bu işte bir yanlışlık var demesini bekliyorum.Kaldırılacak şey değil bunlar.