Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

Samsun'dan Vezirköprü'ye nasıl gidebilirim Metro Miniler mi gidiyor? saatleri neler?

kumköylü ahmet

Bugün Dini Yilbasimiz Muharrem ayi...Bugün 3.Kez Baba Oldum.Bir Samsunspor `lu Daha Aramiza Katildi.Oglum YAGIZ ONUR Hosgeldin Canim.ALLAH`im Olmayanlarada Versin insallah..1.Oglum Kadir Gecesi KADiR HiKMET Oldu.2.Oglum Arife Günü ELYESA YUSUF ve 3.Oglum Muharrem ayi YAGIZ ONUR Oldu.ALLAH`ima Nekadar Sükür Etsem Azdir.3 Oglumuda Mubarek Günlerde Verdi..Kurban Oldugum ALLAH`im Siz Arkadaslarimada Olmayanalara Bu Mutlulugu Yasatsin Olanlarinkinide ALLAH Anali Babali Büyütsün..

samsunmania

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 04 November 2013, 21:01:17
Bugün Dini Yilbasimiz Muharrem ayi...Bugün 3.Kez Baba Oldum.Bir Samsunspor `lu Daha Aramiza Katildi.Oglum YAGIZ ONUR Hosgeldin Canim.ALLAH`im Olmayanlarada Versin insallah..1.Oglum Kadir Gecesi KADiR HiKMET Oldu.2.Oglum Arife Günü ELYESA YUSUF ve 3.Oglum Muharrem ayi YAGIZ ONUR Oldu.ALLAH`ima Nekadar Sükür Etsem Azdir.3 Oglumuda Mubarek Günlerde Verdi..Kurban Oldugum ALLAH`im Siz Arkadaslarimada Olmayanalara Bu Mutlulugu Yasatsin Olanlarinkinide ALLAH Anali Babali Büyütsün..

Allah analı babalı büyütsün kardeşim. Vatana millete hayırlı uğurlu bir evlat, babası gibi harbi Samsunsporlu olsun inşallah.

Gorkem

Allah analı babalı büyütsün abi

celebi

Kumköylü kardeşim Allah analı babalı büyütsün

Theofanis Gekas

hakan arslan 2 tane attı ya la :kafa:

Karabudun

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 04 November 2013, 21:01:17

ALLAH üçüne de güzel günler görmeyi nasip etsin.

5trawberry

Yarın akşam vatani görevimi tamamlamak üzere Samsun'dan ayrılıyorum. Muhabbetimizin geçtiği, geçmediği herkese, tüm Samsunspor sevdalılarına sevgilerimi iletiyorum. Dönüşüm muhtemelen süper lig yolunda son haftalara denk gelecek, iteleyin oraya kadar gelsin Samsunsporum.

Hakkınızı helal edin büyük Samsunspor taraftarı arkadaşlarım, abilerim.

berusa55

Hayırlı teskereler şimdiden kardeşim; Allah işini rast getirsin.

seyf55

Hayirli tezkereler Allah gidip gelmeyi geldiginde Samsunspor u super lige cikarken gormeyi nasip etsin kardesim bende ayin 13 unde teslim olacagim Allah yardimcimiz olsun

##kdc##

05 November 2013, 17:22:34 #38560 Son düzenlenme: 05 November 2013, 17:31:26 ##kdc##
Canik Belediyesi Ay Yıldızlı Hizmet Binası altındaki otoparkın Samsunspor'umuza teslim töreninde
Osman Genç Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi halinde şehirdeki parkomat gelirlerinin Samsunspor'umuza verileceğinin sözünü verdi.  

Ahmeti

Osman Genç, otoparkı Samsunspor'a devretti.

05 Kasım 2013 Salı 14:32 Canik Belediyesi hizmet binasının altında bulunan otopark bugün törenle Samsunspor'a devredildi.
Samsunspor Başkanı Emin Kar ve kulüp yöneticilerinin hazır bulunduğu törende, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, hizmet binasının altında yer alan otoparkı Samsunspor'a devretmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Genç, törende yaptığı konuşmada, "Samsunspor bu şehrin en önemli markasıdır. Kesinlikle bu çabamızın altında siyasi bir girişim yok. Bundan bir süre önce gerçekleştirilen kongrede, otoparkımızı kulube devredeceğimizin sözünü vermiştik bugün o sözü yerine getiriyoruz" dedi. Samsunspor Başkanı Emin Kar'da otoparkın kulube devredilmesinden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e teşekkür etti. Konuşmaların ardından otoparkı, Samsunspor'a devredilmesi ile ilgili protokol imzalandı.

Ahmeti

Osman Genç @osmangenc55
Bütünşehiri bize emanet ettiğinizde parkomat gelirleri Samsunsporumuzun.

Bu arada Osman Genç aşka geldi :)

samsunum

facebookta şöyle bir haber gördüm. nedir doğruluğu bilgisi olan ?

BİLGİ | 3 Yıl önce Lig tv'nin yaptığı Diriliş (deplase keyifler) programının bir benzerini Bugün ve Yarın Trtspor yapacaktır. Samsunspor ve Taraftarların yer alacağı yarım saatlik çekimler Ptt 1.lig günlüğünde yayınlanacaktır. Olur ya Sokakta birisi size Bugün yada yarın Samsunspor Hakkında sorular sorarsa şaşırmayın.

Sizlere Yardımcı olmak Bizim Görevimiz Büyük Samsunspor Taraftarları !

Sadece Samsunspor

Otopark hayırlı uğurlu olsun. Osman Genç gerçekten güzel bir örnek oldu Allah razı olsun ama hala büyükşehir belediyesini yönetebileceğini sanmıyorum.