PTT 1. LİG 11. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 19 October 2013, 22:34:06

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Karar doğru. Özetteki görüntü pozisyonun bitiş anını gösteriyor. Halbuki ondan önce epeyce çekip sonra bırakıyor Murat'ı ve zaten hakem de gözünün önünde olduğu için çok emin bir şekilde veriyor penaltıyı.

samsunmania

Penaltı doğru. İyi görmüş hakem zor karar.

Ahmeti

Kötü dediğimiz Buca'nın 12 puanı vardı yenilseydik puanlarımız eşitlenecekti en azından aramızdaki puan farkını koruduk.

Kaya

Kötü oynadığımızı düşündüğümüz maçta ilk golü bulsak fark olacaktı.Neyseki son dakikada puanı kurtardık.Dışarıda 1 içeride 3puan durumuna arada dış saha galibiyetlerini de eklediğimizde kendimizi zaten puan tablosunun üst sıralarında bulacağız :ok

Duško Milinković

Bildiğim kadarıyla da tarihimizde buca'ya attığımız ilk gol. Yanlış mı biliyorum?

berusa55

03 November 2013, 21:59:12 #245 Son düzenlenme: 04 November 2013, 00:59:13 berusa55
Top, havadan ceza alanına süzülene dek Bucalı oyuncu iki eliyle Murat Akyüz'ü nakavt ediyor tabiri caizse. Halbu ki bıraksa, kalecileri yumruklayacak; belki de Murat kaleciye faul yapacak. Futbolcusunun hatası Buca'ya pahalıya malolurken bize bir puanı getirdi. Hakem bulunduğu açıdan çok güzel yakalamış.

Karabudun

Penaltı barizdi, tartışılmaz. Bucalı oyuncunun gereksiz bir hareketiyle 1 puanı aldık. Benim ligi lider bitirebileceğimize dair iyi kötü umutlarım vardı. Bugün gördüm ki biz şampiyonluk adayı falan değiliz. İlk 2' den çıkmamız zordan da öte. Hiç öyle herkesin herkesi yenebileceği bir lig gibi umut dolu laflara da gerek yok. Biz kolay kolay kazanamıyoruz. Ligi gayet güzel götüren Ordu örneği de önümüzde duruyor. Kalpar kaç maça yenmek için çıktı sezon başından beri? İki haftadır kaybeden Buca deplasmanı elbette çok kolay olmayacaktı. Ama rakip futbolcunun saçma sapan, gereksiz bir hareketiyle son dakikada 1 puan almamız da normal değil.

55.hakan

Adiloviç oyunda olmasa penaltıyı kim atacaktı merak ediyorum.

maviay55

Alıntı yapılan: 55.hakan - 03 November 2013, 17:25:46
1 puana 1 gr bile sevinmiyorum son dakika bile olsa.Sevinen de şampiyonluğu falan düşünmesin bu kadar net konuşuyorum.Şu maçta hocasıyla futbolcusuyla oyunu bu kadar kötü oynuyorsan boşuna heveslendirmesinler bizi.Saçma sapan bir gol yiyeceğimiz belliydi.Serkan Çalık ve Talha kazmalarından sonra galibiyet beklemek zaten hayaldi.Sen Adiloviç i oyuna alıyorsun Ekigho ve Arif i oyunda tutacaksın ki topu  O na getirsinler.Ama sen futbol fakiri Talha ve Serkan ı alıp oyunu iyice kilitledin.Bu maçı bu hale getiren Umar,Ekigho ve doğru değişiklikleri yamayan Kalpar'dır. Kolay alacağımız 3 puan varken 1 puana hiç yoktan iyidir diyerekten bile sevinmem.
tamamen katiliyorum hakan abiye..Kalpar 1 puan icin gelmis 3 puani dusundugunu adili oyuna alarak bi an dusundu sadece  sonra ekighoyu ciikarip canli bomba tahayi almasina anlam veren paylassin lutfen. Basit oynayarak rahat kazanabilirdik.

fanatik samsunsporlu

geçen hafta o güzel golü atan musa sinan maçın başında o golü atsa herşey çok daha güzel olacaktı.ekigho-umar-musa sinan kim daha çok gol kaçırıyor diye iddiaya girmişler anlaşılan

cgr

Şimdi Balıkesir maçına bakıyorum. 2 farklı Musa Sinan var keza Arif bile öyle. Gerçi Balıkesir maçında da bence kötü oynamıştı Arif...

Neredeyse yürüdüler. Biz bunların gününü mü beklicez ? Papatya falı gibi, seviyor-sevmiyor mu oynayacağız ?

Adam bir maç mükemmel, bir maç rezil. Böyle dengesizlikle mi geçecek bu sezon ?

Arif maç boyu yürümekten başka ne yaptı Allah aşkına ? Bana olumlu yaptığı 1 tane şey söyleyin. Hocam oynat şu adamın yerine Doğan'ı en azından koşsun mücadele etsin. Turgay bile bu adamdan daha çok koşar ( bunu diyeceğim aklıma gelmezdi)

Şimdi Ankara maçında ipe ipe oynatacaksın hocam Eldin'i. Bakalım o zaman nası bi taktikle çıkacaksın. Adam gol attı, beklentilerin yarısını karşıladı sayılır.

Bu takımın bir standardı yakalaması lazım. Balıkesir maçında neredeyse adamlara top göstermiyoruz, ama Buca maçında da lig bitmiş havasında oynuyoruz...

Uç noktalarda yaşamayı seviyoruz tamamda, bu kadarı da kalbe zarar...

Musti

04 November 2013, 00:52:26 #251 Son düzenlenme: 04 November 2013, 00:56:10 Musti
Deplasman kısmını yarı yarıya doldurduk.
Maça ailesi ile birlikte gelenler vardı. Çocuğuyla, eşiyle, sevgilisiyle gelenler vardı. Hamile olan eşi ile birlikte gelen bile vardı. Çok yaşlı bir amca (hatta dede :) ) bile gelmişti. Kısacası 7 aylıktan 77 yaşına kadar çeşitli illerden yüreği Samsunspor için atanlar bir aradaydık. Güzel bir atmosfer vardı.

Taraftar gurupları tezahüratlarla tribünü coşturdular. Maç başlamadan önce Bucasporlu taraftarların hoşgeldiniz tezahüratına alkışla karşılık verdik.
----------------------------------------------------------
Neyse maç başladı. Biz kazanmaya daha yakındık. 4-5 net pozisyonumuz vardı. Musa Sinan ve Ekigho'nun becerisizliklerine ve kötü oyunlarına Umar, Adnan ve Şaban eşlik edince maç sıkıntılı geçmeye başladı. Kalpar'ın yanlış oyuncu tercihleri de cabası.

Bizim takımın en iyisi Murat'tı. Cemil'in de önemli top kesmeleri vardı.
Takıma lig arası iyi gelmemiş. Gelen topu kontrol etmekten acizdiler. Hele Umar'ın durumu içler acısı. Ne derdi varsa bir an önce çözülmeli.
----------------------------------------------------------
Maç sonunda ise tatsız olaylar yaşandı. Biz Bucasporlular'ın stadı tamamen boşaltmasını beklerken, birden aşağıda polislerin olduğu yerde bir hareketlilik oldu. Ne oluyor demeye kalmadan üzerimize taş yağdığını fark ettik. Bilenler vardır. Buca stadı vadinin ortasına, çukura, dere yatağına yapılmış bir stat. Tribünler yol kotunun metreler altında. Yolun kenarına 2 metrelik demir perde bloklar koymuşlar ama üzeri açık.

Üzerimize yağan taşlar mermi gibi. Bir polis timi hemen kaskları taktığı gibi yukarıya çıkmaya başladı ama bir yandan kalkanları ile kendilerini koruyorlar. Hatta tim amiri kapıyı açmakta bile zorlandı bi ara. Neyse yukarı doğru çıktılar ama çıkana kadar bir sürü merdiven çıkmak zorundaydılar. O demir perdelerin arasından da içerisi görünüyor. Görüyoruz aradan bakıyorlar Bucalılar.

Tribünde yukarıda dediğim gibi hamilesinden tut çoluk çocuk yaşlılar falan var. İki tane taş benim çok yakınımdan geçti. Allah'tan kimseye bir şey olmadı. Sadece bir arkadaşın beline gelmiş ama bir şeyi yoktu.

Neyse yukarı çıkan tim olayı çözmüş olacak ki taş yağmuru kesildi. Bizi de 15-20 dakka sonra önce kadın ve çocuklar olmak üzere 5erli guruplar halinde çıkardılar.

Ben Buca'dan hiç beklemezdim böyle bir şey. Zaten beklemediğim için arkadaşlarımı da götürdüm. Amir de aynı şeyi söyledi ancak olanlar oldu bir kere. Neyse ki kimseye bir şey olmadı.
-----------------------------------------------------
Şehir dışından maça gelen taraftarlara kazasız belasız yolculuklar dilerim.

minci

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 November 2013, 16:38:55
Ekighi sana her idman sonrasi 1 saat kale onunde sut calistirmak lazim
Ne bir saati? Her gün sabaha kadar çalışmalı. Bu adam gol atma konusunda bu kadar beceriksizken başka olmaz.

evolution55

TRT 1de stadyum programında bizim maç konuşuluyor pozisyon için de onlar da penaltı diyorlar...

mehmet yılmaz

Penaltı kararı doğru ve hakemilik başarısıdır bana göre. Zaten önce TRT 3'de penaltı denildi, ardından da TRT 1'de Stadyum'da PTT 1. Ligde haftanın maçı olarak seçilip epeyce incelendi pozsiyon. Onlar da penaltıda hemfikir.