PTT 1. LİG 11. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 19 October 2013, 22:34:06

« önceki - sonraki »

Duško Milinković

Ekigho ve Musa sinan inanılmaz goller kaçırdı. Defansın konsantrasyonu eksik. ADiloviç yanında nokta vuruş yapacak bir adam olmazsa bal yapmayan arı gibi olur. Adam dev gibi.Kafa hakimiyeti inanılmaz yüksek.Adamın indirdiği topu kim atacak işte mesele o. Musa sinan desek dağlara taşlara vuruyor.Ekigho desek 10/1 isabet oranı var. DEvre arası abdülkadir yerine nokta vuruş yapacak bir golcü alınsa daha iyi olmaz mı acaba? Çünki abdülkadirde forvet arkası mevkide oynuyor. Yada Abdülkadir alınacaksa bir golcüde düşünülebilir. Bu dediklerim para olurda transfer düşünülürse fikir vermek amaçlı.Para olmazsa ve transfer yapılamazsa yapacak bişey yok.

HoliganSamSunLu

çok kötü olduğumuz bir maçtan bir puan aldık kötünün iyisi bence

Ellibeş Numara

Kalpar hoca yeter artık daa.. :kafa: Bu çarşamba günü oynayacağımız angara maçında Adiloviç'i ilk onbire koy. Umar ve ekighoyu kanata, adiloviç'i de forvete koy. Musa sinanı yedeğe çek ! Adnan ne iş yapar anlamadım. Onun yerine orta sahaya, kemal bayraktar veya doğan erdoğan'ı koy.. Özellikle kemal rakip savunmanın arkasına iyi toplar atar, adiloviçi golle buluşturur.. Boşboş kaleye atamayarak, Ekigho yeni saçımızı başımızı yoldurdu. Olsun onun olmadığı maçlarda pozisyona bile giremiyoruz. Ekigho bir an önce kanata çekilmeli. 1 puana sevinmiyorum. Çünkü; yine çok net pozisyonlar harcadık..

samuray

malesef maçı izleyemedim bu sayfada okuduğum yorumlardan çıkan sonuç ve tv. maç özetlerinde izledğim kadarıyle net pozisyonlar bulan ama atamayan bi samsunspor allah tan son dk penaltısı kurtardı bizleri 1 puanı aldık da böyle penaltıları her zaman bulamıyabiliriz vermezler ,penaltı penaltıydı ona bi sözüm yok ama öyle bi hakem çıkar ki vermez arkadaş biz işimizi son dk.lara bırakamayız kalpar hoca yine bildiğimiz kalpar bizleri fıtık etmeye devam ediyor yanlış oyuncu değişiklikleri yanlış seçimi yanlış ya bi doğru bi şey yap be hoca biraz gençlerimize güven artık ya ne zaman oynatacaksın evet kolay maç kaybetmiyoruz belki ama kazanamıyoruzda kolay arada bir deplasman da üç puan alacaksınki kayıp puanları telafi edelim

oguzhann555

Alanyadan otostopla maça gittik.Neyseki son dakikadaki penaltıyla boynumuz bükük dönmedik :)