PTT 1. LİG 11. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 19 October 2013, 22:34:06

« önceki - sonraki »

King1965

19 October 2013, 22:34:06 Son düzenlenme: 19 October 2013, 22:41:50 King1965

Tarih: Pazar -  03-11-2013
YER: Buca Arena
Saat: 14.00

Samsunsporumuz 10 . haftayı bay olarak geçiyor 11. haftada Bucanın konuğu oluyoruz.
Dinlenmiş olarak İzmir'e gidiyoruz genelde İzmir bize hep uğurlu gelmiştir.
Bu deplasmandan 3 puanla döneriz inşallah .

lato

Buca'yı yeneriz de o staddaki rüzgarı kim durduracak!

jean

Özcan İNAN

İlginçtir ki Buca bizden hemen önceki haftalarda bizim yendiğimiz Balıkesire karşı oynayacak ondan sonra bizim kupa maçında mağlup olduğumuz Aydınspor 1923'e karşı kendi evinde oynacak bakalım neler olacak...
İnşallah kazanırız ve önümüze bakarız.  :) 

Sol Açık

Buca maçından sonra, (bizim dışımızda) tepedeki ilk 6 takımın 4'üyle oynadığımız çok zorlu bir 5 haftalık periyoda giriyoruz. Sırasıyla;
Ankaraspor (İ)
Şanlıurfa (D)
Adanaspor (İ)
Mersin İY (D)
Ordu (İ)

Bucayı yenersek, bu periyoda rahat başlarız ve bence iyi gideriz. Buca'da kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Buca fena bir takım değil, ama bizim takımımızın kalite olarak altında, oyun tarzları olarak ise tam dişimize göre bir rakip.

İyi oynarsak 3, kötü oynarsak 1 puan alırız...

ercan0655

sırada buca var inş orada olacağım ve maçı  :gooolll/ :gooolll :gooolll kazanacağız

lato

Alıntı yapılan: Sol Açık - 20 October 2013, 13:08:26
Buca maçından sonra, (bizim dışımızda) tepedeki ilk 6 takımın 4'üyle oynadığımız çok zorlu bir 5 haftalık periyoda giriyoruz. Sırasıyla;
Ankaraspor (İ)
Şanlıurfa (D)
Adanaspor (İ)
Mersin İY (D)
Ordu (İ)

Bucayı yenersek, bu periyoda rahat başlarız ve bence iyi gideriz. Buca'da kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum. Buca fena bir takım değil, ama bizim takımımızın kalite olarak altında, oyun tarzları olarak ise tam dişimize göre bir rakip.

İyi oynarsak 3, kötü oynarsak 1 puan alırız...

Ben de bir göz attım da kafaya oynayan takımların birbirleriyle mücadelesi kalmış genelde. En az hata yapan ilk yarıyı kârlı kapatacak

Sol Açık

Henüz Mersin oynamadı ama puan kaybedeceğini sanmıyorum ama Balıkesir'i biz yendik, İBB, Ankara ve Ş.Urfa kaybetti. Bu haftaki sonuçlarla 6.sıraya yükseldik ve çok ama çok karlı bir hafta geçirdik. Haftaya "bay" geçeceğiz, buna rağmen en kötü 8. oluruz (ki bence 10.haftaya da 6.gireceğiz).

Buca maçı (yine mi denebilir belki ama  :D ) üst sıralar iddiamızın güçlenmesi maçı olacaktır. Alırsak, geçen haftalarda kaybettiğimiz puanları telafi etmiş oluruz ve üst sıralardaki rakiplerimizle eşit koşullarda maçlara çıkarız.

seyf55

Lige çıkmak için tüm maçlar bir adım bu adımı da geçip diğerlerinin peşine düşeceğiz inşallah

Karabudun

Şu ara olmayaydı keşke. Balıkesir' i tarumar etmenin gazıyla Buca' yı kevgire çevirirdik.

Harun55

gonlumden gecen skor  buca_spor 0 - 2  samsunspor_x

cgr

Neredeyse 15 puanlık bir maç kazandık... ( Balıkesir, MİY, İBB, Ankara ve Urfa yenildikleri için )

10.Haftada en kötü 1 basamak gerileriz, tabii Tavşanlı - Manisa maçını Manisa kazanırsa...

Rakiplerimizin maçları çok zorlu, Sadece İBB kazanır diye tahmin ediyorum;

Balkes - Buca
İBB - Maraş
1461 Trb - Ankara
Denizli - Ordu
G.Antep - Urfa
ADS - MİY

10.haftada yukarı ile makas açılmayacağını, aksine bizim daha da iddialı bir konuma geleceğimizi hissediyorum... Bu arada rakibi çok iyi analiz edip, akıllı bir deplasman taktiği ile yeneceğimizi düşünüyorum...

Karabudun

22 October 2013, 13:27:26 #12 Son düzenlenme: 22 October 2013, 13:35:39 Karabudun
Alıntı yapılan: cgr - 22 October 2013, 02:23:05
Neredeyse 15 puanlık bir maç kazandık... ( Balıkesir, MİY, İBB, Ankara ve Urfa yenildikleri için )

10.Haftada en kötü 1 basamak gerileriz, tabii Tavşanlı - Manisa maçını Manisa kazanırsa...

Rakiplerimizin maçları çok zorlu, Sadece İBB kazanır diye tahmin ediyorum;

Balkes - Buca
İBB - Maraş
1461 Trb - Ankara
Denizli - Ordu
G.Antep - Urfa
ADS - MİY

10.haftada yukarı ile makas açılmayacağını, aksine bizim daha da iddialı bir konuma geleceğimizi hissediyorum... Bu arada rakibi çok iyi analiz edip, akıllı bir deplasman taktiği ile yeneceğimizi düşünüyorum...

Dediğin gibi, bay çektiğimiz 10.hafta sadece İBB için rahat bir hafta olacaktır. Hani belki Maraş bir sürpriz yapar. Balıkesir, yediği esaslı darbeden sonra birkaç hafta kendine gelemeyecek ve yakında hedef küçültecektir. Denizli, Ordu' dan puan alacak ve GBB de Urfa' yı geçecek muhtemelen. Tavşanlı da umarım Manisa' ya puan vermez ki Tavşanlı bunu yapabilecek güçte.

11.hafta ligin en keyifli haftalarından biri olacak. Ankara, Balıkesir' le oynarken Ordu ADS' yi misafir edecek. MİY, Bolu ile kapışırken İBB bay çekecek. Rakiplerin çoğunun tökezleyeceği bir haftada Buca' yı muhakkak yenmeliyiz. Kalpar inşallah sahaya beraberlik için çıkmaz ve saldıran bir Samsunspor izleriz.

80lerden

Ordu denizlide takilmaz. Manisa tavsanliya takilir.

Sol Açık

Bence de İBB, Ordu ve Balıkesir kazanacaktır.