PTT 1. LİG 11. HAFTA | Bucaspor - Samsunspor'umuz

Başlatan King1965, 19 October 2013, 22:34:06

« önceki - sonraki »

senol

musa sinanla ve arifle oynamak zorunda değilsin,elinde Canberk var gençler var sok onları oynasınlar.adam garantici.risk sıfır olacak.kazanırsın bu kafayla kalpar hoca....

jean

sevinsekmi uzulsekmi diyecegimiz maclardan bir tanesi daha ekigho golu atsa alacaz maci bosuna gitti 3 puan yinede son saniyedeki penalti goluyle aldik 1 puani tamda bilgisayari kapatacaktim icimden dedim ne olur ne olmaz diye

Karabudun

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 03 November 2013, 16:59:27
yalnız adiloviç sağlam kullandı penaltıyı topun başına geçince gol dedim direk

Yakında o da başlar sahada çiçek toplamaya, onun için güvenip de hayal kırıklığı yaşamayalım. Üzüm misali diğerlerine baka baka o da karacaktır.

Ollivanders

Bu maçın bu duruma gelmesinin sebebi değişiklerde çok büyük hatalar yapan Hüseyin kalpardır .

Dartagnan

cakir55

Şu Taha efendi futboldan para kazanıyor ya lanet olsun, gerizekalı herif ne zaman girse gol yiyoruz illaki bir şeyler yapıyor.
Cemilde her zaman ileriye hayvan gibi diker topu yediğimiz golde bir türlü dikemedi, 1461den yediğimiz golün aynısını yedik.

samsunmania

Duško Milinković

Samsunspor resmen aklımızı aldın. Eforlu ekg testi gibisin. Kalbimizi test ediyorsun.

furkan5534

Buna üzülüyoruz zaten.Yenebilceğimiz takımlara hep puan veriyoruz denizli Ads buca aklıma gelmeyen bi çok maç.Bir hafta sonra Başka takım geliyor bunları çok rahat deviriyor..
Genede ankaraspor maçı böyle olcağını sanmıyorum.Balıkesir maçı gibi olacak diye hissediyorum inşallah öyle olur

Theofanis Gekas

şaban neden oynatılıyor hiç anlayamadım tam bir sığır.

samsunmania

Bu maç için ne yazılır ki?
Rahat alacağımız 3 puana mı yanalım? 1 puanı kurtardığımıza mı sevinelim? Deplasmanda rezil futbola mı üzülelim? Gole kadar uyuyan golü yiyince uyanan futbolculara mı söylenelim?
Yalnız kesin söylenecek şu. Bu futbolla daha önemlisi bu anlayışla bir yere varmamız mümkün değil. Yarın deplasmanda Urfa, Mersin ile oynarken 3 lük oluruz 1 puana yatarsak.
Ekigho topa vurduğunda top kaleye girene kadar heyecanlanmıyorum bile. Bizi mahvettiği süperlig performansına kaldığı yerden devam ediyor. Bir insan kendini bu kadar mı geliştiremez? Aynı tas aynı hamam. Musa da ayak uydurunca 4 tane net pozisyonu harcarsan 1 puan için Allah'a duadan başka bir yol kalmıyor. Şükürler olsun.
Kalpar hoca, Taha'yı oyuna aldığın her maçta gol yiyoruz. Bu sana bir şeyler anlatıyor mu? Canberk daha akıllı bir değişiklik olmaz mıydı?

Sol Açık

Arkadaşlar, bence abartmayalım. Sonuçta biz bu ligin Barcelona'sı değiliz, Buca da amatör küme takımı değil.

Maç genelinde oyunun hakimi bizdik. Savunmanın arasına atılan toplarla pozisyonlar da bulduk (ki Kalpar'ın planı buydu), ancak atamadık. Eğer onlardan birisini atsaydık Kalpar'ın planı tutmuş olur ve bizim en iyi yanımız olan kontra atak futboluna dönebilirdik. Olmadı.

Bizim takımın genel sorunu rakibi bozmak değil. O işi harika yapıyoruz. Oyuna hükmederken gol atmak konusunda zorlanıyoruz. Dolayısıyla, Ankara maçı için bu maç ölçü olmayacaktır. Oynamaya çalışan ve üzerimize gelen bir takımın bize karşı işi çok zor olur.

Arif'i iyi buldum. Erdem'in oyunu Adnan'la oynadıkça gelişiyor. Adnan çok iyi bir kesici olduğunu yine gösterdi. Ekigho, kaçırdığı golü saymazsak iyiydi. Buna karşın Umar kötüydü. Musa Sinan çok net 2 gol kaçırdı (ki en azından birisini atmalıydı). Serkan Çalık rezalet, tüm hücumlarımızı kesmekle kalmıyor, rakibi hücuma kaldırıyor! Adilovic'i seyredebildiğim kadarıyla beğendim. Gol vuruşunu (penaltıyı saymazsak) göremedik, ama oyun tarzı Haluk'a benziyor. Buna karşın, Adilovic'in sırtı kaleye dönükken indirdiği 4 top oldu (bir kısmı bizimkilere gitmese de), o pozisyonlarda Haluk olsa en fazla birini alabilirdi! Yani her durumda Adilovic bir kazanç, penaltı vuruşu ise çok klastı. Eminim Ankara maçında sahada olacaktır.

Bu maçı kaybetmeyi haketmemiştik, kazanabilirdik, ama 1 puan da kötü sayılmaz. Bundan sonra üst sıralardaki rakiplerimizle oynayacağız. Asıl mücadele şimdi başlıyor, gerçekte Süper Ligi hakedecek bir takım olup olmadığımız şimdi belli olacak. Örneğin Balıkesir üst sıralardaki takımlardan sadece biz ve Ankara ile oynadı, 2 maçı da kaybetti, toplam 6 gol yedi. Bizim bu sezon nasıl bir hedefle oynadığımızı bu 5 maç belirleyecek:
Ankara
Ş.Urfa (D)
Adana
Mersin İY (D)
Ordu

cembaba

Shane_Falco

Bu Taha'yı oyuncu diye sahaya sürüp Doğan'ın 18'e bile alınmamasına diyecek söz bulamıyorum...

FaTiH_HaN

penaltı pozisyonunu anlayabilen var mı, son dk da güzel oldu ama haksız bir penaltıydı galiba.