TFF 1.Lig, 12.Hafta | Eskişehirspor 2-1 SAMSUNSPOR

Başlatan harbisamsunsporlu5517, 03 November 2007, 16:15:41

« önceki - sonraki »

tolga

bravo karsdeşim gerçekleri gören ve duyarlı samsunsporlu kardeşim sezon başı küme düşmeyelim yetr diyen insanlar şimdi bu futbolcuları eleştiriyorlar ben kimsenin avukatı değilim ama  geçen sezon flaş transferler le dahi ilk 6 ya giremeyen birtakı şimdi ise bu çocuklarla ilk 6 yı kovalayan bir takım daha ne olcak elinsaf

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "tolga"bravo karsdeşim gerçekleri gören ve duyarlı samsunsporlu kardeşim sezon başı küme düşmeyelim yetr diyen insanlar şimdi bu futbolcuları eleştiriyorlar ben kimsenin avukatı değilim ama  geçen sezon flaş transferler le dahi ilk 6 ya giremeyen birtakı şimdi ise bu çocuklarla ilk 6 yı kovalayan bir takım daha ne olcak elinsaf

bizde zaten ilk 2 beklemiyoruz ilk yarıyı ilk 6 da bitirip 2.yarıda yaptığız transferlerle ilk 2 ye oynamayı düşünüyoruz

MeL_55

Alıntı"Puan kaybettiğimiz için üzgünüz"

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Başgöl, Eskişehirspor maçında puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hüseyin Başgöl, Eskişehirspor ve Kartalspor maçının değerlendirmesini yaptı. Eskişehirspor karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen, skoru koruyamadıklarını dile getiren Başgöl, "Tartışmalı bir penaltı kararı ile Eskişehir beraberliği yakaladı. Penaltıdan sonra futbolcularımız moral bozukluğu ile tamamen oyundan düştü. 2. ikinci golü yedikten sonra toparlayamadık ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldık. Eskişehir ve Kartalspor yenerek çıkışı devam etmek istiyorduk. Ancak, Eskişehir'de puan kaybettiğimiz için hedefimiz tutmadı" dedi. Kartalspor maçına daha sıkı hazırlandıklarını ifade eden Başgöl, "Kartalspor'u yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Umut ediyorum bu maçtan 3 puanla ayrılan taraf biz olacağız" diye konuştu.

Öte yandan, Samsunspor, Kartalspor maçının hazırlıklarına başladı. İdman öncesi kırmızı-beyazlı futbolcular ile saha içinde kısa bir toplantı yapan teknik direktör Yücel İldiz'in futbolculara uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Daha sonra idmana devam eden oyuncuların oldukça üzgün olduğu gözlendi. Yaklaşık 1.5 saat düz koşu, kültür-fizik çalışan futbolcular, daha sonra çift kale maç yaptı. Hafif sakatlığı bulunan Feridun takımdan ayrı düz koşu yaparken, sakat olan Serkan Aykut ise idmana katılmadı.
12.11.2007  

Kaynak : İHA

Alıntı
"Hatalar pahalıya mal oldu"

Samsunspor'da geçen hafta oynanan Eskişehirspor maçında alınan 2-1'lik mağlubiyet camiada üzüntüyle karşılanırken, teknik direktör Yücel İldiz, "Basit hatalar bize pahalıya mal oldu" dedi.

Karşılaşma boyunca iyi mücadele ettiklerini ancak yapılan basit hatalar nedeniyle ilk yarısını galip tamamladıkları karşılaşmanın ikinci yarısında mağlup duruma düştüklerini ifade eden İldiz, "Basit hatalar bize pahalıya mal oldu. Oldukça iyi mücadele ettiğimiz karşılaşmada hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.

Karşılaşmanın 2-1'lik skorunu karşılaşma boyunca çevirme gayreti içinde oldukların ancak bunu başaramadıklarını ifade eden İldiz, "Bu maçın telafisi de bizim elimizde. Bu hafta saha ve seyirci avantajını da kullanarak Kartalspor ile oynayacağımız karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Kaybedilen puanları bu maçla telafi etmeliyiz. Bu nedenle Eskişehirspor mağlubiyetini unutmamız gerekiyor" diye konuştu.

karasamsun

Alıntı yapılan: "MeramLıMustafa"
biladerim benim memleketimde 80.000 öğrenci var.Selcuk ünide ama ben hiç görmedim stadıma kızın yanında istanbul takımı atkısı takıpta poşetinden konyaspor atkısı çıkarıp maça geldiğini.....Aynı şey Samsun içinde geçerli burda bırak ben İstanbul takım atkısını takanı tutanını görmedim daha....birde eğerki ben yarım saat 1 saatte gördüğümü sen senelerdir göremediysen diyecek birşeyim yok hani boşuna yaşıyon demekki :D Şehrinden bi habersin ....Anadoluda son kale filan değilsiniz sende biliyonki eskişehir 1.lige çıksa her hafta deplasman takımının taraftarından size yer kalmaz...Eskişehirde sadece Odunpazarı denilen yerde oturanlar sadece Eskişehirsporlu diğerleri faso fiso kime maral okuyon Dostum nette fazla yazmazdım gerçekten çok b.ktanmış bu net ortamı salla sallayabildiğin kadar...Neyse bu hafta gene yolumuz düşecek gibi eskişehirden geçecez bursaya giderken yolda beklede yüzyüze konuşalım..Burayı fazla meşgul etmeye gerek yok...;)

yazdiklarinizin cogu yanlis oldugu icin cevap vermicem ama tekrar soyluyorum bu dediklerinizi ben yillar yili eskisehirde yasamiz biri olarak gormedim siz 1 saat icine gorduyseniz baya sansliymmissiniz. burda genel olarak bize dusmanca bir yaklasim var ama iki tarafinda masum olmadigini bilenlerde var. dusman kazanmak gereksiz bazi seyler zaten mac stresiyle olur biter sonra unutulur. ayni gecen sene samsunda EsEs seyircisine yapilanlar gibi. eger hala biz o muhabbetleri hatirliyor olsak size mac oncesinden bilenmemiz lazimdi. mac sirasinda stresle beraber ortam gerildiye arada birseyler olduysa bunlari surekli hatirlamak ancak kendi kaybimiz olur. bazi arkadaslarda 2 seneden beri en kalabalik taratar olarka biz geldik demisler ama gecen sene kocaeli taraftari daha fazlaydi 3 sene once inegol taraftari cogu sizden de kocaelinden de fazlaydi. sadece yazilanlarin yanlis oldugunu, biraz daha dusunup sorup sorusturulup hukumler verilmasi icin yazdim.

celebi

inegöl dibinizde ondan sebep onların fazla olması normaldir kocaeli de yakın sayılır.onlarında gelmesi normal .fakat benim anlamadığım sizin kardeşimiz dediğiniz kocaeli antalya kardeşimzi diyor bu ne iştir.

dr_ahmet

Karasamsunluya...
Arkadaşım neye niye bileniyorsun?
Şimdi birde şöyle düşün, burası Samsunun ve samsunporlunun forumu sen ES-ES avatarınla elini kolunu sallayarak yazı yazıyorsun ve sana direk hakaret eden yok, yazı yazmanı engelleyen yok. Üstelik cmt günü bizzat hakarete uğramış, biz maçtaki taraftarlar bile sana birşey demiyoruz. Bak hiçbirşey anlatmasın esesliler, burada senin rahat rahat tartışman bile bir medeniyet göstergesi, bundan tüm takımların ders alması lazım.
Unutmaki dostluklar bir günde doğmaz bir günde de bitmez. Bu futbol sektöründe de dostluğa inanmam. Takımımın her mağlubiyeti beni üzer ve kime yenildiğimize bakmadan üzülürüm ve kimseyle dost olmam. Şimdi neyin dostluğu bu? Mantığı yok bir kere... Kime yenilirsem üzülmem? Samsun Gazi Belediyeye, Çarşambaya, Bafraya... niye çünkü onlarda Samsunun evladı...Onun dışında, zaten herkes Türkiye vatandaşı, yani zaten dostuz, kardeşiz...Ama bu futbol ve sadece bir oyun ve ben bu sektörde dost olunabileceğine inanmıyorum.

berusa55

deplasmana yaklası 10 otobüs giden büyük taraftarımızı tebrik ediyorum helal olsun! lig ortası eskisehirden 10 otobüs gelsin kafamı keserim valla! bizim taraftarımız büyük ya ben bunu daha iyi anladım!

alWays

Zamanın internet sitesini gezergen gördüm çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim tşk zaman..

MEDYA ANALİZ     

Telelig'in rengi nedir?

Aslında dört takım maçları için ayrı, diğerleri için ayrı bir programın varlığı bile başlı başına bir fiyasko. Üstelik bu ayrımcılığa imza atan kuruluş da en tarafsız olması gereken TRT. Devlet kanalı eliyle eşitlik hakkı çiğnenen Anadolu takımları taraftarları bir de sözde kendi programlarında sarı-lacivert, sarı-kırmızı, siyah-beyaz ve bordo-mavi toplardan oluşan bir dekorla karşılaşıyor. Hayır, eğer Anadolu takımını tutuyor olmak bir suçsa ilan edilsin de herkes bilsin!..

D Spor'un görmezden geldiği tribün

Hafta sonu canlı olarak verilen Eskişehirspor-Samsunspor maçında D Spor'un spikeri gayet doğal olarak Es Es tribünlerini övdü; Eskişehir'in futbol kültüründen söz edildi. Bolca da tribün görüntüsü verildi. Fakat orada bulunan Samsunspor taraftarlarını yok saymanın manası nedir? Hiç kareye sokmayacaklardı deplasmancıları ellerinde olsa. 'Samsunspor taraftarları da var' bile denmedi! Oysaki ev sahibinin tribün zenginliği vardı; ama Eskişehir de uzun süredir bu kadar uzak mesafeden 250-300 kişiyle deplasman yapan bir rakip görmemişti. Birisinin hakkını verirken diğerinin hakkını yememek lazım.

selahattin55

TOLGA kardeşim bu seneki ilk hedefimiz yönetimimizin geç oluşmasından dolayı en az kayıpla 1 devreyi kapatmak.ve yinede ilk devreyi 6 kapatırsak hedeften kopmamış oluruz daha sağlıklı transferler yaparız.bu taransferler iyi bir kaleci şart bu kalecilerle başarı mümkün değil.inşallah dediğimiz gibi olurda bu yıl süperlige çıkarız.çünkü bunu şehir stad ve taraftarlar olarak hak ediyoruz.baksana yıllardır büyük bir anadolu takımı ve syircine sempati duyduğum es es lilerin ne olduklarını gördük.bir defa adamlarda misafir ağırlama alışkanlıkları yok.bunları cezalandırsak samsunda öyle kötü yer yok.gerçekten iyi bir stadadımız ve büyük bir taraftarımız var neresi olursa olsun her yerdetiz.bize az diyen kurba sürüleri bizim sayımız kadar samsuna veya her hangi bir yere gitsinlerde görelim.

selahattin55

Kara samsunlu denilen zat şu es eslogonu al.samsun adını bırak ve bu siteden çık.yoksa sana azımı bozacam.ve site yöneticimize rica ediyorum şu adamı siteden at.gitsin kendi köyüne hem bunun yüzüne sitemiz leş gibi kurba kokuyor.hadi arkadaş porsuk çayına  yosunlar seni bekliyor.

HoLiGanisT

bana bakın kuş beyinlililer,ahmak otları
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SAMSUN
bunu o kafanıza sokun hasta etmeyin adamı daha fazla
kocaelidede sakaryada eskişehirdede istanbuldada vandada ıraktada mersindede alemin kralıyız.bunu öğrenemediyseniz geç olmadan öğrenin.ligin ortası olmadan 10 saatlik deplasmana 350 kişi geliniyorsa bu iş bitmiştir daha neyin tartışmasını yapıyorsunuz sokturtmatın körfeze sakaryaya eskişehire jimnastiğe fenere 6sye yeter ulan

selahattin55

desene desene ekişehir kurba desene .ikinci yarıdaki maçtaki tezavratımız.

celebi

Alıntı yapılan: "selahattin55"desene desene ekişehir kurba desene .ikinci yarıdaki maçtaki tezavratımız.

selo reis yeter artık ya.bu ne kin bu ne öfke sana yakışmıyor abim benim. :wink:karasamsun kardeş yazmaya devam etsin ne var bunda abim.

HoLiGanisT

çelebi yazsında burası samsunspor taraftar sitesi her mesaj atana cevap yazacaksa olmaz adam eskişehir şöyle böyle diyor sen hönk diye gir savun bu olmaz.burası ajansspor.com değil.

bu arada dr.ahmet in tespitlerine aynen katılşıyorum bu sektörde dostluk olamaz.biz dost olalım taraftarlar birleşsin yıkalım geleni gideni bize yeter bizim dosta tosta ihtiyacımız yok samsuna gelene bilet te veririz tostta ısmarlarız eskişehirdeki manzarayı gördükten sonra hiç bir dostluğa inanmam hem bu dostluk işi kerane işine dönüyor eskişehir kocaeliyle kardeşmişte kocaeli antalya ile kardeşmişte antalya sakarya ile kardeşmişte ulan o zaman antalya sizi aldatıyor örnek verdim sadece şimdi biri çıkıp antalya sakarya kardeş değil demesin antalya ile eskişehir dostmu önüne gelenle dost ne u.lan bu kerane karıları gibi