Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

seyf55

Alıntı yapılan: samsunum - 29 September 2013, 17:05:30
sözde futbol kenti trabzonun maçını izliyorumda geçen hafta kazanmasına rağmen stadları yine boş 3 - 4 bin kişi anca var

Ben ktüden bu sene mezun oldum orada bulunduğum 4 yılda şunu gördüm tüm sevgileri göstermelik desinler diye yapılan hareketler o aşırı tavırları da kenilerini belli etme çabalarından biletlerin azcık fiyatı yükselsin maça gitmeyi bırakıyorlar takım iyi giderse herkes trabzon sevdalısı maçlara gitmeler futbolculara övgüler 2 maç üst üste puan kaybettikleri zaman dün paşa kral dedikleri hocaya futbolcuya ana avrat söven dengesizlerin memleketi takımı

mimar55

Ben haftaya 55 numaralı formayı giyen futbolcuyu merak ediyorum bu maç kesin kırmızı kart görür diye bekliyordum görmedi şaşarıttı beni bakalım haftaya nasıl oynayacak

ult55ras

seyf55

seyf55

Alıntı yapılan: mimar55 - 29 September 2013, 23:30:19
Ben haftaya 55 numaralı formayı giyen futbolcuyu merak ediyorum bu maç kesin kırmızı kart görür diye bekliyordum görmedi şaşarıttı beni bakalım haftaya nasıl oynayacak

Görmedi ama görmeye yeltendi sanki ben mi öyle algıladım bilmiyorum sarı kartı olmasına rağmen 2. yarı  2 3 pozisyonda sert girdi 2. yarının başlarında

Ertuğrul Sağlam

seyf55

Alıntı yapılan: Ertuğrul Sağlam - 30 September 2013, 11:29:32
Rasim Ozan Kütahyalı denen şarlatanı spor alemine sokanın Allah belasını versin !
http://www.zaman.com.tr/spor_allah-belami-versin-ki-seni-bu-aleme-sokmusum_2144325.html

Ya Ahmet Çakar Rasim in yolu belli dediğin de hem fikirim ama seni kim soktu bu aleme :)

samsun 55

Bafrasporun kupa maçı samsun 19 mayıs stadyumunda olacakmış. maç adana demirsporla.  müsait olan arkadaslara duyrulur.

cgr

Ayberk

maç 3'te olsa bir ihtimal giderdim ama 2'ye yetişemem

Karabudun

Bafra' ya fazlasıyla destek verilecektir diye düşünüyorum. İnşallah ADS' yi eli boş göndeririz.

seyf55

samsunum

baftasporun maçını çarşambanın stadına almıslar ya

jurista

Altyapı da oynamayı  ,samsunspor formasını giymeyi hak etmeyenleri tespit edemeyen ve alenen paylaşılan twitlwei yazıları görmeyen görmezden gelen alt yapı sorumlulularını istifaya davet ediyorum ... ilk genel kurul da da çıkıp bunu haykıracam